Bye bye mama...

Det är nu lite mer än en månad nu tills mamma flyttar till Los Angeles, hon har börjat ta fram sin resväska och allt, avis, men jag ska ju dit i September troligtvis efter filmen är inspelad :) kommer bo ensam under inspelningarna och lite av Juni
Ska bli så sjukt kul att flytta dit och börja skolan där :) men som sagt känner jag att jag vill avsluta vissa grejer i sverigen innan

Angående dokumentären det har kommit ett hinder IGEN, mitt minne eller håddisk har gått sönder och det kommer ta några veckor att laga det tydligen så det kommer dröja ännu längre... är väldigt irriterad att det alltid kommer grejer ivägen!!! Men men den kommer komma nån gång :P LOVAR!


Not so good... and awesome!

Stod och sålde sakeridag på en dagis parkering :P det gick inte så bra som jag hade velat men det gick bättre än jag trott :) men så kom jag på att jag orkar inte så en gång till i några timmar så jag ska sätta ut allt på blocket istället, en stooooor tidssparare :P

OCH tack så jätte mycket för dom snälla komentarerna om min låt! Uppskattar det så mycket! :)


Göra livet mer mobilt!På lördag kommer jag och två kompisar ha en loppmarknad! :) ska bli kul och skönt! Anledningen att jag gör det är 1 för att tjäna pengar ;P och 2 för att göra mitt liv lite mer mobilt så när jag flyttar till Los Angeles så är mitt liv i Sverige ihoppackat och att det inte finns oavsluade saker... jag vet inte om det där var förståligt.. :P men men... Blev ganska mycket grejer som ni ser 3½ matkassar med saker och böcker mm, en flyttkartong med kläder som har blivit överfull dom senaste dagarna, 1½ soppåsar med gosedjur och kuddar och min brorsas grejer :P det är mycket!
Plus vi har nu planerat att också sälja fika :) så hoppas verkligen inte att det regnar :P för jag har delat ut 600 loppislappar i folks brevlådor :P...
 


Klara Gadd - The feeling I got

ÄNTLIGEN,
kan jag lägga ut min låt! Har väntat på det här ända sedan jag spelade in den i Oktober, kommer inte ihåg det exakta datumet bara såhär, är faktiskt väldigt stolt över den, det är ju något som jag åstakommit! :)
Det här är en demo veriation, och det var meningen så jag skulle ha något att skicka till musikproducenterna som ville ha kontakt med mig på IPAS, jag är inte mixad men som ni hör är musiken det :)
Är som sagt stolt över mig själv och det är inte ofta jag är det! Jag har åstakommit en väldigt stor grej jag har en egen låt som jag har skrivit helt själv! :) förlåt om jag skryter eller om det låter som det! Men jagär glad! :)
Hoppas ni gillar den! :)
Tog lång tid och klockan är mycket men det var det värt :) hoppas bara jag orkar upp till skolan! ;P


:)

I studion med James, Oktober 2011

Jag gjorde ett litet singel omslag :) av ett av fotona från IPAS


Coming soon!


Topp hemligt! ;)

Just nu lägger jag ganska mycket tid åt mitt lilla hemliga projekt som jag inte känner att jag vill berätta så mycket om föräns jag är säkert på att det blir något av. Men för mig inebär det just nu mycket mailande till olika folk... men OM det blir av tror jag att det kan ta min karriär inom ett visst område till nästa nivå ;) spännande va?

Patent

När jag var i Hollywood i Oktober så gjorde jag inte bara skådespelar auditions utan spelade också in min första egna låt, jag tycker den blev riktigt bra :) är stolt. Men jag vågar inte lägga ut den på te youtube för jag vill inte att någon ska sno den, så en av grejerna jag håller på med just nu är att försöka ta patent på låten så jag äger den och ingen kan sno den! Jag kanske verkar lite paranoid men grejen är ju att det här är ju någat jag åstakommit och är stolt över och därför vill skydda :)
Men just nu är det som att trampa i ett träsk, jag har ingen aning om vem jag ska vända mig till har mailat några förbund men har än så länge inte fått ut något användbart av deras mail...
Men jag fortsätter jobba på det och hoppas att ni snart får höra den! :)

Större inblick i min karriär :)


Jag har ju inte riktigt gått ut med projekt och vissa detaljer i min karriär, mest för att det är så oklart oftast. Men sen så kom jag på min blogg handlar ju om min karriär så jag har bestämt mig för att gå ut med mer saker :)
Jag hoppas det gör min blogg lite roligare :)
Mer info kommer imorgon... :)

Svar på förslag!

Postat av: amanda

sjukt spännande!kan inte du visa bilder på ditt rum?:) du gjorde ju om det så skulle va kul och få se :))

2012-04-18 @ 22:35:12

SVAR: Jora :) det skulle jag kunna, tack för tipset jag har ju börjat fundera att lägga ut lite mer privata saker som inte har med min karriär att göra och det är en riktigt bra ide :)

Postat av: julia

kan du berätta mer om LA och hela köret,kanske i en video? Så du slipper skriva så långt. Jag är sjukt nyfiken,och vi 2 är sjukt lika. så skulle va kul :)

2012-04-19 @ 07:43:00

SVAR: Det har jag faktiskt tänkt på ganska länge att göra :) så så fort nån frågar så kan jag lägga upp videon :) men grejen är ju det att som det har det sett ut så kan ju situationen ändras på en dag som den gjorde igår :P när jag skrivit på kontraktet :) men jag ska absolut göra det när situationen är HELT KLAR vilket den troligtvis kommer bli i slutet av maj då kommer filmschemat vara satt och skolintagningen i USA vara slut! :)
Bra ide och tack för förslaget videon kommer troligtvis i slutet av maj :)
Igen måste bara säga att jag uppskattar er alla som läser min blogg :) ni får mig att känna mig så viktig! ;P
Ha det bäst! Kramar, Klara


Karriärsituation!

Hade ett litet möte idag med producenterna och ÄNTLIGEN har jag skrivit ett kontrakt!!!! Det tog 2 år men nu är det gjort och nu är i alla fall ett datum satt då filmen måste spelas in emellan 2012-07-01 - 2012-11-30 men det kommer ju absolut inte ta så lång tid utan inspelningarna och repitetionerna kommer troligtvis att ske mellan juli-agusti och två veckor i oktober, det betyder att jag kommer åka till Los Angeles i september och gå i High School under en månad sen åka till sverige igen och spela in i två veckor och sen åka tillbaka till LA.
Lite tråkigt att jag inte ka flytta till LA i Juni men men det är såååå värt det att få vara med i min första film :) och det är så sjuuuuukt skönt att ha skrivit kontrakt! Äntligen!


Got mail?

Asså shit... vet ni hur många mail jag skickar per dag? Ett par stycken vilket är otroligt mycket för en tonårstjej, mailen är en del av att fixa allt tex inför resan eller andra saker som har med min karriär att göra, har börjat tycka att det är kul att skicka mail men jag HATADE det i början... men nu känner jag mig som en riktig liten business woman :P

Vill bara ha mötet med producenterna för filmen så allt blir lite klarare hur mina kommande månader kommer att se ut...

Det är sjukt stressigt dock att ha så många bollar i luften... men det är det värt :)


Mitt High School <3


Här kommer jag troligtvis spendera några av dom närmaste åren i mitt liv!
Jag har blivit antagen till det här High Schoolet i Los Angeles nu :) iiiiiiiip! Jag har kollat på deras kurser som dom erbjuder och dom verkar riktigt ineresanta! Man kan ju välja vad man vill läsa i amerikanska skolor och inte välja ett pogram bara. Ska bli sjukt kul men jag är också livrädd! :P Skolan har också många kuntur kurser som fotografering, drama, musik, konst, design och en massa andra bakom kamera utbildningar!
Låter som att all håller på att ta form nu! Awesome!

Möte på Tisdag angående filminspelningarna...

Jo som säkert många av er vet så har jag en roll i en svensk långfilm, jag fick rollen när jag var 15 och nu är jag som sagt 17. Så filmispelningarna har skjutits upp i nu 2 år, och det var helt satt att vi skulle spela in filmen nu i april... men så blev det inte, ännu en gång... och nu har dom skjutit upp det tills i höst! Då jag kommer att bo i Los Angeles! F*ck my life... det kommer ju göra så jag missar mycket skola i USA och det går ju inte, eftersom dom sa att repetitioner och ispelningarna skulle ta sammanlagt 3 månader..!
men vi ska ha ett möte på tis med dom på filmen och förhoppningsvis lösa det så att jag bara behöver komma hem till Sverige under inspelningarna.
Håller tummarna som in i helvete! 


Bilder ifrån pilotispelningarna!

Övningsköra inför LA

Håller just nu på att övningsköra så mycket som möjligt för att kanske och förhoppningsvis ta körkort när vi flyttat till LA. Man kan inte leva i LA om man inte har en bil och kan köra så det är ju väldit viktigt om jag ska bo där, men tror inte jag kommer kunna ta körkort direkt när jag har flyttat dit, det är ju bara 2 månader kvar och jag har ABSOLUT INTE tränat tillräckligt, men bara jag tränar på att köra så jag är redo så fort som möjligt så hjälper det ju :) - fin bil jag ritade va? :P


Jobbar på dokumentär 2

Jag sitter och klipper och "klistrar" på dokumentär 2 som kommer handla om min tredje auditionresa till Los Angeles. Jag funderar lite på hur jag ska ge er uppdateringar angående det här... och det kan ju vara lite sårt att förklara. Men just nu håller jag på med basen till INTROT, då jag berättar hur allt har gått till och hur jag har kommit till där jag är nu så hoppas det blir bra :)
Bara så att ni vet så kommer det här ta tid för det är MYCKET jobb med det här men jag tar lite i taget och hoppas adet blir klart så fort som möjligt, det är omöjligt att ge ett datum när det ungefär kommer vara klart. Ledsen för det...
:)


Spelar in till Dokumentär 2

Spelade in lite till dokumentären idag, sånt tar ju ganska lång tid plus att det är svårt att sätta upp kameran eftersom jag inte har något ställ för kameran så jag staplar möbler och andra grejer på varandra för att få den i rätt höjd :P plus att jag måste spela in det på dagen när det är rätt sorts ljus.. så det är mycket att tänka på.
Ska köpa ganska snart (innan jag flyttar till LA) en systemkamera, ett ställ och en kameraväska så jag både kan fota och filma bra :)

Och till Amanda jag blev inte sur eller ledsen av din komentar :) jag ville bara förklara varför jag inte skriver så ofta :) blir väldigt glad att du gillar min blogg! 


Skakis...

Börjar faktiskt bli lite skakis inför flytten... hela mitt liv kommer ju att förändras. Jag har ju drömmt om det här så länge och velat ha det sååååå sjukt mycket men nu när det faktiskt är runt hörnat gör mig det faktiskt lite rädd... men eftersom jag vill det här mer än något annat i världen vet jag att jag kommer klara av det :)
Det är bara lite mer än 2 månader kvar...!!!
LA, soon I'll be there!

Och fick en komentar att jag skulle börja blogga minst en gång om dagen... men vad ska jag blogga om? jag har inte nyheter om min karriär en gång om dagen och många saker vill jag inte nämna innan det är ganska klart att det blir av. PLus att jag tror jag måste lära mig att bli en bloggare för det kommer inte naturligt att blogga varje dag :P även fast det är kul!


Förestan tack så mycket till alla trogna läsare som följer :) uppskattar det!
BAMSEKRAMAR!


Frågestund!

Såg att jag har ett par komentarer jag skulle vilja svara! :)Postat av: amanda :)

gud.. jag är så avundsjuk. Du lever min dröm. Jag vill bli skådespelerska / artist. Men kommer ingen vart. Men början är alltid svårast. Hur gjorde du? några bra tips? te.x hur man får med sig sina föräldrar.. haha.. lycka till med allt :/ kram..

2012-04-03 @ 17:54:14


SVAR: Först av allt träna på att sjunga eller skådespela, se till att du kan vad du gör innan du börjar :) Sen börja söka roller på statist.se, filmcafe.se eller stagepool.com (rekomenderar statist det kostar ca 230 kr per år och det kommer nya jobb varjedag! Det är det billigaste och du får mest för pengarna).Sen ifall du vill ge dig ut i den amerikanska marknaden skulle jag rekomendera att åka på showcase event dom är till för skådisar som vill hitta agenter och agenturer som vill hitta skådespelare. Och det det där med föräldrarna är svårt... men det är viktigt att dom tar din dröm seriöst och förstår att det är verkligen något du vill sattsa på, min mamma gillar det fortfarande inte men hon vet att jag ser på min karriär väldigt realistiskt och jag vill ju samtidigt utbilda mig till något (det gillar mina föräldrar), min mamma värmdes upp till iden efter hon hade sett mig skådespela och sen lärde sig mer om hur branschen faktiskt ser ut (många tror att dom vet hur skådespelarbranschen fungerar, det gör dom oftast inte) sen har hon ju sett att folk faktist vill jobba med mig och då förstod hon nog att jag faktiskt har en chans att lyckas. :)
Hoppas det här hjälpte lite i alla fall :) OCH räkna med att ge allt tid det går inte på två månader!
LYCKA TILL! Kramar Klara

----------------------------------------------------------------------------------------------

Postat av:

hur länge ska ni bo där o ska inte din pappa o bror med?

2012-04-03 @ 20:38:40


SVAR: Vi har planerat att bo där i ett år sen hoppas jag ju att jag kan stanna där längre, men min mamma ska bara vara där ett år och det är typ så lång tid våra visum räcker. Min pappa och bror ska inte med dom har ju sina liv i Sverige, kommer sakna dom såklart.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Postat av: Bella

Hej! Hittade nyss hit :) Vad spännande att du ska flytta till L.A! Men kan du inte bara berätta lite snabbt om hur det kommer sig att du blev (ska bli?) påskriven av en agentur? Hur gjorde du? :)

2012-04-01 @ 23:08:35
URL: http://mileyraydaily.blogg.se/


SVAR: Jag är inte påskriven än agenturerna vill inte skriva på en förns man bor där och kan börja jobba på en gång, vilket har gjort flytten dit väldigt svår och kronglig... och ifall du vill veta hur allt har gått till så får du görna kolla in Dokumentär 2 om min auditionresa som jag gjorde i oktober där jag också kommer berätta ganska detaljerat hur allt det här har gått till :)
Kram Klara

---------------------------------------------------------------------------------------------

Postat av:

hitta hit idag och kommer verkligen stanna :D så bra blogg, och fan va lyx att flytta t L.A! får man följa med? neh driver haha men hoppas du fåre bra! kan du inte berätta hur allt började och så?

2012-04-02 @ 00:09:44


SVAR: Gud vad roligt att du vill stanna :) som jag skrev i komentaren över så kommer jag berätta om hur allt gick till i Dokumentär 2 om min auditionresa som jag gjorde i oktober :) ska försöka jobba på den så fort som möjligt!
Kramar Klara

---------------------------------------------------------------------------------------------

Postat av:

hoppas verkligen du lyckas me allt du vill i L.A, du är sjukt duktig! jag skulle göra allt för att få göra det du ska göra även fast jag vet att det aldrig kommer hända. du måste va världens lyckligaste som får flytta dit och göra det du drömmer om, vill oxå bli skådespelare! kram

2012-04-03 @ 13:34:17


SVAR: Jag skulle inte ge upp om jag vore du, försök i alla fall :) det kan ju inte skada!
Ja jag är väldigt lycklig! :) ibland känns det nästan ovärkligt!
Bamsekramar Klara

---------------------------------------------------------------------------------------------

Hoppas jag svarade på det ni ville veta :)


Jag på IPAS sommaren 2011

Boendet i LA (Malibu)

Hejhej jo jag tänkte visa lite bilder på boendet där vi kommer bo i Los Angeles. Boendet ligger i Malibu, vilket jag personligen var lite tveksam emot för det är ju ett väldigt fint område och trodde all skulle vara löjligt dyrt men mamma hittade en studio apartment som tydligen inte var för dyr och jag tyckete det var mycket finare än vad jag hade förväntat mig att vi skulle bo. Jag trodde vi skulle bo i en jätte liten studio lägenhet i ett lite sämmre områge. Så jag är väldigt glad :) lägenheten ligger också väldigt nära ett av dom High Schoolsen jag ska söka, dock ligger den väldigt långt bort från dom andra...

om dokumentär 2...

Postat av: amanda

Vad hände med den andra dokumentären?

2012-04-01 @ 13:40:41Svar: Jo, jag är sååå ledsen att jag alltid lovar saker och sen inte håller dom! Men det är så sjukt mycket grejer som pågår just nu MEN JAG SKA FIXA DOKUMENTÄR 2, jag lovar men som sagt det tar lång tid plus att jag har inte så mycket tid över, kanske kan börja nu under påsklovet :)

Kommer också få mer tid nu när filmispelningen inte kommer bli av i april utan i höst, får troligtvis åka hem ett tag till sverige från LA för inspelningen. Börjar bli irriterad på att det ALLTID blir uppskjutet...!


RSS 2.0