Mycket att göra pegnar på lördag

Jag har ärligt talat ingen aning varför jag döpte inlägget till det här... :P aja,
Har varit så sjukt mycket i High School, som vanligt, men snart är terminen över... skönt! och då blir det hem till sevrige! Yeay! :) Saknar det sevenska vädret.... och jag skämtar inte, bortskämd med fint väder här, men det har rengnat här i typ 2-3 dagar :)
Jag har världens tråkigaste blogg, vem bryr sig om det här? :P
 

People in my High School

Jag är typ värsta konstnären någonsin! :P hehe jag sa ju att jag skulle göra små cartoons av mina vänner i mitt High School och här är en av dom första personerna jag träffade Diana... hon är en personlighet... (hon är ett totalt psykfall :P) men man måste älska henne! Vi har PE (idrott) och World history tillsammans.
Proffsog bild va?! ;P
Ska jobba på några fler, haha, jag är så dålig på paint... :P

Man vill alltid ha det man inte har

Gud vad jag saknar Sverige! Jag vet inte om ni vet vad Thanks giving är men det är en stor högtid som går ut på att man äter mycket mat... typiskt USA. Men i alla fall, det var i torsdags och jag hade en så SJUKT hemlängtan, jag ville hem till mina kompisar och brorsa, våra katter, hus och bara sverige!!!
Jag vet att jag bor i LA men jag är fortfarande Svensk och kommer aldtid att vara och jag längtar hem.
Men det är här jag vill bo :) i LA alltså, så det passar bra att bara åka tillbaka till Sverige över jul,
...hoppas mina kompisar inte glömmt bort mig... aja jag får stalka dom tills dom gör det! ;P

Beautiful nothing


Ordning och reda (enligt Klaramått)

Har varit ledig idag, och gjort läxor.. mitt roliga liv. :P
Har också ordnat upp mitt liv lite granna (gjorde inte det här idag), jag är ett stort list och ordnings freak (när det gäller vissa saker), har nu en stooor whiteboard där jag skriver upp saker som ska göras och saker som pågår när det gäller karriär, personliga måsten (tex körkort), saker som jag måste fixa, videos som jag vill göra och sånt :) är stolt över den, hoppas verkligen att jag kommer dra avnvändning för den. :P för som alla vet är jag väldigt virrig!

Kanske lite mer privatliv

Gud jag är trött... skolan tar kol på mig... behöver en paus, men vi kommer ha en 5 dagars weekend eftersom det är thanks giving, är fortfarande lite osäker på exakt hur man fyrar det, vet vilken mat man äter och varför man fyrar det men vill ta reda på lite mer detaljer. :)
 
Jo, jag berättar nästan aldrig om mitt skol liv och det som pågår i skolan här i LA, men tänkte ändra på det och berätta om personerna jag är med och saker som händer och sånt, men eftersom jag inte vill gå och ta kort på alla så tänker jag göra små tecknade figurer av alla :) hehe dom kommer se otroligt oproffsiga ut men men :P kan ju vara kul att kanske få en liten aning om hur dom ser ut! :)
Hoppas ni kommer gilla det! :) För personligen så känner jag att folk inte skulle vara intereserade av mitt personliga liv utan bara utav det speciella som händer som, som min skådis karriär och flytten hit och sånt, men tror jag blir lite för opersonlig ibland... men jag lär mig! :)
Bamsekramar Klara!

High School

Gud jag har suttit och pluggat hela helgen... jag kon så sjukt efter när jag hade varit sjuk i en vecka. Men nu är jag typ i kapp med allting :) ni vet inte hur skönt det känns! Har mått så sjukt dåligt och varit jätte stressad i 2 hela vecor nu, och inte vanligt stressad utan over my breaking point stressad... det var inte kul...
Men allt känns ganska lungt nu, och jag längtar så sjukt mycket nu, för om 3,5 vecor så åker vi hem till Sverige igen under julen! :) ska bli så otroligt kul att få se kompisar och familj igen! :) och snö!
 

Update vad pågår i min skådespelar karriär?

Här är en lite uppdatering om vad som pågår just nu i min skådespelar karriär här i LA :)
Spelade in en ny idag, tyckte inte den jag spelade in igår var värst begriplig! :P Så jag hoppas ni förstå vad jag pratar om...
Hoppas ni gillar den! :)

Update om min skådiskarriär

ska lägga upp en videoblogg snart, tycker videon blev lite virrig och jag ser väldigt ful ute men men det är verkligheten :p

Lite planer

Planerar att göra en liten uppdate om min skådespelarkarriär video, förhoppningsvis imorgon... eller i alla fall filma den imorgon. Men som ni kanske har märkt jag är dålig på att hålla det jag lovar när det gäller min blogg och videos. :P Ber otroligt mycket om ursökt för det!
+ :) mamma bokade fyget hem till Sverige för några dagar sedan! Vi åker den 12 december så vi är hemma till min brors födelsedag, och vi kommer stanna över julen i lite över tre veckor! Ska bli så sjukt kul att träffa mina kompisar, pappa, bror och släkt igen!

Slappa med mitt företag!

GUD vad jag är trött, den här veckan har varit brutal, eftersom jag missade en vecka eftersom jag var sjukt. Phu... har suttit och bara slabbat i flera timmar! Vilken lyx!!! :) men har fixat lite med mitt företag, eller faktiskt ganska mycket, så har varit lite produktiv, just nu sitter jag ju och väntar på min första order + planerar för min andra order, vilket inkluderar mycket research och jag planerar hur jag ska sälja smyckena, vart, och hur mycket dom ska kosta och sånt... lite av allt helt enkelt :)
Bilden nedanför visar mitt första inköp till företaget, vilket jag köpte på en loppmaknad där jag fick min ide att starta det här företaget! :)
HOppas ni har det jätte bra där hemma i Sverige! :)

Lägenhetsvisning! Innan inflytt!

Lägenhets visningen innan vi flyttade in i våran första lägenhet i Los Angeles, jag och min mamma. Jag vet , jag vet den är oooooootroligt försenad men här är den i alla fall :) hoppas ni gillar den!
 
Efter inflytt! :P
(hur det såg ut efter min brorsa och pappa var här och hälsade på :P det var inte enbart deras fel jag hjälpte till jag med! ;P)
 

Produktiv!

puuh... har gjort en hel del idag.. pluggat, hängt och sorterat alla ggrejer min pappa och bror tog med till mig nu när dom var här och hälsade på under veckan, saknar dom redan, sorterade llite med nästa beställning till mitt företag och har pluggat liiite till teoriprovet så jag kan få tillståmd att övningsköra här i Los Angeles har ju kuggat det 2 gånger redan... borde verkligen puggat mer men prioriterade skoljobb, vilket jag tycker var smart :)
ha det bäst! Bamskramar Klara
Nu är högen borta! :)
 

Stora myrsteg med mitt företag

Har varit hemma och sjuk idag också.. men har fått mycket gjort när det gäller mitt företag, det känns väldigt skönt. Men hade aldrig kunnat tänka mig hur otroligt mycket förberedelser det är och "forskning" av produkter, om man kan kalla det forskning :P, jag undrar när jag kan lägga ut dom första produkterna på min hemsida/onlineshop? Några få kanske tills efter jul någon gång och ganska många fler några månader efter jul.
Just det kankse borde berätta vad det är för företag :P jag ska börja göra smycken och accessoarer och sen såklart sälja dom :P jag vet inte vad stilen på smyckena kallas men kolla på pälorna på bilden så kankse ni får en ide :)

RSS 2.0