Dom borde göra dygnen längre, och läsåren kortare och sätta vännerna närmare


Fin besök

Ja som vanligt så har jag haft fullt upp och har knappt haft tid att andas! Min mamma har varit här i LA i två veckor och min bror i en, var otroligt kul att se dom igen. Dock så blev det ju väldigt stressigt, men nu när dom har åkt saknar jag dom mer än någonsin... Jag avskyr verkligen när man måste säga hejdå till kompisarna och familjen i Sverige, och det blir aldrig lättare om något så blir det svårare för varje gång. Jag ifrågasätter mig varje gång ifall det är värt att stanna i LA... Det är inte lätt.
Har tagit en paus... I typ två veckor från auditions, känns skönt, som att jag kunde hämta andan lite, tror att jag behövde det. Jag är ganska dum när det gäller sånna saker jag bokar upp mig för en massa fast som i princip sätt är omöjligt att klara av. Workoholic. Har känts som att skådis grejen har gått trögt och det var också en anledning att jag tog en liten paus känns inte som det är värt alla timmar om man inte får något ut av det. Dock fick jag ett mail idag från en audition jag gjorde för några veckor sedan som sa att jag hade fått en annan roll en den jag gjorde auditionen för, vilket var ju kul. Jag tyckte auditionen gick skit dåligt så jag är förvånad på ett bra sätt. Rollen är dör en internet serie, och det är ett SAG jobb så om jag får 2 till så blir jag SAG eligible, vilket är väldigt bra att vara då kan jag få union och mon union jobb! Jag gjorde en video om den här auditionen eller om hela dagen typ "följ mig runt" eller nått sånt :p inspelningarna ska ske under hela mars och jag har en main character så jag kommer nog vara med ganska mycket! :)
Dock är jag så sjukt trött på skolan! Jag vill bara få allt överstökat! Har ingen studiemotivation alls... Jo lite men tycker fortfarande skolan står i vägen så sjukt mycket för det jag egentligen vill hålla på med! Känner att jag behöver ett break från skolan!!!
+ min kompis från Sverige kanske kommer under Spring Break! :) skulle vara så sjukt kul!!!
++ har videos jag ska klippa till och lägga ut, gjorde inte det när min bror var här eftersom jag ville vara med honom så mycket som möjligt!
Hoppas ni alla har det bra i Sverige!


RSS 2.0