"The Party Dress" Inspelningen

Här är en till videoblogg från en film inspelning! Tror ni kommer gilla den :) det var en väldigt kul inspelning plus att jag lärde känna 3 personer, Gray (killen jag dansade med), Nicole och Zach som jag senare träffade på andra inspelningar! :) LA är mindre än man tror :P

The Photo Shoot Scam VIDEO

Jag tror aldrig jag berättade om det här, men jag skulle göra ett modell jobb i LA, det var ett av mina första jobb, och det var en scam... dom hade bokat ca 60 statister och vi var där och väntade men ingen producent, artister eller filmare kom... dom smsade och ringde folk då och då och sa att dom var på väg... men efter en timme hade dom fortfarande kommit, folk åkte där ifrån på löpande band och nya statister kom hela tiden. En kille sa att det här företaget hade gjort sånna här grejor/scams förut och han skulle anmäla dom till LA Casting där vi hade hittat jobbet. Många trodde att det var ett skämt. En mamma visade mig ett callsheetet som jag inte hade fått, och sa att dom hade bokat 60 statister och många av dom var barn! Jag vet inte riktigt vad som hände sedan om dom kom eller inte, jag väntade en timme och sen åkte iväg, men jag fick aldrig något mail eller en förklaring till varför dom inte kom!
Men det på något sätt tycker jag att det var ganska milt för att vara lurendrejeri, det kunde ha varit mycket värre, och det är ju bra att ha varit med om och se alla sidor av den här branschen.

MER VIDEOS - Music Video shoot "Teenage Girl"

Jag har nu haft lite tid här i Sverige och haft tid att jobba på lite videos, så klippte ihop videon från min första inspelning som var en musik video inspelning. Jag har också en massa andra videos som jag ska klippa ihop, det är från filminspelningar i LA och bloggar från Los Angeles. Så hoppas ni tycker det är kul att få se, jag har ju inte haft tid att klippa ihop dom under året!
 
+ glömde att lägga upp den här videobloggen jag gjorde om min första flygning själv! :P haha det gick ju som det gick!

Bildbomb från Header potoshoot at Westnoff Photography - 24 Juni 2013


Teen Review

Som jag har nämnt förut så har jag fått ett jobb som en host för ett uppkommande program som heter Teen Review, produktonen har just börjat och vi har haft möten och nu har dom gjort en varsin sida åt oss på Voldo Productions hemsida. Känns riktigt kul! Men jag kommer jobba på infot som finns om mig där, skicka dom fler bilder och info om mig, för dom andra hosterna har mycket mer info, bilder och videos än jag har. Ni får gärna gå in och kolla men man måste ha e inloggning på hemsidan men det är bara att ge sin mailadress och ett lösenord sen är det klart. http://www.voldoproductions.com/#!klara/c1tr9
Vi ska vara 12 hoster... i början skulle vi bara vara 9-10 men tydligen så blev det fler. Vi kommer diskutera ämnen som rör tonåringar och aktuella händelser som tonåringar bryr sig om som mode, skönhet, sport, spel, skvaller, skolan, kompisar och allmänna tonårs problem :p vi kommer alla få ha hand om ett specifikt ämne, jag gick in på auditionen för mode, men jag vet inte vad jag kommer få, men jag hoppas det blir mode! Vi kommer spela in det första avsnittet och sen presentera det för ett antal kanaler på tv som var intresserade, tror det var ungefär 6 st, det verkade inte vara särskilt stora kanaler men ändå. Om ingen är intresserad så kommer programmet fortfarande sändas på nätet. Och vi hoster kommer ha mycket att säga till om tydligen, vilket kommer bli jätte roligt! För produktions bolaget vill ha det från ungdomars åsikter och intressen. Jag tycker de här ska bli OTROLIGT roligt och dom andra hostern är väldigt snälla och roliga, i alla fall dom ja har träffat, så jag tror det här kommer bli jätte kul!
Kommer hålla er uppdaterade på vad som händer!
http://www.voldoproductions.com/#!klara/c1tr9

RSS 2.0