sjukskriven...?

Hejhej
jag fick en komentar om att jag skulle  skriva om mitt privatliv, och jag tänkte på det och jag tänkte att jag kanske kan göra några sånna inlägg :)

Först en ganska stor grej som har hänt,

jag har skadat ryggen så jag har jättesvårt att röra mig, det är nog inte så seriöst,
min mamma sa att det kunnde vara några "band" vi ryggen som typ sitter ihop med något sorts "klister" som blir lösare innan man ska få mens och om dom där "banden" råkar komma fel får man tydligen skit ont i ryggen
Jag tycket det lät skitsjukt men jag har ingen aning om vad det skulle kunna va annars... mamma sa att man kan beskriva det som rygg skott, men det är det ju bara gammla människor som får...
det här är i alla fall väldigt jobbigt, jag har så tråkigt att jag skulle börja klättra på väggarna om jag inte hade så ont...
men jag är orolig att jag ska missa för mycket skola
jag har inte råd med det, att komma efter


Som ett litet barn inför jul

Nu är det bara 46 dagar kvar tills vi åker till USA och LA, jag har ÄNTLIGEN börjat träna på min monolog som jag ska utföra. Den är ganska kort, funderar på att förlänga den, jag förlände den ganska mycket från orginalet jag skrev men den är fortfarande väldigt kort...
Längtar så sjukt mycket så jag kan nog aldrig beskriva hur mycket.
Men jag måste börja träna mycket hårdare på mitt manus...

Som jag sagt flera gånger kommer jag nog inte uppdatera så mycket, i alla fall inte varje dag, men då och då för just nu sitter jag och väntar på att "sakerna" alltså Hollywood resan, låtinspelningen och filme inspelningen ska komma för allt kommer ju sätta igång i Oktober.
Jag är inte exakt säker på vilka datum vi kommer spela in filmen men det kommer ju vara okt-dec och då kommer jag ju blogga om det. Och självklart kommer jag ju blogga under resan.
Men om jag ska vara helt ärlig tycker jag att det är roligare att göra dokumentärer, även fast det är sjukt jobbigt.

Det kan vara ganska frustrerande att jag inte får skriva om mitt privatliv, jag skulle vilja skriva om saker jag gör med kompisar, skolan och saker jag köper och andra prodekt jag har... men det är ju inte det min blogg handlar om...


Skolan... och så...

Förlåt att jag inte uppdaterat på några dagar... jätte ledsen.
Men den senaste veckan har varit tuff, första hela veckan i Gymnasiet och det är en stor förändring, och det är MYCKET hårdare arbete och jag kommer behöva kämpa mycket mer än jag trodde. + jag har sovit ganska dåligt så jag har varit sjukt trött.
Helgen skulle inte kunna komma mer lägligt :) längtar såååååå tills imorgon efter skolan, jag får två dagar helt ledig som jag spendera med kompisar och ta en massa tupplurar (ni borde testa att ta en powernapp, det gör under jag lovar)

Karriär: Just nu har min karriär fått ta steget åt sidan och skolan har fått komma i första hand, men jag ska fortsätta träna på monologen till HeyHollywood resan, jag har ännu inte hunnit göra det än, tyvär, och chattade med producenten James över skyp och han fick höra början på min låt som nu han ska börja göra musiken och fortsätta på texten. Så det har nästan inte hänt något sen senast... förutom då att datumet till HeyHollywood resan kommer närmre och närmre :)

Och... ett tips som hjälpte mig när jag var nere och inte trodde på min karriär.
Den här tjejen har en youtube canal och hon jobbar som plus size och skådespelare för olika reklamfilmer och småroller i filmer i Hollywood, hon är inte så känd nästan inte alls men hon försörjer sig på det hon gör. Och hon är så glad och peppig man blir jätte peppad när man ser henne, men man kan nog bli lite irriterad på henne... :) men kolla in.
http://www.youtube.com/user/blndsundoll4mj#p/a/u/1/sY4HQI_-QrY


Elaka komentarer

Jo jag tänkte ta upp en sak som har börjat hända mig, troligtvis för att jag är framgångsrik och folk har börjat få reda på det. Händer alla framgångsrikapersoner, det finns INGA kända personer som inte får hateers för att folk är avundsjuka och jag vet inte varför folk känner att dom känner att dom måste vara elaka men troligvis är det för att dom är avundsjuka, vilket är ganska patetiskt att dom tar sig tiden att vara elak mot en person som inte förtjänar det.
Tänk på det ALLA kända bloggare i sverige får skit HELA TIDEN, folk är avundsjuka!
Fick den här idag.

Ida om Dokumentären om mig!:
du är ful och kan inte sjunga. grattis till att idioterna är blinda och döva
Svar: Jag vet att det inte är snat eftersom alla agenter och lärare i branschen säger att jag är sååååå vacker och talangfull. Så försök inte änns att få mig att känna mig dålig det kommer inte fungera!

Så ett tips om du börjar få elaka komentarer det är ett tecken på att du börjar komma någon vart :) folk är patetiska det borde inte vara så men det är det. DEt kan man inte ändra på, det är bara att säga "fuck them" och inte bry sig :)
Så tack för komentaren jag tar det som en komplimang! :)

Hoppas det här hjälpte dig!

Inte high speed hela tiden..

Justt nu har jag vartit dålig på att skriva, men det är ju så att min blogg handlar om min karriär och det finns inte helt nya grejer jag kan skriva om varje dag och det blir ju inte helt kul om jag ältar i allt som pågår. Man får ge saker tid, som med dokumentären den har gått sakta men säkert men en karriär byggs inte över en vecka utan det tar som sagt tid... Och just nu den senaste dagen har jag bara varit hemma och slappat innan skolan börjar på Torsdag, låte konstigt men jag längtar till skolan börjar jag har varit så rastlös så det ska bli kul att bli lite upptagen :)
+ nu börjar alla kompisar komma hem från sina landställen :) yeahy! äntligen.

Ha det bra kram Klara

Whats happening?

Har inte bloggat på typ en två dagar kommer inte ihåg... ledsen för det. Men jag tänkte i alla fall ge en liten update så att ni vet vad jag håller på med just nu!

Hey Hollywood:
Jag ska ju åka på en audition resa till Hollywood för att försöka bli påskriven av en agent, så just nu förbereder jag för det, Tränar manus och sånt mina resumes ska jag göra innan vi åker så jag kan uppdatera det lite, för man får ju nya erfarenheter hela tiden när man går på kusrser och sånt.
Och medans vi är det ska vi spela in MIN FÖRSTA LÅT! Iiiiip! :D Längtar sjukt mycket!

Filmen - I skuggan av lasermannen:
Vi spelar ju inte in filmen just nu, ska snart få mer info om inspelningarna, men filmen kommer spelas in mellen Okt-Dec, så när jag kommer hem från Audition resan med Hey Hollywood kommer vi börja spela in :) yeahy! ÄNTLIGEN!!!! Filmen har ju hållt på med planeringar och allt i över ett år..


+ sen börjar ju skolan också snart. Det är något man aldrig ska preoretera bort när man följer sin dröm för underhållningsbranschen går ju inte att lita på till 100%. Fortsätt plugga!

Sen får jag ju se om något annat kommer upp :) men det skriver jag ju om då!


Hur mycket kostar Hey Hollywood!

Tänkte svara på en till komentar :) SNÄLLA ni som komenterar skicka en mailadress eller blogglänk så jag kan svara!

Anonym om Jag, Eric Gadds dotter?:
hihi jag misstänkte det, ni liknar. förresten, jag har sökt till Hey Hollywood och undrar vad det kostar? har fått svar av dom om att skicka in en låt, bild, osv. men vad är avgiften på :)

kramis
Svar: Jaså..? jag har inte tänkt på att vi är lika.. :)
Kul att du följer din dröm :) det låter som att du söker till deras sång pogram, jag ska åka på deras skådis pogram så jag kan inte riktigt vara helt hundra och det finns olika "paket" man kan köpa där det ingår olika saker, hotel ingår, det billigaste pogramet kostar ca 14000 kr men sedan är det ju kostnaden av flyget och det men det får ni ju boka själv. Men jag kan inte svara exakt... men i extrapogramen ingår lektioner, fotoshoots, turer och sånt.
Hoppas att det hjälpte :) Kram Klara
Jag, Eric Gadds dotter?

Jag fick en komentar som jag inte hade någon blogglänk till så jag kunde inte svara på hennes eller hans blogg, så jag svarar här! :)


Anonym om Min första sång, PÅBÖRJAD!:

är du eric gadd's dotter?


Svar: Nej, men vi är släkt. Hans mamma är kusin med min morfar. :) Kram Klara


Dokumentären om mig!

 
Glöm inte att kolla på dokumentären om min resa till Hollywood för att uppfylla mina drömmar om att bli en skådespelare och artist i LA. :) hoppas du gillar den!

DEL 1

 

DEL 2

 

DEL 3

 


Vad är det framtiden planerar?

Tog just en spådom ur spådomskrukan, vad kan det här betyda?

SWE: Prodjuktet du har i tankarna kommer snart öka kraftigt.

Tror ni att det kan betyda att dokumentärens tittare kommer öka kraftigt? Det är ju ett av mina prodjekt att publicera dokumentären även fast jag inte gjort det så mycket, som jag skulle kunnat...
Eller kan det vara min karriär, att min skådespelar och sångkarriär kommer öka kraftigt snart, jag kanske får en agent i USA utan HeyHollywood resan :)
Jag vet inte... jag får vänta och se :)

DEt kan vara läskigt hur bra dom här spåkakorna kan stämma in på sitt liv!


Intresserad av JAPAN!

Jag älskar att kolla på dokumentärer om barn som försöker få en karriär vid en väldigt ung ålder, i tex musik, skådis eller modellbranschen. Och BBC three gör många sådanna.
Nyligen har jag kollat på en dokumentär om en 14 åring som är känd i Japan, den var väldigt bra och inspererand.
Jag har varit väldigt intresserad av att åka till Kina eller Japan förut men nu när jag har gjort lite mer "research" har jag kommit fram till att jag vill åka till Japan, dom verkar ha en väldigt intressant kultur, som är väldigt annorlunda än våran (typ europas och USAs) och tydligen bor bloggerskan Foki där också, haha det kanske jag bore ha snappat upp tidigare ;P men nu så är mitt önskeresmål, förutom USA, LA, Japan och Tokyo!
Men min blogg handlar ju inte om resmål utan om min karriär ocg framgång så kolla på den här! Den kommer insperera och peppa dig jag lovar! :)

Del 1


Del 2Del 3Del 4Del 5Del 6Bra va? :)


Svar på alla komentarer!

Tack så mycket för alla jätte gulliga komentarer :)
Ska försöka svara även fast jag vet inte om jag hinner... förlåt...
Jag är JÄTTE glad att ni gillar min blogg och hoppas att jag inspererar er och öppnar dörrar för andra svenska tjejer och killar som vill ge sig ut i USA :)
Tack igen så otrolig mycket, BAMSEKRAMAR till alla! :D


Min första sång, PÅBÖRJAD!

Okej! Nu har jobbet på min först sång börjat! :) iiiii!
Jag skickade över början av låten till James producenten och låtskrivaren. Han ska hjälpa mig skriva klart sången och göra musiken och mixa och alla dom där grejerna! Jag är så löjligt lycklig och glad! :) :) :) så när vi åker till LA i oktober ska vi spela in den! Yeay! jag kan verkligen inte beskriva hur spännande det här är!Jag visste inte vad för bilder som var passande till det här inlägget!


MINA FÖRSTA LÅTAR!!!

Just nu har jag snackat med James producenten som ska hälpa mig skriva och spela in mina första låtar! :D
Förhoppningsvis kan vi spela in dom i oktober när jag kommer dit på Auditonresan. TÄNK om! Det skulle vara skitcoolt om jag skulle kunna få klart mina första låtar så snart :D:D:D
Sen när jag har gjort den resan vet jag inte vad mitt nästa steg blir... man får ju se om jag får en agent eller vi kommer i alla fall filma allt så det kommer bli en ny dokumentär :) så hoppas ni gillar det i alla fall.


Skådespelar TIPS: Börja i Sverige

Jag fick en komentar som jag verkligen vill svara på och som jag tror är en väldig vanlig situation många unga skådespelare är i!


Jennica  (jenkizz@live.se) om Dokumentären om min kamp att komma till Hollywood!:
Jag skulle göra allt för att få vara dej, jag har drömt om i helam mitt liv att få bli skådespelare jag har bara spelat på teater, eftersom jag har inte pengarna att åka till usa och gör addishon, åh jag vill också bli skådespelare. Har du nå bra tips hur jag kan bli det här i sverige eller vad jag ska tänka på!


Svar: Tack det var gulligt sagt :) Jo det är nog inte så många som har dom pengarna eller föräldrar som är villiga att betala för dom här sorters grejerna, för det kostar riktigt mycket. Min mamma är nog väldigt udda som gör det. Och jag tycker man egentligen måste börja i sverige, man kan inte bara åka till USA på en gång utan någon plattform.
Jo, jag tycker du borde gå med i någon av sidorna Statist, FilmCafe eller Stagepool. Där hittar du en MASSOR med auditons till filmer och tvpogram. Och där kan du söka till filmer och kanske få ett callback alltså dom vill träffa dig eller bjuder in dig till en auditon. Dom sidorna kostar ungefär 250 kr för ett år eller mer. Sen när du går på auditons i Sverige läggs du oftast in i deras register så dom har din bild och ditt CV på fil för andra produktioner.
Det kan vara väldigt nervöst att gå på en auditon, men det bli lättare ju fler man gör, precis som när man ställer sig på scenen det blir lättare ju fler gånger man gör det :)
Och det tipset som troligtvis är viktigast fortsätt att träna och gå på teaterlektioner.
Hoppas det här hjälpte :)
Kram Klara

Hey Hollywood monolog

Jo, mitt nästa steg är ju att skaffa en agent i Hollywood och det ska jag göre genom att åka på en auditonresa till Hollywood i Oktober, som också kallas Hey Hollywood!
Resan går ut på att vi kommer spela upp en monolog för ca 20-25 agenter, det är alltså en auditonresa för skådespelare. Och då måste ju jag välja ut en monolog, men jag gillar inte att göra det så på min förra auditonresa till Hollywood skrev jag min egen monolog och det tycker jag är bäst för då kan man bestämma helt själv vilka sorters kännslor som ska vara i den. Det kan ju annars ta en otroligt lång tid att hitta en monolog som är tillräckligt bra.
Jag har inte börjat skriva än men jag vet hur den ska gå till och vad den ska handla om så nu gäller det bara att få ner den på papper :)


Bloggprat

Jag har funderat på vad min blogg ska handla om.
Jag har viljat blogga om så mycket olika saker mode, skola, smink, min karriär, personliga saker och mycket mer, men nu har jag ÄNTLIGEN bestämt mig att min blogg bara ska handla om min karriär och såklart all träning i dans, sång och skådespeleri.
Det känns bra för nu har jag ju entligen fått en grej att fokusera på i min blogg, plus jag kan vara ganska anonym, vilket är bra i skådespelar yrket. Jag skulle vilja prata om personliga saker och sånt men det kommer det troligtvis inte bli så jätte mycket av... tyvär. Och jag kommer troligtvis inte blogga lika ofta som storbloggare utan kanske max en gång per dag.
Jag kommer ge tips ifall du vill bli skådespelare eller artist i Sverige eller USA. till väga och små grejer som HUr du borde gå hur du skriver ditt RESUME och hur ditt Resume foto bore se ut.
Men jag hoppas ni gillar det ändå.


Dokumentären om min kamp att komma till Hollywood!


Som vissa kanske vet så finns det en dokumentär om min Hollywood resa jag gjore i Juni, den handlar om min dröm att bli en skådespelare och artist i Hollywood. Jag och min mamma åker på en auditonresa till LA där jag uppträder för agenter innom branschen som kanske vill skriva på mig!
Just nu försöker jag publicera dokumentären, så ni får gärna berätta för folk :) skulle uppskatta det!
Men det kommer också komma en till Dokumentär om en auditonresa jag ska göra i oktober. :) spännande!


DEL 1
DEL 2
DEL 3

 


Svara på komentarer!

Tack så mycket för alla snälla komentarer! :) ska försöka svara på alla!

Ny dator

Min dator gick sönder iförrgår och den gick inte att rädda... :( så jag och pappa åkte till NetonNet och köpte en ganska billig dator... fast den är ny, det är tydligen väldigt billigt där. Men han som sålde datorn va jätte irriterande han pratade sånt där dataspråk och jag förstår inte sånt så när jag kom hem var jag osäker på vad för dator jag fått hem.. men den har funkat bra, fast jag stör mig på den lite fast det är ju bara för att jag är ovan.

Tack föresten till alla ni som sett dokumentären om mig! :)


Fortune Cookies

Jag har ett beroende av spåkakor! Tycker dom är jätte roliga plus att jag tror på dom :) hehe det kanske verkar lite konstigt men jag gör det. Köpte många i China Town i LA så jag har väldigt många på lager och jag tar en då och då för att bli peppad eller bli "ledd".
Vad kan det va för brev som kommer komma?


RSS 2.0