Övningskörde för första gången idag :)

haha rubriken säger väll allt :) men i alla fall jag övningskörde för allra fösta ången idag! :)
Jag tänkte först "big deal" det kommer vara hur lätt som hellst, men jag blev så sjukt nervös innan och krockade nästan :P haha nej inte riktigt men körde fram fort (det kändes som det gick otroligt fort i alla fall :P) och jag skrek :P
Men sen gick det jätte bra och det blev långtråkigt ganska fort,men ska övningsköra snart igen :)
det är faktiskt bara 1 år och 4 månader tills jag får ta körkort :) Iiiip! och IFALL jag flyttar till USA nart/nån gång så måste jag ju ha körkort eftersom det är nästan omöjligt att ta sig någon vart om man inte har en bil och har körkort.

Tänkte igentligen börja på min 16 årdag men hade så mycket just då så jag han inte :(
Men nu 8 månader senare har jag ÄNTLIGEN börjat!
Längtar sjukt mycket till friheten man får om man kan köra! :)Och det har inte hänt så mycket i min karriär sen sisst men HeyHollywood är om tre veckor :) så jag är sjukt peppad och längtar så otroligt mycket! :)


Vad finns i min framtid?

Tog en annan spådom... :)Hummm... :)
DEt där låter ju otroligt bra för jag har otroligt många ideer jag skulle vilja testa/göra/genomföra som har med min karriär att göra, så jag hoppas och håller tummarna att spådomen har med det att göra :)

Jag har funderat på att dela med mig av mina ideer som förhoppningsvis kan ta min skådespelar och artist karriär till det nästa steg, men jag känner inte riktigt att jag vill göra det än... jag KANSKE gör det nån gång men jag vet inte...

Kram Klara


Svar på komentar

Postat av: Emma

Jag älskar att du lever för din dröm, men en grej jag stör mig på extremt mycket är;
Du säger att om du blir påskriven ska du flytta till USA, men du har inte arbetstillstånd eller visa, så det kommer inte funka...
Arbetsvisa tar troligtvis flera år att få godkänt och ett studentvisa får du inte jobba med...
Vill gärna ha en liten förklaring hur du har tänkt, tack! :D

2011-09-15 @ 19:57:42 


 Jag sa troligtvis! :) Om jag överhuvudtaget blir påskriven tror jag inte att jag flyttar dit direkt... men jag får ju höra med agenten vad som skulle vara bäst, men OM jag nu skulle flytta till USA ska jag nog försöka komma dit på ett skolvisa, så kommer nog söka in till en skola där först, jag måste ju fortsätta med att plugga vidare, och sen få ett visa för att studera där och "jobba" och gå på auditons samtidigt och jag tror det hjälper att jag går i NV College på gymnasiet, för NO ämenesreglerna är ju samma överallt men inte SO ämnena, plus att jag har ju undervisning på engelska.
Frågade en advokat som har hand om sånna här "fall" i USA och han sa att det skulle vara lättast för mig att få ett skolvisa, och det är något jag tänkt på ändå att plugga där.
Men som sagt jag vet ju ABSOLUT INTE vad som kommer hända i framtiden om det äns blir aktuellt att flytta dit så jag får ju se vad som händer :)
Ha det så bra, Kram Klara

Tiden går fort!Kan inte fatta hur fort tiden går nu är det bara 29 dagar kvar tills Hollywoodresan! :)
Borde börja träna på min monolog, ja jag vet jag borde ha gjort det för länge sedan... jag är oansvarig... men jag SKA börja, lovar!
Vill så sjukt gärna att det här leder till att jag blir påskriven av en agent! Men just nu har jag inte lika stora förväntningar som jag hade första gången, har väll fått en liten reality check. Men det skulle vara så otroligt kul och det skulle speeda upp min karriär så mycket... och mitt liv skulle förändras HELT... skulle troligtvis flytta till LA.
Sen har jag gjort en ny header! Yeahy! Haha, tycker den förra var bättre men den här visar lite mer vad min blogg är om... ska nog göra om den snart igen :P.... om jag har tid! 


Filmmöte :)


Idag hade vi ett kort filmöte :)
Dom har äntligen fått finansiering och vi kommer spela in i antingen november december eller efter ungefär januari. DEt ska vara ganska kall miljö.
Vi kommer spela in på helger och efter skolan, så det kommer nog bli kämpigt eftersom jag har en tuff inriktning NV College, men det ska fungera :)
Det kommer också kanske vara med ganska kända vuxna skådespelare! det skulle vara kul :)

Dom har skrivit om manuset och jag kan inte vänta att läsa det :) :) :)
Vi kommer få det snart!!!

LÄNGTAR SJUKT MYCKET!


Puuuuuh..


Okej jag frågade "en av film personerna" om det var dåliga nyheter och då sa han nejdå, så just nu är jag otroligt lungn :) och ser bara fram emot mötet på söndag, får se vad dom säger... ;)


Sen har jag pratat med James producenten,
jag var lite besviken på vad han hade kommit på, alltså musiken till låten,
och han sa att han skulle jobba på några beats så att låten kommer bli lite mer popig,
det han hade kommit på var ganska sorgligt och det var inte så jag hade tänkt att låten skulle vara.
Så vi ska skypa nån gång nästa vecka, ska bli kul att se vad han har hittat på :)
Sen har jag också skrivit lite mer på låten som jag ska skicka honom, jag har ju nämligen inte skrivit klart låten än ;P


Yeahy eller hjälp?!

Har fått ett mail från film teamet om ett möte på söndag... först var jag jätteglad att det startar igen. Men nu börjar jag bli nervös att det är dåliga nyheter dom kommer komma med... mötet kommer bara vara en halvtimme och det kan man ju inte direkt få så mycket info på...
:( är rädd...


Sången påbörjad!Har fått ett mail från James producenten och han gjort typ en båbörjan till låten eller en skiss eller vad man nu ska säga som kanske kommer ändras men det är en otoligt spännande början :)
Jag får se hur den låter :)


Klara Gadd - Drömmar om Hollywood

Dokumentären om min resa till Hollywood när jag följer min skådespelar och artistdröm till Hollywood, går sakta men säkert framåt :)
Vill ju att det ska bli kollad på av så många som möjligt :) så om ni vill får ni gärna tipsa folk om den!
Skulle uppskatta det mycket :)

Dokumentär 2
Jo sen planerar jag ju att spela in dokumentär nummer 2 i oktober då jag och min mamma åker till Hollywood igen för att försöka fixa en agent till mig och spela in min första låt :)
Jag får se lite hur jag ska lägga upp den... kanske tar med lite bilder från film mötena från "I skuggan av lasermannen", vi får se :)DEL 1DEL 2
 


DEL 3
 


RSS 2.0