VIDEOBLOGG: Min första Americanska fobolls match!

Förlåt att jag inte bloggar något! Jag har bara så sjukt mycket att göra hela tiden ni kan inte förstå hur mycket läxor man får i skolan här + jag bor ensam nu så har en otrolig massa sysslor som behövs göras + andra privata grejer jag gör... väldigt ledsen, försöker i alla fall börja videoblogga mer! Har har 2 till videobloggar jag måste klippa som kommer så snart som möjligt!
Har en videoblogg från den 6 September 2013. Jag och min kompis från skolan Miriam hade aldrig sett en amerikansk fotbolls match förut så vi bestämde oss för att se den ihop... men vi tänkte inte på att vi inte hade någon aning om hur Amerikansk fotboll fungerar eller dess regler, varken hon eller jag, så vi satt där och försökte fundera ut vad det var som hände. Pali jr Varsity vann i alla fall!

Geek'N music video shoot VIDEO

Här är en till videoblogg från en inspelning från den 31 Maj 2013 jag var på en musikvideo inspelning, det var tydligen ett sammarbeta med SONY, Will.I.am och den nya SONY artisten Dylan Allen, jag skulle vara en nördig statist och det vi skulle göra var att dansa bra men nördigt i bakrunden bakom Dylan Allen och hans 2 dansare. Det var kul var där med Danny, Gray och Nicole som jag drog med dit och träffade också Zach där som jag träffade på The Party Dress inspelningen.

RSS 2.0