Jag kommer vara med i Julai tidningen!


Vet ni vad jag inte berättat!
Jag ska vara med i tidningen Julia i december! :D Det kommer att vara en super rolig artikel om mig så köp Julia tidningen i december så får ni se vad den handlar om!
Är ganska stolt över allt jag lyckats med, och det är ju det viktigaste att man är stolt och nöjd med det man har lyckats med.


Annan design

Jag har bytt design men det var väll på tiden den andra såg ganska bitchig ut. Det var meningen att den skulle vara rolig... men den ser mer bitchig ut än rolig. men i alla fall säg hejdå till den.


Utbränd!

Jag har inte skrivit på ett låååångt tag, men det är såhilma mycket som händer just nu och tusen saker jag måste göra skolan, läxor, betyg, träning, filmen, kompisar, min karriär, musikalen, städningen och så himmla många andra små saker som pågår hela tiden. Missförstå mig inte jag älskar allt utom läxor och skolan, fast dom är ju bland det viktigaste så det måsta göras, men jag känner att det håller på att bli för mycket. Vet inte om jag ska sluta med något, tränat har jag inte gjort på över 3 veckor, men det är i alla fall höstlov snart så jag kan pusta ut. Plus jag har en super spännande sak att berätta! Men berättar om det en annan gång måste till skolan!


Hejdå Sverige!

Okej imorgon åker jag till Spanien så ses på onsdag igen det är då jag kommer hem, mamma vill göra en mini resa för att få sol. Hon tror att det göt henne gladare att få sol, och tydligen ska det fungera...
Ses kram!

Lite nya saker till mitt rum

Har köpt lite nya saker till mitt rum som jag värkligen gillar, längtar värkligen tills när mitt rum blir helt klart då ska jag lägga upp många bilder på hur det har blivit!


Lamporna 89 kr st IKEA - Ljuslykta Indiska 79 kr

995 kr - 499 kr - IKEA


I skuggan av lasermannen

Jag har läst igenom manuset nu, men jag tänker inte berätta NÅGOT som stod i det, det får ni vänta på att se i filmen :) Men jag tycker det var ett bra manus och jag är otroligt glad att jag kommer vara med i den här filmen!
Så kom ihåg gå och se den nästa år i November!


Update

hej har inte orkat skriva något på ett tag men det är för att jag har så mycket i skolan. Men jag lovar jag skriver i helgen. <3 Kram Klara

En riktigt BRA kväll

Hej idag hade jag en SKIT BRA kväll först hade jag äntligen producent mötet, och efter det gick jag på utställningen av grimarsch fotona.

På mötet fick jag mycket information om filmen jag var sååå glad att jag fick. Jag kommer tillexempel få manuset nästa vecka! :D och vi kommer ha repitasioner ända tills filminspelningen som börjar mars och slutar april det är i alla fall planerat så. Jag har inte skrivit på några papper än MEN jag fick reda på att filmen kommer att gå på bio, den kommer ut i november nästa år och att jag kommer vara med mer än jag trodde! YEAHY! Jag är så glad att jag bara vill hoppa och skrika!

Sen åkte vi (jag och mamma) vidare till galleriet som skulle ha bilderna från fotoshootet jag gjorde för ett tag sen. det var inte helt garanterat att min bild skulle komma med men vi åkte dit ändå, och den VAR med! Haha men man såg ju inte så bra ut :P efter som hela poängen var att bli fångad i ett ögonblick där man typ blinkade eller gjode något konstigt :P


Så JÄVLA typiskt!

Asså jag blev så jävla sur idag! Vi fick tillbaka våra SO geografi prov idag och jag var 0,5 poäng ifrån att få MVG! 0,5! asså fatta vad irriterande det var! Jag är fortfarande sur över det! Åååååh!
Jag skulle vilja riva sönder provet men det kan jag inte vår l'rare tog tillbaka dom...
Imorgon ska jag i alla fall åka och ha möte med producenterna dom ställde ju inte förra gången för en av dom var sjuk... och efter det ska jag på konstutställning, jag blev ju fotade förut, jag får se om mina bilder kom med dom skulle inte ta med alla sa dom.


Shopping på nätet

Nu har jag beställt lite nya grejor! Från Smartgirl.dk du borde kolla in resten..

59 dkk - 99 dkk

299 dkk - 99 dkk

ca 79 dkk


Tusen gånger starkare

Jag var och såg Tusen gånger starkare idag, den var väldigt bra. Men det roliga var ju att jag träffade Gustaf han som spelar Samuel (den blonda killen :P) i Hollywood, vi åkte på samma Hollywood pogram. Jag hade faktiskt tänkt läsa boken, folk sa att den var bra men det blev aldrig av... kanske borde göra det... jag får se.
Ha det bra!


Inget att blogga om!

Jag har inte så mycket att skriva om just nu, men twittrar lite gå in och kolla! Eller nej gör inte det, jag skrviver sånna ego grejer, skryter och sånt men jag tycker faktiskt att man ska ha något eller någon att skryta för så man får en Egoboost! ;P haha som Blondinbellas bok.


Äntligen helg!

shit vad jag är glad att det är helg, det gick okej på proven tror jag.. och jag är så himmla trött, jag vill bara vila hela helgen va med kompisar och så... men jag ska på film mötet på söndag, det ska i ju för sig bli kul :P och sen måste jag städa... bläää...


RSS 2.0