Antligen hemma

Nu ar det forsta dagen i den nya lagenheten har i LA, vi har kommit ganska till ratta packat upp alla vara personliga saker som klader, hygien produkter och saker :) kanns otroligt skont.
Idag ska vi ha en till arende dag som kan ta runt 8 timmar (jag skojar inte), men jag alskar dom for man kommer bara mer och mer till ratta. Vi ska kopa mer grejer till lagenheten som tex TV, damsugare, papperskogr, tvattkorg... och sant :)
Just nu har vi bara en luftmadrass, tva barstolar och en fotolj och en soffa som mobler sa det kanns lite tomt men fortfarande som ett hem :) MITT HEM! I LOS ANGELES! jag kan fortfarande inte komma over det! :) Kan inte vanta att fylla pa lagenheten med mer mobler och annat. :)
+ mamma tvattade sin mobil i tvattmaskinen... (ligger tydligen i familjen ;P) sa jag fick en ny mobil borjade verkligen stora mig pa min andra... och mamma tog min, den nya (min) kostade bara 400 kr (sa det var bra) alskar att den har tangentbord jag klarar inte av 9 knappars mobiler (ar jag for snobbig?) :P

Flytt

Imorgon ska vi antligen flytta in i varan nya lagenhet :) vi var dar igar tisdag och packade upp lite grejer och forberadde basgrejerna som sang (vilket just nu bara ar en uppblasbar maddras tills jag hittar den perfekta sangen jag vill ha :)) och packa uppa alla matredskap, handdukar och satta ihop vara stolar. Soffan och fotoljen kom dock inte... den skulle blivit leverad igar... men dom kom aldrig. Irriterande...
Ska bli sa skont att fa ett stalle man faktiskt kan kalla hem :) + jag far ju valja ut allt till lagenheten! :D



Eftersom vi knappt har nagra mobler ska vi aka till Fairfax flea market pa sondag och kolla pa mer mobler och kanske (forhoppningsvis kopa nagot), kanns ju inte riktigt som hemma utan mobler :P
 
+ nar vi flyttar kommer jag forhoppningsvis fa tillgang till internet pa min data sa jag kon blogga mer och maila mina vanner oftare!
 
+ Imorgon ska jag pa min forsta amerikanska fotbollsmatch :D PALI mot... nagot annat lag ;P men varat lag ar tydligen inte sa bra men det ska fortfarande bli kul :) ska dit med nagra kompisar, ska forsoka filma ocksa :)
 
Ha det bast!
Krama Klara
 
 

LIte om att borja High School

Postat av: Anonym   

hallå :( du har inte lagt upp hur det var på highschool?

     2012-08-25 @ 13:16:33
 
 
SVAR: Jag vet forlat :(  jag hade tankt fixa vidion i helgen nu, men jag kan ju skriva nagra rader pa bloggen ocksa :)
 
Det har gatt jattebra :) jag gillar folket eleverna ar valdigt snalla hit tills :P och det ar skont for vi har bara 3 lektioner per dag! men dom ar ungefar 1 tim och 50 min sa lektionerna ar langa men fa, jag gillar det. Dock ar laxorna och skoljobbe valdigt mycket jobbigare an i sverige eftersom dom ar pa engelska sa jag har haft fullt upp med laxor dom senaste dagarna... Jag har borjat lara kanna folk vilket ar mycket svarare an i sverige eftersom man har olika klasser med olika personer sa man lar kanna mycket folk fast langsammare.
Men jag kanner mig sa ratt dar om ni forstar var jag menar :) det kanns som det ar dar jag ska vara och det ar en otroligt skon kannsla :)
Mer info kommer i videon! :)
 

Here I come

Det har ar mitt nya headshot foto, jag ar ganska saker pa att jag vill ha det har i alla fall :P, sa forhoppningsvis ska jag skriva ut det idag + uppdatera mitt resume och skriva ut det med!
Forlat att jag har varit sa dalig pa att lagga upp inlagg och videon men jag har heeeeelt fullt upp med skola och traning och sant.. + som sagt min dator fungerar inte att ga ut pa internet med...
Videon kommer jag kan troligtvis gora den i helgen da jag har tid, forhoppningsvis... :P
Vill skriva saaaa mycket mer om hur det gar i skolan och allr men jag ar sa slut fran alla miljoner grejer som maste fixas helatiden... pust...


Headshot Photoshoot i LA

Jo, jag var ju den 11 augusti och tog nya headshot foton till mitt skadis resume :) antligen! Och jag har nu klippt ihop en liten video om hur det var och sa :) hoppas ni Gillar den!
Det var jatte kul :) och det kanns saaa sjukt skont att jag nu kan borja med min skadis karriar :) ni far hanga kvar och se hur det gar :) iiiiiip jag far fjarilar i magen!!!!
Ska lagga upp foto som jag ska anvanda snar behover bara omforma det for det var for stort :P

Mitt nya Mecka

Clara och Annika ni skulle bli alska det har jag var i sondags pa Melrose Fairfax Fleamarket och det var AMAZING, dom hade SA mycket snygga och billiga grejer och nastan allt ar nytt for det ar sma foretagare som aker dit och forsoker publicera sitt foretag, jag hittade en MASSA jag ville kopa men man kan ju inte kopa allt... tyvar... jag kommer definitivt aka dit igen ALSKADE loppis/marknaden hur mycket som hallst!
Gud vad jag ser trott ut pa den bilden... :P + jag kommer lagga ut fler bilder pa saker som fanns dar snart :)



Efter att ha bott i LA i 2 veckor

Sorry att jag har varit borta sa mycket kommer forsoka blogga mer och mer specielt nu nar jag ska borga i high school :P BORJAR HIGH SCHOOL pa tisdag!! spannande :)
Har kommer i alla fall en ny videoblogg :)

Forever alone

Var på orientationday i mitt High School idag, var skönt för nu är allt fixat inför att börja i High Shool, jag fick mitt skolid kort, skåp, böcker och schema :) men det var en lång och oorganiserad dag, dom verkar ju inte ha koll på något i High Schools :P

Sen tog jag bussen ner till Santa Monica, är ju ensam på dagarna och har inga kompisar här än så jag får göra saker solo :( :P

Gick till stranden :) härligt

Åt frozenyoghurt för första gången :) gott

Men sen senare på kvällen hittade jag och mamma ett till frozen yoghurt ställen i det lilla centrumet där vi bor där hade dom en massa roliga och goda toppingar, vi var bara tvungna att köpa en varsin, jag kunde inte bestämma mig så tog lite av allt :P


Headshot Fotoshoot - Lördag 11.30

Äntligen så börjar jag med det jag huvudsakligen flyttade till LA för :) min skådiskarriär, jag ska ta nya headshots med en proffs headshotfotograf :) så jag kommer ha riktigt BRA headshots när jag söker roller :)
Längtar så kommer filma från fotograferingen så ni kommer få se hur det går till :)

Bleka tänderna

VARNING - skrämmande bilder på min mun och tänder ;P
Jag skämms nästan över att säga det men idag blekte jag tänderna, har velat och tänkt på det länge och nu kändes som ett bra tillfälle :) jag har nämligen bokat en headshot tid hos en proffs headshot fotograf så jag
äääääntligen kan börja söka roller seriöst.
Jag har ju välidigt vit hy och det gör att mina tänder ser mycket gulare ut än andras på tex foton och på film och det vill jag ju inte specielt inte när jag nu ger mig in i Hollywood branchen :)
Jag behövde sitta med bleknings"stripsen" i 2 TIMMAR!!! stoppade pads i min mun för var rädd att salivet i munnen skulle göra att strippsen lossnade ;P jag ser ju galen ut ;P
Tyckte jag fick bra resultat redan vid första användningen :) men man ska tydligen ha på dom 1 gång per dygn i 4 dagar så det blir mycket väntan :P
Tog inget foto innan men jag tror ni ser på den första bilden hur "vita" mina tänder var. :)

UNDER:



EFTER:


Vlogg - Vårt första boende i LA

Jag tänkte igentligen vänta 2 dagar till på att lägga ut den videobloggen, MEN jag kunde inte vänta ;P Visar vårat första boende i LA, visar inte bara rummet vi hyr utan även huset :) Hoppas ni gillar den! :)

Kolla gärna in mina andra videobloggar och andra videon http://www.youtube.com/user/KlaraGadd?feature=mhee :)
+ kommande videos om att gå i High School, om min skådiskarriär och att flytta in i våran nya lägenhet och att inreda den :) hoppasn ni kollar! :)


Inför High School

Jag har varit hemma hela dagen fixat med ett par grejer ringde tex till skolan och frågade vad jag behövde, det var inte mycket annorlunda än i sveriga det nödvändiga var pennor, block och markeringspennor, sen kan man ju köpa mappar och annat för att hålla ordning och jag tror att man borde skaffa sudd och miniräknare också :P

Min kompis Josefin hemma i sverige som vill flytta till LA skickade videon längst ner till mig :) hon vet ju vilket High School jag ska börja på så efter det började jag kolla på videos fårn PALI och nu är jag riktigt peppad att börja High School :)



Shopping på Ross

Var på Ross idag igen för att kolla på inrednings grejer till den nya lägenheten :) men det blev ju lite klädshopping istället, men nu känner jag mig ganska klädförberädd inför High School i alla fall :)
+ köpte världens gulligaste ram kommer använda den till foton på mig och vänner :) och en bodylotion som lukta såååå gott, JellyBeens Blåbär! :)




LA Outfit

Börjar äntligen känna mig som mig själv igen efter många intensiva dagar så jag tycket det var på tiden att ägna ca 5 minuter åt att tänka på vad jag skulle ha på mig :) känns skönt att ha kraft igen, dock ser jag väldigt grinig ut på fotona ;P




Shoppingdag i LA

Vi har ju inte riktigt gjort några vardags saker här i Los Angeles utan bara försökt fixa en massa saker under veckan vi har bott här MEN idag var jag och mamma ute hela dagen och shoppade :) man kände sig verkligen mer hemma i Los Angeles efter den här dagen :)

Jag ska visa vad jag har shoppat imorgon ;)

Dagen var baserad på att vi framför allt skulle åka till Ikea och kolla på möbler till våran nya lägenhet :) och mamma har sagt att jag får välja ut allt eftersom det kommer bli enbart min när hon åker tillbaka till sverige om ca 6-12 månader, :D just nu är jag såååååååååååååååååå sjukt excited det här har jag drömt om i ÅR att få inreda min egen lägenhet :D :D :D ska göra en vlogg om flytten och att leta inredning och inreda :) den kommer bli låååååååååååååååååång :P - MEN först ska jag lägga ut house touren av huset vi bor i just nu den blev klar samma dag som min "efter 5 dagar i LA" vlogg men jag vill vänta med den ett tag så jag inte laddar upp allt på samma gång :)
P.S. det är mååååååååånga bilder i det här inlägget mest shopping bilder men jag ÄLSKAR sånt så jag hoppas ni gör det med :)

TARGET

Först åkte vi till Target jag älskar den affären dom har så snygga grejer men ändå är dom så billiga :) + man kan hitta så sjukt mycket snyggare och roligare kläder i USA
Target har ju allt kläder, skönhet, inredning, elektronik, mat och annat :)





Sen bar det iväg till IKEA



Vi var på Ikea i ca 2 timmar och bara kollade runt, det vi har kollat mest på är säng, soffa och matbord det som är de viktigaste möblerna + köksgrejer och såklart annat ;P


Sen åt vi mat på en mexikansk resturat och jag tog en sallad och den var nog den godaste sallad jag ätit, är inte så mycket för att knäppa foton på sin mat och lägga utmen den här salladen var så god så den förtjänar det ;P


Hittade också en ny affär som heter zumba som jag gillade starkt dit ska jag absolut igen :)
(Bilder på Zumbas smycken)

Sen var vi inne ett långt tag på Ross (första bilden nedan) blev helt kär i nästan alla deras inredningsgrejer, Ross är en outlet affär så dom har mycket av varje till väldigt bra priser är förälskad i den affären :) smet också in på urban outfiters (andra bilden nedan) älskar deras kläder

Mitt High School ;)

Här får ni se lite bilder på det High Schoolet jag kommer gå i :) fint va?


Postat av:

Kan du inte lägga ut ditt schema på skolan så man får se vilka klasser du tar? :)

2012-08-03 @ 16:54:04

SVAR: Jag har inte fått mitt schema än kommer få det den 10 agusti när vi nya elever kommer få en visning av skolan och vi kommer få alla våra böcker och sånt :) och sen börjar skolan den 14 :)







Flyttdag 1 september

Gissa vadsom har hänt? :)
Vi har blivit godkända och kommer snart flytta in i en ny lägenhet :) Yiiiip den är så fin! Bilderna visar en likadan men den som vi ska hyra är enligt min åsikt mycket finare :) och lägenheten på bilderna är åt motsatt håll från den lägenheten vi ska hyra :) ska bli så kul! Vi kommer troligtvis hyra möbler som kostar 185 $ för 12 månader och då får man en dubbelsäng, matbords set och soffsett :) men vi ska köpa smågrejer som nya handdukar, tallrikar, kökstillbehör, sängkläder och förvarings möbler/tillbehör! SEr fram emot det såååååååå mycket :) Vi flyttar dit den 1 september :) - då kommer jag ha gått 2 veckor i High School :)

Var idag på mitt PALI High och gjorde två prov som alla nya elever på skolan måste göra. Det var nervöst :S

och om några dagar kanske 2-4 så kommer jag lägga ut en House Tour video där jag visar vad vi bor just nu, visar vårat rum och en stor del av huset och utsikten :)

Det kommer bli lite dåligt med uppdateringar till jag lyckas komma ut på internet på min dator för just nu kan jag inte det och måste låna mammas dator...


Efter 5 dagar i L.A. - Vlogg

Har äntligen klipptihop en liten videoblogg från i Onsdags :) pratar lite om vad vi har gjort i Los Angeles hittills hoppas ni gillar den! :)

+ snart kommer en videoblogg där jag visar huset vi bor i just nu det vill ni inte missa :)
ska försöka bli bättre på att blogga men det har varit så otroligt mycket att göra dom senaste dagarna!
Hörs snart :)


Schemat Onsdag - Fixa i LA

Så här såg vårt schema ut idag, en massa ärenden såklart ska nog lägga ut en lite videoblogg jag spelade in idag och om vad som har hänt dom senaste 5 dagarna här i LA, men jag är SJUKT trött vi har jobbat hårt och inte vilat ett dugg idag så ska sova :) Godnatt

RSS 2.0