jobbig vecka...

Okej jag har inte skrivigt något på evigheter... men det är för skolan jag har haft så HIMMLA mycket den här veckan... eller det tycker i alla fall jag, jag hinner inte änns göra blogginlägg! Jag hade Biologi prov den här veckan och imorron ska jag ha Geografi... plus våra böcker SUGER man fattar ju inte vad dom snackar om! Men men snart är det helg! :) funderar på att köpa en ryggsäck som finns på H&M faktiskt ganska snygg jag har inte haft en ryggsäck sen i fyran...
Ska på musikalen imorron och få min roll :) yeahy! och sen i helgen ska jag ha filmmöte med producenterna ännumera YEAHY! :P
Måste gå har fortfarande saker i Geografin jag måste kunna... shit jag tror inte jag kommer klara provet imorron... men men det finns ju A-kassa :P ses


Längtar tills nästa sommar...


Våran tvättmaskin är ond...

Jag är helt övertygad om att våran tvättmaskin är ond... den förstörde min bästa bh och kolla hur den ser ut nu! Vilken annan tvättmaskin skulle lyckas med det?!! Plus att den var vit där den var trasig... jag vet inte om jag kommer lita på våran tvättmaskin längre...

;P haha


Lite shopping

Här är lite saker jag har köp dom senaste dagarna, fick dessutom 100 rabbat på alla saker på HM eftersom det var typ 20% rea på allt i skärholmen dom fyllde ju år, i helgen.
Grattis till dom!


Väska H&M 349 kr - Väska TopShop 599 kr

Halsband H&M 79 kr - Broscher M&H 69 kr


På youtube igen!

Hej tänkte bara lägga in ett inlägg innan klockan blir tolv,
jag har börjat med min youtube kanal igen, men inte med shopping videos utan sånthär kolla! :)


hemma hos mig just nu...

Ska göra ett tråkigt inlägg, har varit med Clara och Annik idag, dom är världens bästa, jag lovar man kan inte ha bättre kompisar än dom. Ni är sanna och man kan verkligen lita på er, hoppas vi känner varandra livet ut.
Just nu har jag en Clara under min säng ;P hoppas hon inte äter upp mig!


clara & annik

Imorgon ska jag shoppa med Alex <3 du kommer hata väskan jag vill köpa för det är värkligen inte din stil... ;P


I skuggan av lasermannen - Update

Jag skulle igentligen skriva kontarkt den 3 oktober, till filmen, men det kommer bara bli ett informationsmöte, men det ska bli skit kul det med, jag älskar att få reda på saker som kommer att hända när det gäller filmen, det är spännande. Får hoppas att jag snart får manuset...?!

PåMig PåFredagen

Idag hade jag på mig det här lite militärstil som jag börjat älska!


Fredag

Jag är trött. Har varit och simmat med skolan, jag simma, alltså motionssimma, i en timme, det var skönt så slapp jag göra det i kväll. Jag älskar att ha börjat simma jag känner mig så mycket piggare och kan koncentrera mig SÅ himmla mycket bättre, än jag kunde förut. Jag är igentligen väldigt lat men då är det bra att simma då tränar ju man hela kroppen på samma gång.


och ikväll ska jag på musikalen,
skulle vilja gå på bio, jag måste se Tusen gånger starkare träffade en kille som heter Gustaf i Hollywood  som är med i den filmen, han ska tydligen vara väldigt bra.


Börja blogga igen!

Hej jag ska börja blogga igen kul va? ;)
Det som har hänt är väll..

jag har börjat i skolan och det går bra, får MVGn,

sen längtar jag till IPAC och ska försöka träna hårt till det.

"I skuggan av lasermanen" ska börjas spela i troligtvis i december, ska skriva på papper näst nästa helg! SPÄNNADE!

Jag funderar på att börja sy mina egna kläder, och att börja måla...

sen funderar jag på att börja lägga upp dagens outfit.. om jag nu hinner eller tycker att det är värt att lägga upp den.


Haha jag och Annik brottas! Bra inledningsbild!


RSS 2.0