Summer time, school is out!

Hej allihopa!
Som ni kanske vet så hade jag min sista dag i skolan o fredags. Det var då jag hade mina två sista finals och det var som två svåraste US History och spanska, det gick ganska bra på proven, och det var en euforiskt känsla att vara av med finalsen! Jag var så sjukt lättad!
Gick in på Infinite campus, det är där vi kollar våra betyg och poäng för alla prov och uppgifter i våra ämnen och vi kan även se våra slut betyg! Jag hade ett
A i matten
A i dansen
A i engelskan
A i Health (med 105%)
A i US History
B i spanska
Så det gick ganska bra! :) så känns skönt att allt slit i skolan har lönat sig! Är nöjd och otroligt glad att ha sommarlov!

Dom senaste dagarna har jag ägnat åt stranden, slappa, visa fixande och en massa fixande med andra saker!
Berättar mer detaljer snart! Måste verkligen sova nu!
Gonatt!


Jag i Julia Plus Sommar UTE NU

Hej allihopa!
Jag kanske borde börja från början, för några månader sedan gjorde jag en intervju för tidningen Julia om mitt liv i LA. Jag berättade inget för jag ville vänta på att datumet när tidningen skulle släppas skulle var lite närmre, visste inte exakt vilken dag men visste att det skulle vara Juni.
Men så idag när jag skypade med min pappa, så överraskade han mig med att han hade köpt numret jag var med i! (Hade frågat honom om han kunde hålla utkik efter numret eftersom jag fortfarande är i LA till den 13e Juni). Kändes sjukt kul att få se numret! Ska läsa det när jag kommer hem till Sverige över sommaren! Så om ni vill läsa artikel köp gärna numret, som är ute nu! Jag har tydligen fått 3 sidor i tidningen! :) Yay!
Gud! Mina fingrar kliar verkligen, jag vill bara se bilderna i artikel och läsa den! Såg lite av det pappa visade men det var verkligen mörkt så det var svårt att se!
Hoppas ni har det bra där hemma i Sverige!
 
Det är så här set tidningen ut!
 
 
 

RSS 2.0