Hollywood fruar i Pacific Palisades

Jag och Josefin var och skulle just köpa en varsin frozen yoghurt i Pacific Palisades, det stället som jag alltid går till, och Gunilla Person kom in med sin dotter, ni vet hon från Svenska Hollywood fruar. Världen är väldigt liten :)


Inspelning "The Party Dress"

Är på en kortfilms inspelning för en kortfilm, "The Party Dress". Nu är det bara en timme kvar har varit här sen 11 am och nu är den 9 pm, mina fötter känns riktigt ömma.


Shopping and ripoffs

Igår skulle jag på en fotografering för ett skivomslag, det verkade jätte kul och jag med en massa andra skulle få kasta vattenballonger i troligtvis ett stort vattenkrig. Lät kul, jag blevavsläppt av mamma, var lite svårt att förstå vart man skulle för parkeringen till adressen jag hade fått var Jätte liten! Vi trodde vi hade åkt fel först men vi var en timme förtidiga så vi åkte till CVS under tiden. Sen åkte vi tillbaka kl 5 pm då man skulle vara där och då var det en massa statister som väntade där, men inga producenter eller fotografer, en tjej som hade fått deras nummer ringde dom (som skulle hålla i fotograferingen) dom sa att dom skulle vara där om ca 10 min, då var kl kvart i fem. Tiden gick men inga fotografer eller nån kom, bara en massa mer statister. Alla statister började bli misstänksamma och efter 30 min hade gått åkte några... Men jag väntade. 10 till min gick och vi (statisterna) fick knappt tag i någon och när vi fick svar var det ursäkter och "vi är där om 5 min". Jag fick höra en massa alarmande saker om företaget/personerna som hade anordnat photoshootet, så var väldigt skeptisk mot dom. Så ringde mamma och 5.45 pm blev jag upphämtad, vid det laget hade alla statister som varit där från början åkt och nya var där. Fick veta att det var över 60 barn som hade blivit inkallade för fotograferingen (men tror att det inkluderade några vuxna för vissa där var minst över 30...
Jag vet inte om dom tillslut dök upp men det tvivlar jag på... Första "skam"en jag upplevt här i LA får hoppas att det inte blir så många mer... Ska ladda upp en kort videoblogg om det här också. Det här var väldigt respekt löst men är som sagt inte förvånad vet ju att folk är sån a här.
Hoppas ni lever ärliga liv i Sverige i alla fall :) saknar Sveriges "realness" (ärlighet)
Åkte och shoppade efter det i alla fall det var kul, med Josefin som är här på besök :)


Schools out! Well in a week...

Det är näst sista veckan i high school och jag är helt slut. Det är quiet week i skolan just nu,vilket betyder att lärarna inte ska ge oss några läxor så vi kan plugga inför våra finals, men dom gör det ändå. Hade ett unit biologi prov i förrgår, ett unit test i historia igår och ett map test imorgon över alla stater i USA + har haft en massa inlämningar i engelskan... Jag behöver desperat ett LÅNGT sommarlov. Jag vet inte om jag berättade att jag hade tänkt att spendera hela sommaren i Sverige förut men tror det blir halva sommarlovet i Sverige och resten i LA. Jag vill ha ett tag att bara njuta av LA och ta det lugnt här och göra saker som jag aldrig får göra under vanliga veckor. Hade tänkt skaffa så många skådespelar jobb som möjligt, jobba med mitt företag och försöka få det att rulla igång och bara njuta av att vara här åka till en massa olika ställen och så. Min mamma kommer åka hem och jobba över sommaren men min bror och kanske pappa kommer hit, det skulle vara jättekul! Men just nu kan jag inte vänta förena jag sitter på på planet till Sverige :)
(Bilden är från ett av tjejernas badrum på Pali High)
Ps det här inlägget skulle upp i torsdags men det gick ej...


Klara på äventyr!

Lite bilder på mig från dom senaste dagarna, :) jag börjar bli en riktig LA bo med egot och allt ;p nera det är ingen risk oroa er inte! Exprementerar bara med en collage app! Och det är en bra grej för då blir det mer inlägg! :)


På LA äventyr

Har varit några stressiga dagar... Bilen har gått sönder IGEN! Så jag missade en audition på lördagen och ett heldagsjobb på söndagen... Köp aldrig något begagnat! Men men har ett fotojobb för ett skivalbums omslag nästa lördag och en till heldags inspelning på söndag för samma kortfilm som jag skulle på den här söndagen. Dom var väldigt förstående när jag ställde in och sa att min bil var sönder... Kanske händer ofta här och jag var ju bara en statist men kände mig dum för dom hade bara 5 st...
Men jag var istället på en audition igår för en kristen mobbningsfilm, som gick dåligt, tog bussen till Hollywood, och jag tror jag har förstått mer hur Metro systemet fungerar här! I'm awesome! ;p sen mötte jag Josefin, som är här och hälsar på från Sverige, på third st och gick ut på piren och åt.
Det är väldigt kul, även fast jag inte får betalt och inte har haft några repliker, så har jag fortfarande börjat bli anställd! :) känns skönt att få komma ut och jobba!
+ jag är jätte stolt! Det här är mitt första blogginlägg från mobilen! I'm going high tech :p och kan blogga mycket lättare nu!
Hoppas ni har det bra där hemma i Sverige! Kramar!


På Audition + Nya Jobb

Den 9 Maj 2013


Torsdag 9 Maj Audition för film


"Teenage Girl" music videoshoot - 4 Maj 2013

Här är några bilder från musikvideoinspelningen jag var med i förra lördagen. Det var väldigt kul och jag mötte väldigt trevliga personer, men måste säga att killarna var mycket trevligare än tjejerna... Tjejerna var väldigt egosentrerade... men räknade ju med att branchen skulle vara såhär.
Tiffany, tjejen i mitten, är sångerskan och artisten, och brevid henne står hennes dansare. I bakrundern ser ni lite av statisterna.
Kamerakillen med kamera :P
Här är huvudrollskillen som Tiffany skulle flirta med i videon
Står och pratar med några av killarna, dom var jättetrevliga. Killen till höger är bara 16 men han blev myndigförklarad av sina föräldrar så han kunde åka på jobb själv, han är alltså myndig.

Short film jobb

Ska på ett jobb imorgon, det är för en kortfilm, som heter Graduation Night, jag ska spela en nörd :) det är en statistroll men hoppas jag får lite facetime i alla fall. Ska vara på inspelningen i 4-6 timmar, ska vara där kl 2.30 pm i Glendale. Inget betalt men bryr mig inte om det just nu, vill bara ha jobb.
Ska filma så mycket jag kan. :) gud jag är trött och utmattad, har varit mycket skola på vardagarna och på helgerna har det varit jobb med företag, filminspelningar, auditions, läxor och annat... pust...

Mitt första skådespelar jobb

Jag har varit på en musikvideo inspelning i 7 timmar (tot 11 med resetid), Var väldigt kul :) men också ansträngande. ni vet säkert vem Rebbeca Black är, musik videon är producerad av puducenterna som producerade Friday... haha är det ett bar eller dåligt tecken? :P Artisten var en 16 åring tjej, Tiff, från Canada (otroligt bra sångerska) och låten heter Teenage girl, den var mycket bättre än Friday, men inte lika "catchig". Det var kul träffade många unga skådespelare som går in 100 % för sina skådespelar karriärer. Mamma var med och filmade så kommer klippa ihop en videoblogg... men den kommer som tidigast bli klar nästa vecka.
Var också på en audition igår för en pogram "Tenn Review", det var ett host jobb, det ver RIKTIGT kul, jag och killen som intervjuvade varandra hade jättekul med intervjuven, dom vi gjorde den för skrattade SJUKT mycket! :)
Skulle också på en till audition idag efter inspelningen men inspelningen blev uppskjuten 1 timme så jag kom 1 timme för sent... inte bra... hade inget nummer jag kunde ringa och säga det, men hittade deras mail och skickade ett mail där jag bad om ursäkt för att jag kom 1 tim för sent. Dom var inte där när jag kom, en annan tjej satt där och väntade hon hade kommit 10 min sent och dom var inte där när hon kom. Vi gjorde dom nog riktigt sura... :S

RSS 2.0