HUr det gick med dom 2 auditionena hoss agenturena

Jag gjorde ju både auditionen och intervjuvn på samma dag, onsdag, så jag var tvungen att ta ledigt från skolan, eller rättare sagt fejkade att jag var sjuk men mamma tilllät ju det så fejkade det för skolan :P...
Men var väldigt väldigt rädd att jag skulle missa en massa och det gör man... men tog typ igen det ganska lätt.. typ :P

Efter första dagen i High School

Nu äntligen har jag klippt klart videon om hur den första veckan i High School var, det är dock inte så mycket detaljer om exakt hur varje dag gick men jag tror ni kommer gilla den ändå :P eller jag hoppas det i alla fall :)
Jag är otroligt ledsen att det tog så lång tid, men jag har inte haft en minut ledig sedan jag börjat High School.

3 nya bitar till slottet

Idag var vi iväg igen för att leta möbler.... och vi köpte faktiskt något!!! :) Vi köpte ett soffbord, sidbord till soffan och ett matbord :) Så nu känns det verkligen som ett hem, det gör det ju för varje grej man köper det känns mer och mer som ett hem :) plus att det blir mer och mer tid över till andra saker inte bara att åka och leta möbler...
 
Mår riktigt bra just nu :) allt börjar komma samman, lägenheten, high school, lägenheten, skådiskarriären :) social livet och en annan grej jag håller på att starta... ;)
Frågfan är bara hur länge det håller...
 Vad som hände igår

(Jag måste bara säga att jag stör mig på mitt adobe filmpogram när jag ska publicera en film jag jobbat på måste jag sitta och vänta i 2timmar på att den ska bli klar och sen så blir det ALLTID något fel på den första kopian så jag måste publicera om den och vänta ytterligare 2 timmar...)
Jag skulle lägga ut den här videobloggen ikväll men sen så förstörde mitt film görar pogram min första kopia så jag fick lov att ladda om hela videon medans jag sov nu råkade jag vakna jättetidigt kl är lite över 7 am här... ska lägga mig igen efter det här.
 
Det här är i alla fall vad jag gjorde igår kl ca 1 am
 
Joar och pappa kolla inte på videoklippet jag vill berätta för er över skype, SLUTA LÄSA OCH KOLLA NU!!!
 
 
SEN på kvällen så jag jag in på mitt LA castig konto och gissa vad...?
En annan argentur har hittat mig på LA casting och vill träffa mig!!!!!!!!! :D :D :D HURRE GUD!
Kan det här gå bättre? :) jag är så sjukt lycklig, och jag som trodde min skådis karriär inte skulle ta fart nästan alls för några timmar sedan... :) tänk vad fel man kan ha?
Dock vet jag ju inte om jag kommer bli påskriven av någon av agenturena men man kan ju hålla figrarna, ge järnet och hoppas! :)
 
Ha det bäst i Sverige :)
Bamsekramar Klara

För bra för att vara sant..!

NI kan inte tro vad som har hänt! Jag ska berätta om det snart :) ikväll!
 
Joar och pappa om ni läser det här SLUTA jag vill berätta det här över skype till er! :)

High School..

Jag har alltid väldigt mycket att göra när det gäller high school, vi har den här veckan haft SJUKT mycket prov och jag kommer snart få mitt första report card med mina betyg... spännande och nervöst, men ärligt talat det känns som jag har kämpat bara för att hålla mitt huvud över vatten i med allt skoljobb, så bara jag inte blir underkänd så blir jag glad. Men jag känner att jag börjar förstå hur allt funerar och är bättre organiserad så förhoppningsvis så kommer det gå bättre med tiden, och allt har ju varit så mycket svårare eftersom det såklart är på engelska.
Hoppas ni har det bra hemma i sverige. :) Kramar Klara

Hem,hem och mera... hem...

I onsdags fick jag ju hem dom nya byråerna jag köpte (som jag hittade helgen innan), känns så skönt så fort man köper något nytt till lägenheten man känner sig mer hemma med varje liten grej, ni förstår inte hur skön den kännslan är :)
Här är dom 2 byråerna jag köpte :) jag älskar dom men dom är ju en speciel smak så jag räknar inte med att ni gillar dom :P dom kostade 345 dollar tillsammans med leverans och allt bra pris för unika väldigt snygga möbler :) (stora byron 250 och lilla 50 dollar, 45 leverans) Känndes så bra att få dom för jag kunde börja sortera saker och jag hade ÄNTLIGEN något ställe att lägga saker i som jag saknat så mycket under 1 månad.Unikt va? ;P Igår var vi och shoppade efter inredning också, köpte muggar, skålar, lampor, en stor vattentank, 2 hängar greajer med krokar som man sätter på dörrar och hänger saker på :P, papperskorg till badrummet, och mamma köpte en stor och en liten dyna till en fotölj hon vill köpa + krukor och jord (hon ska leka trädgårsmästare):P
Längtar verkligen tills allt är klart så jag kan koncentrera mig på att ge mig ut i Los ANgeles, jag vill verkligen börja LEVA här och inte bara fixa och jag har en massa grejer som jag vill göra och väldigt mycket av det har att göra med min karriär :) både med skådespeleri och annat ;)

Sanningen

Jag känner att jag behöver bli mer personlig i min blogg... jag skriver mest om utliga saker och går inte in på kännsliga saker men jag ska börja nu.
Jag har haft sjukt mycket att göra och varit jättestressad, skolan tar upp väldigt mycket tid och det är svårt väldigt svårt att vänja sig, jag har haft 2 "breakdowns" när det gäller skolan för att jag har kännt mig övervälmd av alla läxor och tempot och absolut engelskan. Dom här 2 veckorna har varit skit jobbiga när det gäller skoljobbet, dock har det gått helt okej med att hitta kompisar man bara umgås med dom man hamnar med i sina klasser och dom som sitter nära en i klassrummet och jag har hittat folk som jag gillar att umgås med :)
 
DEt här med att hitta möbler har drivit mig till vansinne, mamma har ju låtit mig välja ut alla möbler själv eftersom allt kommer bli mitt när hon flyttar tillbaka till sverige, och jag har inte insett vilket perfekt behov jag har när det gäller saker jag köper... jag har inte nöjt mig med helt okej möbler jag har velat vara 100% säker på att det absolut inte finns något som jag gillar bättre än det jag köper. Så det har tillfört väldigt mycket stress på mig och det har tagit varenda helg att åka och kolla på möbler och det har varit jobbigt att knappt ha några möbler.
+ jag har tränat nästan varenda kväll.
 
Allt har varit väligt jobbigt och ansträngande och jag känner att jag inte har njutit så mycket av LA som jag har velat, jag har absolut njutigt i alla fall på helgerna :P, det här har inte varit lätt och jag ska inte låtsas att det har varit det, men jag känner ändå att det jobbiga kommer bli bättre med tiden när vi har skaffat alla möbler + jag har vant mig vid skolan och skaffat kompisar jag umgås med på fritiden (än så länge har jag bara kompisar jag umgås med i skolan, men jag har pratat med några om att åka till en nöjespark så det ska bli kul :)) men jag saknar mina kompisar i sverige väldigt mycket... :(
 
Även fast den senaste månaden har varit otroligt ansträngande så känns altl rätt, som att det är här jag ska och är menad att vara. Längtar bara tills allt är helt ordnat och jag bara kan koncentrera mig på skolan, skådespeleri och kompisar :)
 
Jag har föresten köp 2 byroer som jag ÄLSKAR (vet inte riktigt om ni kommer gilla dom men jag älskar dom), köpte dom vintage av en gubbe som fixar gammla möbler, fick dom i förrgår och en madrass :) det känns mer och mer som ett hem + vi har beställt ett soffbord och 2 sidbord. Ska visa er bilder snart!
 

Headshot DONE!!!

Äntligen har jag fått ett headshot som är bra som jag kan använda :) som ni ser på bilden nedan har jag skrivit ut många exemplar, ni ser det nog inte så tydligt men på alla bilder har det barit något som har sett fel ut. Jag började med det till höger och sen ser ni hur det har blivit bättre och bättre :) och nu har jag ett bra acting resume foto :)
 
dock blev det inget möbelköp idag... men men vi ska åka iväg imorgon och kolla i möbelaffärer i Burbank, hoppas jag hittar något. Jag har varit väldigt petig men jag vill att allt vi köper ska vara perfekt, för det här är min framtid jag håller på att bygga upp :)

Det jag har valt ut (det senaste fotot vi skrev ut)
 

Smått och gott

Phu... alltid något som måste fixas, förlåt att det nästan bara blivit skriv om att flytta och lägenheten men det är nästan bara det jag håller på med just nu... förutom läxor och High School. Det tar ju lång tid med läxorna började med det idag

Sen försökte vi skriva ut på FedEx mitt Headshot (vi försöker få det i rätt nyans, mitt hår är en utmaning :P), det vi fick ut idag var inte helt bra men det börjar gå mot rätt håll :) fixar nyanserna på datan och sen åker och skriver ut och ser ifall det blev bra.

SEn åkte vi för att hitta saker till lägenheten IGEN jag börjar faktiskt bli trött på att åka och shoppa till lägenheten, ja jag vet jag borde tycka att det är jätte kul men det har blivit för mycket... Vi ska till Fairfax flea market imorgon för att kolla på mer möbler och få möbelaffärers adresser, gillade möbelstilen dom hade där och förhoppningsvis kommer vi köpa något det är ganska jobbig att leva med väldigt lite möbler... men men vi köpte knappt något idag bara 2 pappershållare för toa och kök. :) det är så otroligt skönt att köpa sånna små grejer det känns vekligen nu som vi bygger upp min framtid här i Los Angeles :)
Sen köpte jag 5 body mists för bara 23 svenska kr!!! Jag älskar amerekansk shopping ;P

Hem nya hem

Idag var en ären dag igen, vi hade ledigt idag fredag från skolan och igen på måndag (för Laborday weekend). Har köpt en TV, damsugare, internetsladd, tvättkorg, dusch"sak"hållare, sopkorg + kläder, kläder är ju väldigt billigt här :) yeahy!
VI har ju också packat upp grejer som ni kanske ser på bilderna :) så skönt, känns som hemma här!RSS 2.0