Visum är på gång! LA here I COME!

Nu har mamma fått brevet från sina cefer som hon behövde för att UCLA ska kunna börja söka visum för henne och mig (hon har ju fått en forskningsplats där), det känns så sjukt bra! Vi kommer troligtvis flytta dit till sommaren.
Jag kommer troligtvis söka till någon Preforming Arts High School för att fortsätta gå i skolan och kanske komma in i branschen på det sättet också sen ska jag ju också ta kontakt med argenturen som jag fick callback ifrån.
Just nu ser det väldigt ljust, jag längtar så SJUKT mycket tillbaka, jag älskar verkligan att vara där kännslan är obeskrivlig!
Det ska verkligen bli sjukt kul att bo i Los Angeles, spännande!

+ I aprill börjat inspelningarna av filmen :) ska bli sjuuukt kul det mad! Längtar!

++ Jag ska försöka fixa min blogg design... den är inte så fin, men jag är inte så bra på sånt...


(bilderna tar mig tillbaka fotoshoots bilder från IPAS och den i mitten har mina kompisar tagit, den var även min CV bild när jag åkte till HeyHollywood den senaste gången)

fan

jag är så otroligt arg nästan allt material till dokumentären är BORT! jag vet inte vart det är... jag undrar om jag raderade dom av misstag... nej nej neeeej... jag är så otroligt sur...

Äntligen börjat med...

Hej, jag ber verkligen om ursäkt om jag inte uppdaterar det ni skulle vilja så snabbt som jag skulle vilja lägga ut inläggen... men som sagt jag har mycket att göra
Jag tänkte i alla fall gå ut med att jag har börjat jobba på dokumentären, jag kan inte säga när jag kommer bli klar, mest för att jag hatar att ha press på mig och att behöva göra saker så det kommer gå fortare i fall jag inte gör det. Men jag har i alla fall börjat på den, hoppas den blir bättre än den förra och mer förstårlig, vi får se ;):)


RSS 2.0