Music, Money and Hip Hop Honeys

Jag var inne på BBC threes hemsida och hittade ett pogram jag skulle kolla på, och det var riktigt interesant. Vad tjejer kan göra för att bli kända och tjäna pengar men även hur killar ser på tjejer tack vare Hip Hop världen. Kolla på den och jag lovar att du kommer bli introduserad till en värld du inte visste fanns och du kommer få ett helt annat perspektiv på världen.


Break!

som ni kanske har märkt att jag inte skrivit något på ett ganska lång tag, jo det är för att jag ska ta en lååång bloggpause. Jag måste folusera på allt som pågår just nu skolan, massor med manus, träningen, alla kurser inför IPAC och privatliv. Så hejdå för just nu, jag tror bloggpausen kommer vara i några månader.
Hejdå!

Härliga USA

Jag var ju i USA i sommras och jag ska dit igen! :) och i USA har dom några fantastiska affärer som får in saker från olika affärer som inte har sålt dom. Det är FULT med kläder och skönhetsprodukter och allt annat. Men mäst skänhetsaker, kläder, väskor och accosearer. En av dom är Nordstrom Rack som är Nordstroms outlet butik. Nordstrom är som Åhlens City. och det var på Nordstrom Rack jag hittade dom här skorna dom kostade ungefär 500 kr dom skulle kostat över 1000 kr. Yeayh! :) Jag använde också dom här skorna på Barbizon modelskola när vi gick på catwalken! :)


Ung och bortskämd tjejerna

OMG! Shit ni har väll sett Ung och bortskämd? Och seriöst dom där tjejerna är ju fruktansvärda! Kolla, allt jag kan säga är WANNABES!


Bloggpublicitet

Alla vill väll ha en framgångsrik blogg? Eller hur? Jag är inte så "insatt" men det viktigaste för mig är i alla fall att en blogg är

Personlig
En blogg måste låta läsarna komma in i sitt liv, det gör inte jag riktigt i min blogg men jag ska jobba på det :P för det gör att man typ lär känna personen och därför tycker att det är roligare att läsa om den personen.

Interesant
tex handlar om något man är interaserad av som typ shopping, underhållningsbranschen (som min handlar om :)), ovanliga saker som folk inte gör. Eller "kändisar" folk som man känner, för att alla gillar att läsa om dom man känner eller vet vilka dom är!


Innehåller shopping :P
Shopping är ALLTID kul att läsa om! Jag vet inte varför mode och shopping är så kul, men det är det! Och det är ett väldigt säkert kort att skriva om. Nästan alla tjejer och killar är intereserade av kläder och att se bra ut!

Har en snygg header
När man ser en blogg för första gången måste den ha något som drar till sig läsaren, det kollar jag väldig mycket på. Jag tycket headern säger allt om bloggen, headern är det första intrycket av bloggen därför väldigt viktig! Därför försöker jag göra mina headers så att läsarna får en överblick av vad jag gör. Jag tycker inte min header är jätte bra men det är okej jag jobbar då och då på en ny :P

Lycka till och länka gärna till min blogg :)
Eller till din i ett inlägg :P


Sasha Beauty Queen at 11

Det här är en dokumentär om en 11 årig tjej som gör skönhetstävlingar, hon vill bli som en Playboy sjtjärna och vill bli modell och hon bryr sig inte om att vara smart, men är det verkligen HON son är så eller är det på grund av hennes mamma. Kolla på den!


Min framtida lägenhet i Sverige!

Jag har ju planerat att flytta till USA så fort som möjligt men om jag skulle behöva bo i sverige skulle jag inte tacka nej till att bo i den här lägenheten, elle rättaresagt jag vill bo i en sån här lägenhet. Ser den inte fantastisk ut? :) Jag gillar lyxiga gammaldags kännslan. Jag skulle vilja bo i Carrie, från Sex and the Citys lägenhet den är typ perfekt inte så stor men stor walkincloset :) och mysig. Men men jag vill ju flytta till LA så jag får hoppas att jag kan flytta till ett hus i Hollywood Hills.
Brogan Mackay - The most spoilt child in Britain?

Älskar sånna här skandalösa grejer som är otroligt tjejiga. Dokumetärer om skönhetsdrottningar som är 11 år, bortskämda barn som får vad dom vill vid 10 års ålder, skandalösa tjejer i 20 års åldern... och jag kommer lägga upp dom här ;) enjoy


Gott Nytt År!

Gott Nytt År!
Jag nu är det 2011, och jag känner på mig att det kommer bli ett fantastiskt år för mig. Jag har haft otroliga framgångar 2010 och jag tänker inte stoppa. Både i skolan och verkligen i min karriär, och jag VET att det kommer fortsätta att gå bra det här året också. Båkåtblickarna blir så otroligt stora jag skulle aldrig kunna tänka mig att jag skulle vara här där jag är nu för ett år seden. Det är fantastiskt!

Jag har fått en roll i en film
Jag har gått på Barbizon i USA på deras skådespelar och modellpogram
Sen kommer jag åka till IPAC i Hollywood i sommar
Jag skulle kunna få en dokumetär om mig eller kanske ett skivkontrakt...
och en massa andra grejer som jag gjort angående min karriär i USA
och mycket mer!

och sen har jag höjt mina betyg rejält :)

Allt ser ljust ut.
Och mitt nyårslöfte var att allt skulle fortsätta :)

Gott nytt år!


RSS 2.0