Senaste dagarna

Tänkte skriva en liten sammanfattning om dom senaste dagarna.

I fredags tänkte jag göra en videoblogg hade 2 auditions eller egentligen bara en. Den första var ett callback från en ProActiv undersökning som kan leda till en reklam, jag ska använda proactiv Xout 2 gånger om dagen morgon och kväll i tre månader och videoblogga om det en gång i veckan. Får 200 dollar i månaden för det plus gratis produkter! :) och det kan leda till att man får vara med i en reklamfilm och då tjänar man ju ännu mer :)

Efter det skyndade jag iväg för att skriva ut nya headshots (jag hade inga kvar) på ett ställe som jag hörde om från en kille jag träffade på fedex. Jag Skrev alltid ut mina headshots där MEN dom kostade 5 dollar STYCK! Och killen sa att det var mycket och rekommenderade ett ställe som heter PIXELS som ligger på Melrose. Man får mängd rabatt där så jag skrev ut 50, et blev 69 dollar med taxes och allt... lite besviken på hur dom blev skurna MEN dom var billiga så det var väll inte hela världen.

Efter det hade jag SKIT brottom till min andra audition, det gick ganska dåligt eftersom jag inte hade någon tid att förbereda mig... och jag hade inget resume med mig för dom kunde inte skriva ut det på de stället... men men

Sen gick jag och shoppade lite på Victorias Secret :) kanske gör en Haul!

Och idag så gick jag på bio på 3rd, Devils Due, med två kompisar från skolan. Den var läskig... men mer äcklig och obehaglig. Men det var kul! :)

Provade också att göra Jelly en klassisk amerikansk grej... hade aldrig smakat det förut så var nyfiken på hur det smakade... det var väll okej men verkligen inte det godaste jag smakat...

 

 
 
 

Health Class

Nu har skolan verkligen kommit igång hade ett quiz i Historian idag och i Health class så pumpade våran lärare två riktiga lungor, en frisk och en efter rökning... Det var äckligt, minst sagt och dom luktade. Dock så måste jag ju säga att många lektioner i High School kan vara mer intressantare än dom i Sverige, och vissa grejer man får lära sig sätter sig verkligen... Som det med att rökning inte är bra idag, jag röker ju inte och hade inte tänkt börja och det är jag verkligen inte börja med efter det här...
Jag började ju Health den här terminen i per 4 från clothing and textile som bara var en termin. Ville inte byta men jag var ju tvungen, och Health class kommer nog vara intressant, även fast det är typ om sånt som är common sense i Sverige men mer i detaljer, typ om droger, personlighets analys, sex, kostcirkeln och sånt.
Hoppas ni har det bra hemma i den svenska skolan! :)


Tillbaka till Amerikansk historia

Nu har skolan verkligen satt igång på riktigt, från att inte göra någonting i engelskan ska vi nu börja läsa Gatsby och analysera den. Verkar faktiskt väldigt intressant, boken ska tydligen egentligen vara en bok som förutser USAs ekonomi krasch under 1920talet och absolut inte ha något med själva storyn med karaktärerna att göra. Sen så går 11th grade english och US History ihop vi ska läsa klassiker som kommer läsas medans vi läser om dom olika perioderna i Historian under dom tiderna böckerna utspelar sig. (Hängde det där ihop?)
Ska bli intressant, just nu läser vi om hur USA deltog i första världskriget och hur industrin blomstrade tack vare kriget... Måste säga att läsa amerikans historia får mig att gilla USA mindre...


On Splash Magazine

En vän till mig har fått ett internship på en internet tidning dom är baserad hör i LA, och hon som sin första artikel valde att skriva en artikel om mig till tidningens kategori Fresh Faces, som är om nya skådespelare i Hollywood och om deras storys. Blev jätteglad när hon frågade mig, det kan ju vara en chans för mig att synas lite mer och bli uppmärksammad i Hollywood. Carro sa att tidningen läs mest av typ 30-40 åringar och det är troligtvis dom som har mest kontakter!
Artikeln var jätte bra, tycke Carro gjorde ett jättebra jobb! Tror verkligen att hon kommer kicka ass med det här internshipet! Gå gärna in och läs den!
http://splashmagazines.com/publish/faces/klara-gadd-an-aspiring-young-actress-from-sweden.php">http://splashmagazines.com/publish/faces/klara-gadd-an-aspiring-young-actress-from-sweden.php">http://splashmagazines.com/publish/faces/klara-gadd-an-aspiring-young-actress-from-sweden.php%3C/a%3E">http://splashmagazines.com/publish/faces/klara-gadd-an-aspiring-young-actress-from-sweden.php


Riktigt jobbiga dagar... (måndagen 13 Januari)

Videoblogg från i måndags... hade varit några jävligt jobbiga dagar!
 

Värsta 3 dagarna någonsin

Usch har haft 3 fruktansvärda dagar sen jag åkte från Sverige , missade ett flyg för att jag var tvungen att byta flygplats i England. Sen tappade jag bort min mobil + alla mina kort som låg i fodralet! Dock hittade jag den i sista minuten och han med planet till LA! Sen när jag kom hem kl 2 mitt på natten i LA så fann jag min nya lägenhet helt olåst och proppfull av möbler, man kunde knappt röra sig i lägenheten, och jag överdriver inte. Och inte nog med det min mobil funkade inte, det fans ingen kyl i lägenheten och internet fungerade inte. Och killen som skulle komma och fixa internet och tv kom aldrig och nästa tid var på FREDAG!!! Så jag sitter på starbucks och fixar allt jag behöver fixa på nätet... Pust... Kommer berätta mer och mer detaljer i en videoblogg sen... Känner att jag behöver få ut min frustration!
Och jag börjar i skolan imorgon... Toppen...
Hoppas in har det bra i Sverige i alla fall!


Uppdatering + ny lägenhet

Ja.. videosarna förklarar allt :) så kolla! Den första är om allt som har hänt med boende, visum, skådespelarkarriär, mitt företag, i high school och bloggandet!
 
Visar min nya lägenhet i den här! :)

RSS 2.0