Svar på komentarer

Postat av: Annah

Hej! Du verkar verkligen ha ett sjukt spännande och roligt liv :) Jag skulle vilja fråga dig lite saker, har du en mail-address eller nåt som jag skulle kunna få? :D Kram, tycker om att läsa din blogg.

2011-12-19 @ 15:47:56 

Hej, tack :) ja oftast! Jag skulle gärna svara på frågor, men skriv då din mailadres i uppgifterna när du skickar komentaren, ger gärna inte ut min mail bara sådär på bloggen :) tror du förstår! Kram Klara

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Postat av:

hej jag har två frågor!
är du verkligen fortfarande 16? borde du inte va 17 nu? :)
Kan du verkligen vara med i filmen? med tanken på Hollyood och så???

2011-12-26 @ 12:11:43

Hejhej, ja jag är fortfarande 16, men inte så länge till :) jag fyller 17 år den 19 januari!
Ja det kommer jag kunna eftersom vi nu planerar att flytta till USA i sommar när jag har gått ut ettan, och filminspelningarna ska börja i mars så jag har mer än 4 månader att spel in filmen :) så det fungerar! Puuuh känns skönt! :) Kram Klara

Datumet satt för Inspelningen!

Iiiiip! Det är ÄNTLIGEN bestämt att inspelningen av "I skuggan av lasermannen" kommer sätta igång i mars! Äntligen, inspelningarna har ju nu skjutits upp i snart TVÅ ÅR nu jag var 15 år när jag fick rollen så det känns såååå skönt att det äntligen blir av!
DEt har ju varit krongel med finansieringen och nu har dom pengar men inte allt dom skulle vilja ha, men det är fortfarande så mycket så det kan bli en film.
Längtar så sjukt mycket på att få läsa det nya manuset och att få åka på rep igen :)
+ det kommer ju vara en fet grej att ha på mitt skådepelar CV!


BIlderna är tagna från Maddes blogg, hon spelar en av tjejerna i filmen :)
och igen förlåt för den suddiga bilden jag vet inte varför dom blir som dom blir...


Planer.

Jag är ett kontroll freak, så jag vill att saker ska vara helt klara hur det kommer att bli. Tillexempel som med det här med USA, och det gör mig galen...
Vi får inte kontakt med agenturen, vilket TJ (han vet allt om branschen) säger är helt normalt dom har så mycket att göra och dom svara typ bara när dom ska boka in ett möte med en blivande klient och det gör dom inte föräns man är i USA, har ett jobbvisum och är helt klar att börja arbeta. Men vafan är det för stil?! Ärligt talat om dom nu är 95 % säkra på att dom vill skriva på mig då borde dom ju i alla fall skriva tillbaka och säga att dom fortfarande är intereserade (det frågade jag i ett mail). TJ säger också att man ska inte fråga sånt, be dom om tjänster eller lägga någon som hällst pres på dom... seriöst? Jag vet att det här branschen är tuff och inte så vänlig, men seriöst?!

Men i alla fall... Just nu håller mamma på att få sitt jobbvisum och på det kan jag följa med, och om jag har dom villkoren kan det nog vara lättare att få ett jobbvisum. Jag är minderåreg och ska följa med min mamma för hennes jobb och medans vi bor i USA skulle jag vilja skaffa ett litet jobb... jag vet inte om det kan gå det är bara något jag hoppas på att det går lättare att börja jobba där om man måste bo där, borde det inte vara så?
Jag kommer i alla fall garanterat åka till LA i sommar och försöka typ, jobba, och då menar jag träffa agenturen och försöka få ett visum medans mamma jobbar... jag måste börja övningsköra...

Just nu är det som sagt otroligt oklart, men om det skiter sig kommer jag fortsätta plugga i sverige vilket inte är så hemskt gillar mina kompisar jag lärt känna där :) Hej Patricia! (ett önskemål från personen i frågan)


Sorry att bilden blev... typ suddig vet inte varför det blev så...


Stress!!!

Fokuserar på skolan just nu, men även fast jag igentligen bara håller på med skolan är det så många stressfaktorer som biter i mig som hur det blir med agenturen, dokumentären, filmen, musikalen, att jag måste börja träna igen och en massa andra små grejer som tex julklappar. Jag älskar julen och att komma på vad jag ska köpa till folk men just nu är det bara jobbigt att ha allt i huvudet. Jag tror att jag är en sådan person som skapar stress, jag stressar upp mig och jag vill hålla på med så många grejer samtidigt även fast jag inte klarar av det mentalt. I nian när jag var jättestrssad började jag tappa otroligt mycket hår och slutade få min mens, jag har inte haft min mens på ett år nu och jag har börjat tappa hår igen, jag märker att jag inte mentalt mår så bra, men vad ska jag göra åt det? Måste lära mig att lungna ner mig själv...

Skolan går i alla fall lite bättre, även fast jag inte pluggar så mycket (orkar inte pga tröttheten som skapas av all stress) känner jag att jag är på rätt spår att ta igen saker. Så det är bra.

Om det nu blir så att jag blir påskriven av agenturen (det verkar vara något fel med hur vi mailar dom, vi ska ringa dom en gång till och fråga saker via telefon den här gången) så kommer jag ta ett sabbats år ifrån skolan och se ifall jag kan få jobb i LA, och i fall så tror jag jag fortsätter plugga i USA.
Många tycker kanske det är väldigt korkat att hoppa av skolan för att bli skådesäven pelare, och det är ju riskabelt för det finns så mycket konkurans i LA så är det så sjukt mycket lättare att tjäna en normal lön på att bara göra småjobb (det är mer pengar inblandat i allt där). Och om man aldrig tar chansen att följa sin dröm hur ska man då uppfylla den?
Hoppas i alla fall det går bra!


Whats going on..

Var inne på youtube och såg en uppdatering, visste inte var det var först.. men det var hemskt men samtidigt fantastiskt. Se klippet. Och snälla sprid klippet, förhoppningsvis kan det förändr världen, i alla fall lite!


RSS 2.0