Min andra audition i Los Angeles

Hade min andra audition här i Los Angeles, den 26 mars 2013, för en av huvudrollerna i en långfilm. Jag hade min audition kl 10.50 pm (22.50) och jag var helt själv i USA eftersom min mamma åkte hem till Sverige för att jobba i två och en halv vecka så var tvungen att åka själv.


Min andra audition i Los Angeles

Ska berätta mer imorgan men kl är 02.00 här nu och jag är skiiit trött så skriver mer i det här inlägget imorgon.

Ensam

Lämnade mamma på flygplattsen kl 8 på kvällen, hon ska åka hem till sverige och jobba i lite mer än 2 veckor och jag ska bo ensam är i Los Angeles, jag är ensam nu! Var inte ett dugg nervös innan eller nu heller när jag faktiskt är ensam, men mamma var VÄLDIGT nervös, det var ganska irriterande... :P och det var den första gången jag körde bil själv hem från flygplattsen, konstrigt nog kännde jag mig inte nervös när jag körde, vilket jag trodde jag skulle vara. Skulle nog vara mer nervös ifall jag skulle behöva åka till skolan på måndag men jag har spring break nästa vecka, passar perfekt för jag är UTMATTAD! Ska bli skönt att bara vila nu...

Ut på äventyr igen!

Gissa vad som hände idag??? :) Jag har bokat 2 auditions! En fören reklam som jag har imorgon och en för en långfilm som jag kommer ha nästa tisdag. Känns OTROLIGT kul! :) plus jag lyckades boka dom själv genom att söka till dom på LA Casting. Jag började just söka audtions för några dagar sedan, jag har inte sökt några auditions sen jag precis flyttat hit till Los Angeles vilket är ganska många månader sedan. Tror att ha fyllt 18, att jag är representerad av en skådespelar agentur och att ha laddat upp proffsiga headshots på casting sidorna. Hoppas det kommer gå bra, men även fast det inte gör det så är det bara kul att komma ut och göra något i skådespelarbranchen igen!
Önska mig lycka till! :)

Svar på frågor

 
Postat av: Anonym   

undrar hur din mamma och pappa ser på flytten till LA nu när du fått en argentur? :) vet att din mamma var lite tveksam men ändå stöttande till en början men att din pappa tyckte du borde satsa på en karriär i sverige, så därför undrar jag om deras syn har ändrats? såklart att de är otroligt stolta och så men förutom det! hoppas din dag är super :)

     2013-03-05 @ 16:15:19
 
Svar: Dom är fortfarande tveksamma, specielt pappa, men han är inte det största fanet av USA. Mamma är lite mer med på allt nu, det känns nästan som hon försöker flytta till USA nu :P ibörjan ville hon bara bo här i ett år och sen flytta tillbaka till sverige men nu försöker hon fixa så hon kan bo här på halvtid efter vi har bott här i ett år. Både mamma och pappa är väldigt stolta att jag har åstakommit så mycket så fort men dom är fortfarande skeptiska till skådespelarbranchen, men det känns som om dom mjukas upp liiite för varje steg jag tar. :)
 
 
 
Postat av: Sara   

Hur blev det med "skuggan av lasermannen"? Spelade ni in den eller vad hände?

     2013-03-10 @ 20:44:09
 
Svar: Nej vi har inte spelat in den... vilket gör mig väldigt frustrerad, om jag får vara helt ärlig. Nya datum sätts hela tiden för inspelningarna och jag tror allid att vi snart ska spela in filmen men sen blir det uppskjutet... det nya datumet är i sommar... men som sagt vet inte hur det blir med det, men projektet är inte nerlagt i alla fall...
 
 
 
Postat av: nina - LA   

Hej! flyttar till LA i sommar och undrar hur mkt ditt körkort kostade? :) vet att det är billigt och så men har hört allt från $10 till $100 typ!

     2013-03-15 @ 13:49:45    
 
Svar: Gud vad kul! LÄste att du skulle gå på SMC och studera mode :) gud vad roligt! Om du behöver någonstans att bo så ska jag hyra ut ett rum i min nya lägenhet :) men i alla fall... för mig kostade det 60 dollar, men det var bara för att jag kuggade testet 3 gånger så jag behövde om registrera mig så jag behövde betala dom första 30 registrerings dollarna igen, hoppas det där var begripligt :P

Who got mail?

Gissa vad jag fick hem i brevlådan? :) Mitt körkort! Känns kul plus att det känns som jag har min fot lite mer in i USA nu, vet inte varför jag känner så. Tror det beror på att jag har mitt namn på något som är officielt och lagligt i USA... vet inte om det där var begripligt... men jag är glad i alla fall :)

Frihet med ett papper

Jag har varit hemma från skolan idag för att jag är sjuk, och jag är väldigt sjuk. Det var bara en liten grej som komplicerade det... Jag hade min uppkörning idag för att ta mitt körkort. Och det är otroligt viktigt för mig att ta det inte bara för att man är i princip handikappad om man inte har det här i LA men också för att om 3 veckor så kommer mamma åka hem till Sverige i en och en halv vecka för att jobba och då kommer jag vara här själv... Det är den första gången jag har varit ensam så länge... eller vänta tror jag har vait ensam hemma i Sverige i typ en vecka en gång förut... i alla fall, plus att det är min första gång utomlands utan föräldrar OCH själv. Är ganska nervös om jag får vara helt ärlig, min pappa erbjöd sig att komma hit undertiden mamma är iväg men jag känner att det här är en bra tränings gång inför efter sommaren då jag kommer bo HELT själv HELA TIDEN, jag vill få en mjukstart och se hur det är och hur jag klarar det. Men i alla fall så jag kände att den här uppkörningen var viktig så jag bestämde mig för att gå på uppkörningen, jag mådde VÄLDIGT dåligt innan, funderade på att ställa in, men jag körde upp. Jag var väldigt trött men mådde inte så dåligt under uppkörningen, men eftersom jag var trött blev jag inte ett dugg nevös, vilket kanske var bra. Man behöver 50 timmars övningskörninstid om man är 18 år här om man är under behöver man ta kurser, jag hade bara kört i 32 timmar. Jag och körkillen som bedömde mig åkte runt i området runt the DMV office, det är ett lungt område med kontor och bostäder, det var inte svårt, han verkade uttråkad, jag såg att han höll opå med sin mobil och pilla med sina naglar... hoppas det var ett bra tecken... Jag klarade körkortet! Med bara 3 errors eller fel, haha min mamma fick 8! Jag är bäst! :P Så nu har jag intyget att jag får köra, har inte själva kortet än, det ska komma om ca 2 veckor, men jag kan köra själv nu! Behöver bara ha intyget med mig. NI fattar inte hur skönt det här är och hur mycket självständighet och frihet jag vann idag! :)
Så nu känns det bättre att jag ska vara ensam här i Los Angeles... spännande och skrämmande! :)
 
sitter och väntar på DMVs office för att få ställa bilen i kö för att köra upp :)

Förlåt förseningen

Förlåt att jag inte har skrivit, min bror har varit här i tio dagar nu så har varit väldigt upptagen och innan har det varit väldigt mycket i skolan och med mitt företag.
Jag har gjort lite LA grejer nu när Min bror har varit här, åkt ner till standen, badat i polen, åkt till piren, shoppat på the promenade i santa monica, ätit på massa restauranger o varit på Universal Studios. Så det har varit kul, väldigt kul, det är bra att påminna sig att man faktiskt bor i Los Angeles ibland, jag har varit så upptagen med skolan att jag inte har utnyttjat LA någonting. Men min Joar, min bror, åkte ikväll, usch jag saknar honom sjukt mycket redan, ibland känns det nästan bättre att inte hålla kontakten med folk för då blir man inte påmind om vad man missar.. och det äör den värsta kännslan i värden...
När det gäller mitt företag har jag börjat förbereda för att åka ut till olika loppmarknader och sälja mina smycken. Fick hem en stor banner eller skylt med min företags logo och en massa visitkort :) dom blev väldigt bra och jag är väldigt nöjd. Min andra beställning med material ska också komma nästa vecka, GUD vad jag har längtat efter den. Då kommer jag kunna göra en massa mer olika smycken. Sen har jag också en tredje beställning med material jag väntar på, delade upp min andra beställning till två för annars skulle jag inte få vänta på att vissa varor skulle komma in och det kunnde ta lång tid. Det kommer ta ca en månad tills min tredje beställning skickas och en månad till tills den kommer fram. Har fått 2 beställninga hittills, viket är ganska ber eftersom jag inte har gjort någon riktig reklam för mitt företag, det är därför jag ska till loppmarknader för att sälja och för att få ut mitt namn. Beställningarna var från min mamma och min kompis här i mitt High School. Mammas för att vi ville testa hur betalningen fungerade och min kompis för att hon älskade mina smycken :) blev glad!
När det gäller skådiskarriären, så har inte så mycket hänt, men agentturen vill ha mer headshots på mig. Jag tror att dom inte kommer bli tillräckligt nöjda med dom jag tog precis när jag flyttade hit, så kanske måste ta nya. Ska ringa dom på måndag för har fortfarande inte fått en kopia av kontraktet även fast jag ringe dom förra veckan och påninde dom om det...
 
Hoppas ni har det bra och tack för att i stannar även fast jag är världens sämsta på att uppdatera. Funderar på att skaffa en Iphone och wifi så jag kan blogga från skolan och alla ställen jag åker till! + behöver till skolan också för lärarna låter oss ibland få använda mobilerna för att hitta information.
 

RSS 2.0