Dokumentärjobb

Tänkte förklara lite om dokumentären, just nu håller jag på med själva innehållet i dokumentären sen ska jag också göra ett intro där jag förklarar lite om vad som har hänt och så, och ett slut för att förklara hur allt slutade eller har gått. Men det är innehållet som kommer ta lång tid och det är det jag håller på att jobba med, och i innehållet har jag gjort massa punkter ca 9 och i punkterna har jag gjort "kapitel" eller steg kanske man ska kalla dom och varje punkt har 6 steg och ett steg tar ca 2-3timmar. :) så nu vet ni lite mer!
Hoppas det gjorde all lite mer klart vad jag faktiski gör, det är väldigt svårt att förklara men men ;P bara den blir klar så ;)

Update ;)

Tänkte uppdatera lite :) jag är väldigt dålig på att blogga just nu men fokuserar mycket på dokumentären och Musikalen, jag ska ha föreställningar nästa vecka SKIIIIT KUL ;)
Jag ska börja seriöst blogga efter dokumentären är klar :) men jag tror ärligt talat att ni hälldre vill ha dokumentären klar mer än att jag bloggar seriöst :)
Kramar Klara

Min lilla LA board :)


Klara Gadd - Tredje gången gillt

Hejhej,
jag jobbar på med dokumentären :) några till "steg" i processen är gjorda :) men ett steg tar ca 2-3 timmar och det är MÅNGA steg kvar men det går ju fram i alla fall :)
Gjorde en lite dokumentär bild/poster, jag har ju döpt den till "Klara Gadd - Tredje gången gillt" kom på namnet innan jag ens började spela in den ;P

MEN... det har hänt en till grej, min extra hårddisk (jag tror att det kallas så) eller ett stort minne har kolappsat, jag tror jag nämde det förut, så vissa klipp är borta som resan dit och klippe från sissta dagen... så det suger verkligen men jag har mycket kvar i alla fall :)


Fly high, higher than the sky...


The Dream BookHar äntligen fixat framsidan till min Dream Book :) gillar att göra kollage i den av saker som jag vill åstakomma och drömmer om :) kommer visa några kanske lite då och då :)
Så istället för att ha en Burn Book med hat har jag en Dream Book med lycka i :)


Tid...

Pust... jag har fixat en del grejer idag så det känns skönt :) hade ju ingen dans idag för nu har alla mina kurser jag går på slutat utom en, Musikalen ska ha föreställning snart :) kul! Sparar redan 13,5 timmar i veckan bara för att jag inte har dom 3 kurserna längre jag gick på kulturama, restid och kurstiden inkluderat! Kommer sakna att dansa och teatern men just nu är det ganska skönt :)

Har också jobbat lite på dokumentären :) tar det som lagt lite hela tiden, men KOM IHÅG det är sjuuuuuuukt mycket som måste göras ni kan inte förstå. Har gjort grovklippningen på ett kapitel och börjat grovklippa på ett annat kapitel + jag ska snart nån gång spela in lite "interjuv prat" :)
Men det sköna är att jag verkligen kommit igång nu :)


Myyyyrsteg!

Har jobbat lite till på dokumentären kollat in musiken jag ska använda och klippt pyttelite och så :)  så det går framåt, hoppas ni håller ut kommer med mer uppdateringar snart!

Små små myrsteg mot dokumentär2Jag vet att jag har sagt det här 100 gånger men jag har börjat jobba på dokumentären igen, :P fick en komentar om det, och jag vet men det är så det fungerar när man börjar jobba med nått sånthär att man börjar och sen inser att det blev dåligt och fel några gånger och sen så börjar man få koll på allt och börjar gå mot rätt riktning. :) och just nu jobbar jag på ett "kapitel" och sen kommer jag jobba på ett - två kapitel i taget så jag tar småsteg,
det är så SJUUUUUUKT mycket jobb bakom något sånt här jag tror inte ni förstår men jag går nu myrstegfram hela tiden :) och ni kommer få uppdateringar :)

Förlåt att det tagit så lång tid är verkiligen ledsen, men det har kommit så mycket i vägen, livet och krongel med minnen och tekniken.... :S men nu är det på gång i alla fall :)


Update om dokumentär 2

Jag skrev ju senast att jag inte skulle kunna börja på dokumentären förän om några veckor men jag hittade dom flesta av klippen från LA som jag koppierat till min dator så jag kan börja på dokumentären redan nu :) så ska göra mitt bästa för att komma igång med prodjektet :) kommer bli bra! 


Två veckor på youtube!Nu har min låt legat ute på Youtube i ungefär två veckor :) och den har fått 122 tittar, vet att det är väldigt lite för en youtubevideo men jag är väldigt nöjd :) Jag är som en stolt mamma! Tihi! ;P 


Svar på några frågor :)

     
  Felicia om Mitt High School <3:
Vad heter skolan som du ska gå på?

SVAR: Jag vet ju inte till 100% om jag kommer in på den skolan det ska jag troligtvis få reda på i maj så jag känner mig inte riktigt bekväm med att ange det än :) hoppas du förstår!

07 Maj, 18:35  
  Felicia om Klara Gadd - The feeling I got:
Jättebra låt! :)
Har du några tips på hur man ska gå till väga för att skriva en bra låt? Och hur man övar upp sin sångröst?

SVAR: inte mycket men skriv om något du kan relatera till eller känner starkt för då blir det ofta bra, jag brukar alltid börja skriva refrängerna sen fortsätter jag aldrig med låtarna :P skaffa en sång lärare det hjälper jätte mycket och dom vet ju vad dom pratar om! :)

07 Maj, 18:22  
  amanda :) om Lite shopping!:
hej! kan inte du visa bilder på ditt rum & din coola garderob? :) as grym blogg! never give up!

SVAR: Jora det ska jag :) men vill gärna ha det fint och städat när jag gör det och just nu ser det ut som en soptipp men det äg ganska fint för att vara mitt rum ;P
06 Maj, 20:15  

Lite shopping!

Brukar ju inte lägga upp asker från mitt privatliv men tror jag ska börja göra det då och då, men jag har alltid tänkt "vad finns det igentligen för nått som är interesant med mitt privatliv?" och har inte riktigt trott att någon skulle vilja läsa om det, men men det är ju det alla bloggar handlar om och som sagt händer det inte nya saker i min karriär varje dag så jag måste ju skriva om något om jag nu vill blogga ;P men i alla fall...
Köpte en ram till Julia artikeln som skrevs om mig har börjat rama in saker jag är stolt över som Julia artikeln, film kontraktet och Hey Hollywood diplomet från den gången jag fick ett callback! :)
Sen köpte jag också en Ipod min mp3 gick sönder och eftersom jag går mycket är musik ett måste för mig! :) köpte även en pilates och en yoga bok för att bli vigare och för att hjälpa mig slappna av eftersom jag är väldigt stressad! Hoppas det hjälper! :)


4 minute


Suktan

Vet ni hur mycket den här bilden retar mig?! Jag vill att schemat till filminspelningarna ska sättas så vi äntligen kan boka min flygbilljett till LA :) det är min flyttbilljett!!! Jag längtar så sjukt mycket!!!
I maj får jag svar och kan börja planera igen, finns massa saker jag måste planera och fixa utifrån schemasättningen till filmen + att jag får ju reda på ifall jag kommer in på det HIgh School jag har som förstahandsval just nu!
SLUTET AV MAJ KOM FORT!!!

RSS 2.0