Vara med i Förkväll


Jag kanske ska få vara med i förkväll! Det är inte helt klart än men dom vi partade med på TITAN (dom som gör Förkväll) sa att dom tyckte att vi borde få vara med, det är jag och min pappa som ska vara med, jag är inte riktigt säker om jag får säga vad vi ska vara med för, men det kan nog bli kul!
Jag och pappa var i alla fall på TITANS kontor och pratade med en kvinna som hette Matilda och sen en man som jag inte kommer ihåg vad han hette. Det var ett trevligt kontor med två hundar i receptionen! Kanske borde ha tagit några bilder men jag glömmde men kommer defenetift ta bilder om vi kommer med på tv, och det värkade ju som om det var väldigt stor sannolikhet att vi skulle komma med.
"Vi har med oss Klara Gadd och Olle Berglung" hihi!

Jag hittade en bild på receptionen och soffan där vi satt och väntade.


Min nya blogg

Nu har jag gjort en ny blogg, tänkte börja på något helt nytt och fräscht. I min nya blogg tänkte jag hålla mig till en "blogg-plan" eller ett "inläggs-tema" alltså jag tänker lägga in inlägg då och då kansek ett per vecka eller så och skriva om det har hänt nått nytt och spännande, men om det inte har hänt något så kanske jag bara skriver om mina planer eller om sånt som ska hända, så det kommer alltså inte bli så mycket vanlig vardag (tror jag) utan om händelser men det kommer bli vardagsaker också men då planerar jag att skriva om lite roligare vardags saker.
Jag gör den här bloggen för att folk ska veta men jag är, jag kommer inte att ljuga jag kommer vara 100% ärlig, och så att ni får veta vad som händer i mitt liv.

Kramar


RSS 2.0