Fashion Board

Jag har klippt ut några godbitar till sommaren. Jag älskar sånna här romantiska färger och lungna mönster. Jag gör ju sånna här "boards" ibland och hänger i mitt dressingroom för jag gillar att kolla på dom!


Sissta minuten mellandagsrea-shopping!

Idag var jag och shoppade lite fort, sissta minuten mellandagsrea fynden. Och jag tycker verkligen att jag fyndade! Vissa sakerna var jätte billiga!
Hjärt halsband 129 kr GinaTricot
Pärl och nitarmband 30 kr Lindex
Fyrkantiga armband 70 kr Glitter
Färgglada armband 20 kr Bijou Brigitte


I mitt liv just nu!

Jag gillar att göra överblickar över min karriär då och då så jag kan se allt jag gör och möjliga steg jag skulle kunna ta här näst, just nu har jag tänkt att ligga lågt och bara jobba på det jag har på bordet, och inte söka några fler jobb, för jag tycker det ser ganska lovandu ut! Och jag har så mycket att göra att jag inte har tid med något mer...
Det ända jag vill göra är att publicera min blogg mera.


NY design

Ska fixa min blogg nu så den kommer se lite konstig ut först...


Senare...

Okej jag förstår inte det här ett dugg jag måste ha hjälp! Får fråga Clara om hon kan hjälpa!


Total room makeover!

Nu har jag bestämmt mig för att verkligen göra något åt mitt rum! Det måste göras! Det är för stökigt och inte klart, jag har inga hyllor och känner mig inte hemma där. Så nu har jag två bilder och sen ska jag jämföra hur det såg ut innan och hur det blir efter. Och det jag behöver göra är...

Köpa och sätta upp hyllorna.

Tappetsera och måla.

Köpa överksat till min säng.

Och rensa ur mitt rum rejält.


Ny design IGEN!

Jag är ledsen att jag inte lagt ut något inlägg på ett tag men jag håller på att jobba på en ny heather... så ni får se hur den blir när jag är klar :)
Ska lära mig hur man designar en blogg bättre också.
Önska mig lycka till!

Frissan!

Jag behövde desperat gå till frisören eftersom mitt hår var jätte slitet. Så jag klippte mig idag, jag vet inte riktigt hur det ser ut. För han som klippte mig fixade mitt hår sen. Han satt väldigt länge och fixade med mitt hår, mamma trode han tyckte det var roligt att styla och hålla på med mitt hår :P hehe smickrad!
Han gjorde det väldigt ruffsigt, men jag gillar det!


Ser du likheten?

Ser du vilka det här är? Jo BÅDA bilderna är på skådespelerskan och sångerskan Ashley Tisdale. Är dom lika? Nja, absolut inte men samtidigt man ser likheter. Det första fotot är ett gammalt skolfoto och det andra är efter hon blivit en Disney Channel stjärna. Jag undrar seriöst vad som har hänt har hon opererat eller bara vuxit till sig?
Det går säkert att googla...
Jag har ju stora chanser att bli en Disney Channel stjärna eftersom IPAC har bra kantakter med dom. Undra hur mina före och efterbilder kommer vara, hur kommer jag ändras...?

Före                                                    Efter


Fyden på mellandagsrean!

Idag var jag ju och shoppade med Alex på mellandagsrean, i Skärholmen!
Alex and Klara take SKHLMen! ;P
Det var galet... det var mycket folk, men det är ganska kul att putta sig förbi folk och så men det var OTROLIGT varmt. Men jag älskar att shoppa med Alex jag blir glad varje gång vi gör det :)
Det här var det jag köpte i alla fall!
(orgenalpriserna)

Väska TopShop 200 kr (399 kr) - Topp TopShop 200 kr (399 kr)

Ryggsäck H&M 149 kr - Topp H&M 75 kr (149 kr)

Top New Yorker 99 kr (179 kr) - Top New Yorker 49 kr (99 kr)

Kappa New Yorker 539 kr (750 kr)



Imorgon ska vi gå och shoppa igen! Får lov att låna pengar av mamma, men jag menar... det är ju mellandegs rea då ska man ju !shop til you drop! ;P


Mellan dagsrean!

GUUUD! Jag älskar mellandagsrean! Har fyndat mycket saker och imorgon ska jag tillbaka ti Skärholmen igen, med Alexandra, igen! :) hihi, vi är som hemma i Skärholmen. Det är som vårat andra hem ;P Jag ska visa mina fynd snart men inte just nu.
Det dåliga är att jag har inte sparat några pengar till den här rean utan slösade allt innan jul... jag är en ganska inpulsiv person och tänker inte efter så mycket ibland ;P så jag får väll låna pengar av mamma!


Jul hoss familjen Gadd


Dagen innan jul klädde vi granen och julpyntade, jag, mamma och Joar. Det var jätte mysigt, fast jag fortfarande var sjuk. Joar hjälpte till otroligt mycket han brukar aldrig göra det så det var lite förvånande, men det var ju bra :) Det ser inte så juligt ut i vårat hus så jag och Joar satte upp jul dekorationer lite överallt. Och mamma... hon gick runt i en röd bikini... jag antar att det var hennes bild av julen ;P


Så när jag vaknade upp kollade jag i min julstrumpa, ;P vi kör med det fortfarande för jag tycker att det är kul :) och i man fanns 100 kr och 400 kr på mitt konto :P mamma hade inte några mer kontanter :P godis, en mandarin och filmen Klara ;P först blev jag lite besvikan på filmen men sen kom jag på att jag och mamma brukade läsa böckerna tillsammans näsr jag var liten så det var en otroligt bra tanke och sen tänkte jag efter att det är nog en ganska bra film :) den ser fin ut :)

Joars julproblem 2010 var att baka pepparkakor ;P han fick göra om dom flera gånger men han var duktig som hjälpte mig :)
Sen tycker Joar alltid att det är jobbigt att köpa julklappar ;P

Klockan 3 satte alla sig framför tv för att kolla på Kalle, traditon. :) Vi firar alltid med mamma och släckten, och har en klassisk jul. Jag älskar att kolla på Kalle då känns det som jul :)


Sen satte vi oss för att äta, jag var inte så hungrig, det kan nog ha att göra med att jag åt godis till frukost... Vi har i alla fall typ det klassiska julbordet + lax och proseutto som är SÅÅÅÅ gott!
Våra katter verkade också tycka att det var mysikgt dom var alltid där vi var och såg utt som att dom njöt bara av att få vara med! ;) dom är så gulliga!

Sen kollade vi såklart på Karl Bertil Johnson, traditon. :)

Och så var det alltså dax för julklappar! :) Det är nog min favorti del :P

Min brorsa tyckte att det var kul med julklappar :P

Ska fota julklapparna...


24 December

Så idag fick jag ett rött nagellack, det är ju juligt... men det luktade ganska billigt så jag kommer nog aldrig använda det. Men det är ju juligt och fint... ;P och nu blir det inget mer...


Så det här är det jag fått. En liten överblick alltså. Jag tycker att det var en ganska bra mix av saker. Kanske ingenting jag kommer använda varje dag men det är ju roligt att ha ju :) till vissa personer (kän er utpekade ;P) hehe och blushen råkade jag tappa i golvet så allt ramlade ut över golvet... hehe det gör inget... jag använder ju aldrig blush så så... ;P


Klara Gadd i JULIA!

ÄNTLIGEN! Nu har jag äntligen fått Juliatidningen jag är med i, tack vare den söta fantastiska lilla ängeln Alexandra! :) Och jag blev riktigt nöjd, det var en bra artikel. Synd att den inte säljs längre... men men jag är SÅ stolt över mig själv, låter själviskt men man ska vara stolt över sig själv om man har åstakommit något bra. Så det här är min första artikel om mig i en tidning! Yeahy! ;) vissa grejer verkar hon som intervjuvade mig ha missuppfattat men det är okej :) det var bara det att Zynn upptäckte mig inte hon tränade mig. Synd att dom inte nämde min blogg, då hade jag fått MÅNGA mer läsare! :) 


Ett riktigt budget fynd

När man är sjuk spenderar man mer tid framför datorn än man gör i vanliga fall och jag har varit sjuk i typ 4-5 dagar så jag har kollat runt på nätet efter kläder, inget håller mig borta från shopping! Och jag har satt ihop en fin vardags outfit, som är väldigt budget vänlig. Och om man tar bort skorna skulle allt bara kosta 466 kr! det är ju faktiskt dom som gör outfiten inte så billig...
Du kan hitta allt på HM och Ellos!


Casting och audition foto

Som ni säkert vet håller jag på med dans, teater, film, sång och annat i underhållningsbranschen och när man skickar sitt CV till filmproducenterna eller casting personerna så måste du ha ett bra foto. Och grejen är att ett bra foto behöver inte vara att man ser skit bra ut utan att producenterna får en bra "överblick" av ditt utseende, var avslappnad och gör inga miner. Som der här första fotot det är inte direkt det fotot jag skulle lägga ut på Facebook för jag tycker jag ser ful ut på det fotot men jag her det få Statist och Filmcafe (auditionsidor) och det var det fotot jag hade när jag sökte till filmrollen och till Hello Hollywood resan och jag fick filmrollen och jag kom in på Hello Hollywood resan.



Och ett sånt här foto ska du ABSOLUT INTE lägga ut, det visar absolut inte hur jag ser ut, jag har en massa smink, gör en min och det är en sån nära bild att man inte får en "överblick" om hur jag ser ut...


Hoppas det här hjälpte lite om du är intereserad av att söka auditions! :)


23 December

Idag fick jag puder... som inte ser ut som puder... så om jag kommer använda det kommer det nog vara till ögonskugga, för det är guldbruna färger jag använder till ögonskugga. Men blev ganska nöjd...
Imorgon ska jag öppna sissta luckan... undra om det är något extra fint...?


Spännande karriärs steg!


Det har hänt en väldigt spännande grej när det gäller min karriär som jag troligtvis inte kan säga någonting om jag jag vet inte om det leder till något föräns i Februari, men om det leder till något kan jag nog inte säga något ändå. Men jag är OTROLIGT spänd inför svaret...
så vad kan det vara då? ;)


En tidig julklapp

Idag träffades jag, Clara och Annika och öppnade våra julklappar vi har gett till varandra. Jag fick En målarduk och olika penslar och hjälpmedel jag blev väldigt glad! :) jag älskar svamb hjälpmedlerna jag hade inte äns tänkt på att man kunde använda sånt till målning. Men jag var tvungen att köra iväg Annika och Clara för att jag är ju fortfarande sjuk och har otroligt mycket att göra... åh seriöst vid jul är det sämsta att bli sjuk. Jag har hundra grejer att göra och jag mår skit... otroligt orättvist.


22 December

Idag fick jag en sån här som jag inte vet vad den heter men man använder dden när man gör pedikyr i alla fall. Jag blev glad har funderat på att köpa en ändå. Men det var dåligt att jag bara fick en jag menar jag har ju två fötter...


Betygen Höst terminen 2010

Folk kanske inte tycker man ska lägga ut betygen men jag gör det ändå!
Idag fick jag mina betyg, eller jag var sjuk... så min mamma fick hämta dom. Jag blev ganska nöjd. Idrottsbetyget är otroligt orättvist jag är helt klart en VG elev. Jag får bara sämre betyg för att jag har varit sjukanmäld för mycket, men det var inte så mycket. Man ska ju bli bedömd på det man gör där och jag har gjort bäst i hela klassen och har ALLTID haft med mig idrotts kläder. Slöjden fattar jag inte hellar... jag har jobbat bäst av alla eller tillsammans med en annan :) så det fattar jag inte heller... Musiken har vi typ inte gjort något i för våran lärare är alltid sjuk eller ställer in och det är ju inte mitt fel. Religon har vi aldrig läst så det har jag inte IG i även fast det typ står det. Bilden har jag nog redan berättat om...
Annars är jag nöjd :)


21 December

Idag fick jag puder som jag blev riktigt glad över, det ser mycket ljusare ut på riktigt så den passade perfekt jag är ju väldigt vit och har svårt att hitta puder så jag älskar den här dagens... grej..? :P hehe i alla fall jag blev glad!


I skuggan av lasermannen

Jag antar att alla som läser min blogg vet att jag ska vara med i en film! Arbetsnamnet för filmen är "I skuggan av Lasermannen" och jag är väldigt otroligt glad för det här och är så himmla otålig :P
Så jag har gjort min tolkning av hur bio affischerna kommer se ut. Madde och My tror att vissa av våra ansikten kommer vara med på affischen men det tror inte jag, även om jag skulle DÖ av lycka om mitt ansikte var med på bio affischen. Så här är dom, dom blev inte så bra, bara den största.





Skönhetsfynd på RUSTA

Jag är inte en sådan tjej som spenderar 300:- på en parfym. Jag spenderar aldrig över 100:- på en skönhetsprodukt, och jag älskar att fynda. Och jag hittade Rustas produkter som är av samma märkena som på vanliga afärer men mycket billigare! Här är mina favoriter jag hittat där, till väldigt bra prisaer. perfymerna luktar otroligt sött och jag ÄLSKAR söta dofter, folk brukar säga att jag luktar som godis :)


Vad händer?

Idag är jag sjuk jag tror jag har någon infekton i halsen... det är skit jobbigt, lite tråkigt också för det ända vi skulle göra i skolan var att pyssla, mysigt va?Det är så typiskt tänk om jag är sjuk den här julen också, jag var det förra julen då var jag var i Egypten. Åhhhh... Men men...
Snart är det i alla fall jul, tur det jag ska få en ny mobil i julklapp och det är väll tur det för min nuvarande mobil har gått sönder helt nu. Men jag har fortfarande inte fixat alla julklappar. Asså shit allt blir bara värre och värre...
Imorgon ska jag i alla fall träffa Annik och Clara och dela ut julklappar :)
Sen har ÄNGELN ALEXANDRA :) hittat Julianummret jag är med i :) nu måste jag bara köpa det!

OCH jag ska få mina betyg imorgon SPÄNNANDE!

20 December

Gissa vad jag fick idag... blush, tycker ni verkligen att det ser ut som det? Det tycker inte jag... vem använder så här mörkröd blush? Men men som jag brukar säga ;P.... det blir nog något bättre imorgon, hoppas jag


Historien om Julia artikeln

Jag skulle ju vara med i Julia tidningen, och det har jag varit men jag fick inte reda på när det var. För jag skulle få ett nummer av den tidningen jag skulle vara med i. Men det fick jag inte så jag missade det. Men nu har jag i alla fall kontaktat hon som skrev artikeln och jag ska få ett nummer så snart ska jag ÄNTLIGEN få läsa den!
Gud jag är SÅÅÅÅ nyfiken!


En snö expidition!

Så jag har ju tänkt att jag ska bli bättre på att lägga upp det jag gör som i skolan och med kompisar och filmen och en massa annat, så jag tänkte börja nu. Jag har tagit bilder och nu gör jag faktist ett inlägg ;P hehe
Jag var med My och Madde i stan idag och fikade, vi hittade inte till gammla stan men till otroligt många gallerier... och det var skit kallt och snöade jag vill knappt gå ut längre för att det är så kallt. Men vi kämpade och konkade i snön. Tillslut hittade vi i alla fall ett cafe som var mysigt. Är otroligt glad att jag ska jobba med dom med filmen, dom är så söta och snälla :), tänk om jag skulle behöva spela in med ett par bitchar... oj oj. Så jag är SUPER glad för att dom är som dom är :)!
Vad duktig jag är som la in ett inlägg DIREKT efter att jag kom hem! ;)


Tog ingen bild på mig i fiket jag får sno en från Madde sen ;)

Jag ser ut som en eskimo :) (stavar man det så? PS Annika komentera INTE ;))

Ser ni vad det snöar jag kom knappt hem levande!


19 December

Idag fick jag en mascara. Jag var nästan helt säker på att jag skulle få en mascara i kalendern. men jag kommer inte avända den, den är säkert väldigt dålig och jag vågra inte riskera något när det gäller smink och specielt inte med mascaran.


18 December

Idag fick jag ögonskugga gillar färgerna, men dom var lite tråkiga...
Just det förlåt att jag är så dålig på att lägga in vad jag får i kalendern nu har det bara varit så mycket så jag hinner inte göra det föräns sent på kvällen hoppas ni förstår :)


Målning

Jag har ju börjat måla och jag tycker det är jätte kul, jag brukar måla på fredags kvällar framför tvn. Vet inte varför men så är det. Och jag har aldrig visat någon av mina målningar förut så här är den jag målade ikväll. Den är inte riktigt klar än men den börjar bli klar. Jag gillar den, den är anorlunda än det jag brukar måla, men jag gillar den.

Lite grejer jag använder.


17 December

Idag fick jag ett läppstift, jag ska testa det och lägga ut bild om en minut kommer strax tillbaka.
Så nu är jag tillbaka och jag gillade läppstifets färg den var nästan min färg som jag har på läpparna... eller så är det för att det är så mörkt nu när jag ser färgen på datorn är den för oragne jag har mer röda läppar ju.


16 December

Sorry att jag inte la in något inlägg igår men jag kom inte in på min blogg, det värkade vara något fel på blogg.se.
Men i alla fall fick jag ett nagellack den 16 december, den hade ... ok färg men det är inte riktigt den sortens färg jag skulle använda. Får se vad jag får imorgon... ;)


Grattis Joar, 14 år!

Idag firade min lillebrorsa med några från släkten, det vi åt var gott :) kakor och sånt. Jag gav Joar en väldigt bra present om jag får skryta och det får jag ju :) Så nu är han 14 år
Grattais världens bästa (ibland i alla fall) på 14 år dagen, hoppas du inte får ont i magen ;P haha

Måste jag städa?

Iadg insåg jag att jag har ganska stökigt i mitt dressingroom... jag borde städa... sen... jag orkar bara inte göra det nu jag kan kanske göra det i helgen eller så...
Hehe på bilden är det en julklapp jag suddar för kan ju inte låta "någon" se den!


15 December

Idag fick jag en smink borste, den var väldigt sträv och hade ett väldigt dåligt skaft, så jag kommer troligtvis inte anända den jag föredrar sånna där svampar... om ni vet vad jag menar. Men borsten var i alla fall ganska söt ;P


Grattis Joar!

Min lillebrorsa fyller 14 år idag. Så grattis! Har köpt en bra present men han var inte hoss mamma idag så han fick den inte. Han kan få den imorgon!

Julen har små-börjat

Jag började slå in julklappar idag, det var roligt det börjar äntligen kännas som jul. NU längtar jag efter att klä granen, vi kör plastgran, lite synd för jag älskar gran lukten och kännslan. Jag behöver fort farande köpa mer juklappar, baka julsaker (för det har jag aldrig gjort, och jag tycker sånt är mysigt) och köpa mer julklappar!
Gud jag älskar värkligen julen det är så mysigt med peppar kakor och allt sånt där, julklappar är ju inte helt fel heller... ;)


14 December

Idag fick jag Shimmer Powder, jag blev ganska glad jag menar det är ju roligt att testa nya saker och ha lite av allt möjligt så man kan testa olika sminkningar, eller låna ut till vissa kompisar när dom går igenom mitt smink och vill använda ;P


Livet rullar på som det ska

Har en helt ledig kväll ska inte göra något annta än att slappa så just nu har jag suttit framför datan och kollat film i säker flera timmar det är därför jag gjort sååå många inägg på bloggen idag och igår, men men jag förtjänar det jag har jobbat bra i skolan på sissta tiden. Hoppas bara att jag får högt betyg.

På torsdag kommer Julianummret som jag ska vara med ut! en 16 alltså!

Septembers Mikrofonkåt ärr så jävla bra jag älskar den och blir alltid så pigg och glad av den!

Låten passar bra in på mitt liv! Soon to be a star!


13 December

Vad fick jag på Luciadagen då? Jo, lösnaglar! Tycker do var snygga men jag använder aldrig lösnagkar. För det första har jag längre riktiga naglar än vad lösnaglarna är och sen är mina nagnar böjda som i en båge alltså från sida till sida så lösnaglar passar inte mig dom är för korta och platta.


Fashinofynd!

Jag fick två packet idag. Det står min mammas namn på men det var till mig...
men vad var det i det...?

Jo en till Lanvin tröja som jag också ÄLSKAR, jag köpte den från Tradera eftersom alla i affärerna tog slut på en och samma dag. Tycker ni inte att dom är snygga jag älskar hans designer för HM.
Det andra jag fick var ett minneskort...


Vad har jag köpt idag då?



Sen åkte jag till Skärholmen idag också och köpte den röda skitsnygga jackan jag har snackat om. Kostade 899 kr på Oasis London.


Jag köpte också ett halsband från Top Shop med STORA pälor, kosta 149 kr.


Stylich city girl!

Köpte jackan idag som jag pratade om och jag ÄLSKAR den den är fantastisk men passar någ inte så bra till vintern, den är nog lite för kall. Jag köpte den i alla fall på Oasis London i Skärholmen, den kosta 899 kr. Är så himmla nöjd!


Lanvin <3 Klara

Min shoppin outfit idag, det är min nya Lanvin tröja som jag ÄLSKAR och en kjol från GinaTricot + leggings

Shopping i Skärholmen, idag igen

Var i Skärholmen och shoppade idag igen fast idag shoppade jag bara åt mig själv, och var inte med Annik och Clara utan Alexandra. Det finns så mycket just nu jag vill köpa men det jag allra hällst vill köpa är en SKIT snygg jacka som jag ÄLSKAR den är röd och finns på Oasis London. Jag måste köpa den jag brukar aldrig passa i kappor men den var riktigt snygg! MÅSTE MÅSTE MÅSTE HA DEN! Sen var jag också och kollade på mobiler och jag är nästan helt säker på att jag vill ha en Experia mini pro, jag skulle vilja ha en Iphone 4 men den är så dyr och jag vill ha ett tangentbord.
GUD! Min brorsa skulle köpa en julklapp till mig idag, jag är ganska nervös... han är inte världens bästa på att öpa presenter men jag får le och tacka ändå ;P

Otroligt sexig min jag gör! ;)

Min framtida mobil <3

Alexandra ville inte bli fotad, synd du är jus SÅ söt :)

Det här vad det jag köpte!
2 BHar från New Yorker, 2 2-pack strumpbyxor från H&M, 2 kjolar GinaTricot, 2 ögonskuggor Viva la Diva


Lanvin <3 Klara

Gissa vad jag har köpt fick den typ för 2 dagar sen men glömde att lägga upp den. Det är enT-shirt från HMs nya designer Lanvin som jag älskar, alla sakerna var sååå fina. Jag är kär i den här t-shirten, jag älskar alla små detaljer, har faktistk på mig tröjan just nu. ;)


12 December

Idag ficj jag ett super rött läppstift, som jag inte kommer använda. Clara kan få det... ;)
men erkänn det blev en fin bild jag tog :)


I need to went...

Jag har börjat försöka göra min blogg lite bättre ändrat design och försökt göra så att bilderna "poops" lite mer. DEt går framåt, hoppas att det fungerar jag skulle vilja käna pengar på att blogga med det är nog jätte svårt, man måste bli stor och det kan ta ett tag ju. Hoppas att artikeln i Julia hjälper. Mitt rekord är 25 unika läsare per dag. Är det lite?

Jag var och shoppa Julklappar idag med Annika och Clara. Det var sååå kul, dom ska snart komma över. Vi köpte julklappar till varandra men det var svårt vi behöve nästan alltid lämna någon och då kände man sig så dum eller övergiven... men men vi älskar varandra ändå ;P

Imorgon ska jag med Alexandra och shoppa, YeahY! :)

11 December

Idag fick jag 3 olika nyanser med läppglans, jag gillar nyanserna men jag fick ingen aplikator till. Jag är en sån läppglansholic jag kan bara sätta på mig det för att jag älskar det och smacka med läpparna tills det är borta och sätta på nytt igen. Förut satte jag på läppglans när jag var nervös det lungnade ner mig... hehe så det här kommer ta slut fort!


Färger skapar drömmar...

Har köpt färg! Jag har börjat måla och tycker det är kul och alla släktingar säger hela tiden "köp inget, jag vill hälldre ha något du har gjort" så jag tänkte att det här skulle vara perfekt jag får något roligt att göra och kreativt stimulerande plus jag fixar samtidigt julklappar till släckten!
Jag är ett geni!


10 December

Idag fick jag en eyeliner och en lipliner, blev lite besviken, jag använder bara Lancome eyeliner och inte riktigt röda färger på läpparna. Men men... vi får se imorgon ;)


Skolan kicks my ass

Skolan har varit riktigt hård på sissta tiden, jag behövde tillexempel ställa in vinter avslutningsfirandet med filmtemet och resten igår för att plugga till mitt Fysik prov, men det gick i alla fall otroligt bra på provet. Men nu känns det så bra att få ledigt det kommer bli julklapps shopping! :)


Sanning och konka:
Haha jag fick reda på att typ alla tjejer i min klass tycker att jag är en diva när vi körde sanning eller konka, det man alltid brukade köra när man var liten!


Gissa vad som kom i posten idag!

Har köp två nya kjolar, aldrig använda kjolar från tradera för typ 100 kr! Billigt va?
Det är skit bra för jag behöver värkligen tighta kjolar, nu behöver jag bara köpa leggings eller strumpbyxor!
;)


9 December

Idag fick jag Eye Stick och jag älskar färgen + jag älskar ögonskugga så det är änna bättre! Färgen var ganska svag när jag testade den, men det var faktiskt ganska snyggt


Världens vackraste

Har köpt en såååå fin sommar klänning, fast det är vinter...
jag köpte den från tradera och den är helt ny och jag tror den är tillverkade i kina. Den är lite Sex and the City inspererad ni vet när dom åkte till Mexiko i första filmen!
Ledsen att jag tar så dåliga bilder men min belysning är väldigt dålig i mitt rum.


8 December

Idag fick jag blush, blev besviken för jag använder aldrig blush. jag behöver ingen jag har nästan för lätt att få rosiga kinder ;P men men får hoppas det kommer något bättre imorgon!


Lo-ok

Det här var det jag hade på mig idag. Jag gillar den här rockiga locken väldigt mycket just nu, och jag vill köpa en massa saker som är i samma stil som dom här! Anledningen att jag bara tog bild på överdelen av min outfit är att jag hade svarta leggings och det förstörde hela locken lite. Skärpet är från Glitter och finns fortfarande att köpa för 149 kr, Boleron är från Ichi och kostade typ ca 200-300 kr och Linnet är från Cubus och kostar 99 kr.
Jag vet att bilden suger jag ska bli bättre på det ;)

Och det här är sminket jag hade på mig min everyday look! ;P Buuu!
Blev du rädd?!


7 December

Idag fick jag lösödonfransar! Jag tror att jag tytycker det var bra man jag har aldrig användt lösfransar förut, men någon gång måste ju vara den första eller hur?
Jag tycker faktiskt att kalendern börjar bli jul man får lite småt och gott ;)


6 December

Idag fick jag ett otroligt rött läppglans. Jag passar inte i så bra i rött så jag kommer nog inte använda det. Der var ganska okej som alla andra saker jag fått.
Haha, jag får ge det till Clara ;P som vi sa!


Namnlös


5 December

Idag fick jag små"barniga" ögonskuggor. Som ser ut som att det skulle vara läppglans men det är det inte. Dom är söta men jag vet inte om jag kommer använda dom...


4 December

Idag fick jag en 3 paletts ögonskugga med tre nyanser av rosa, som var ganska svaga färger när jag testade dom. Men jag är glad för jag har såååå länge viljat ha ljusrosa ögonskuggor, så yeahy! ;)


Löjligt billigt fynd på Tradera!

Ärligt talat tycker jag inte om saker som andra har haft på sig men jag gillar faktiskt Tradera. Det finns många företag som säljer sina saker där alltså nya saker :P sen är vissa saker så himmla billigt som den hår toppen jag ÄLSKAR. Kommer ni ihåg portrett topparna som var skit heta i början av sommaren. Jag har börjat gilla dom nu. Jag köpte den här yoppen för 12 kr + 35 kr för portot ;P är inte det löjligt billigt?


Mysiga Favoriter!

Jag har börjat komma in i en FashionFas igen. Det är när man börjar bli helt beroende av mode och kläder ett tag, det brukar hålla i 2 veckor sen börjar det tonas ner... är jag knäpp?


Måste få tag på!

Jag älskar den här korsett toppen, jag måste bara ha den men jag vet inte hur jag ska få tag i den! Den är slut på HM så jag vet inte hur jag ska få tag på den!


3 December

Idag fick jag Body Shimmer, det bästa jag fått i kalendern hittills. Men det är nog för att jag aldrig ägt eller användt Body Shimmer förut. Det fungerade okej, inte det bästa troligtvis men helt ok.
Kalendern börjar bli lite roligare! ;)


Love it, got to have it!

Jag har hittat några mode favoriter jag så gärna vill ha att det kliar i fingrarna på mig!
Visst är dom underbara?!


Julia nummret kommer 16 december!


Så jag fick inte någon Julia tidning idag så det måste betyda att det nummret jag är med i kommer ut den 16 december! Jag får vänta två veckor till... ja ja jag får vänta.


2 December

Idag fick jag 5 små sminkborstar, dom berkade okej men har inte testat dom än.
Ärligt talat är jag lite besviken på det jag fått hittills... får hoppas att det kommer bättre saker i resten av luckorna.


1 December

Ska öppna den första luckan idag :) undrar vad det är...
Spännande... ;)

:O ögonskugga... tror jag


Den var okej.


RSS 2.0