Börja vidioblogga/lägga upp kilpp på Youtube

Jag har varit jätte dålig på att blogga jag vet, men jag ska i alla fall börja vidioblogga på min Youtube kanal (KlaraGadd http://www.youtube.com/user/KlaraGadd) jag kommer inte att börja vidioblogga just nu men om 1-6 månader jag vet att det är en väldigt väligt lång tid men jag vill få iordning i mitt rum först för det är ju där jag ska filma ifrån. Jag har inte riktigt bestämt mig vad jag ska göra vidios om men det ska vara lite olika som mode (mina kläder), shopping, inredning och kanske lite hur det ser ut i sverige för att visa folk från andra länder hur der ser ut.
Det låter ganska tråkigt men det kommer bli kul!

Kram Klara Gadd

Klara Gadd pics


Förkväll imorgon

Nu jag äntligen shoppat för mina julklappspengar och det var lite också för att ha något nytt och frächt till förkväll imorgon. Undra om jag kommer vara nervös innan vi ska vara med det kommer vara 6 minuter så det är ju inte så länge i direktsändning men det kommer bli jätte kul. Vi ska komma in lite tidigare för att bli sminkade och bli informerade.
Jag vet att jag bara har skrivit om förkvälls grejen men det är första gången jag har varit med på tv sen jag var 4 år då jag var med i mini strålarna och det var jag ju knappt medveten om. Funderar på att lägga ut mitt framträdande på ministrålarna på min youtube sida men jag måste få den från VHS till dvd innan, och förhoppningsvis kan jag lägga ut klippet på mig och mamma när vi är med på Förkväll.

Klara Gadd


Krångell med Förkväll

Det värkar vara välldigt säkert att jag ska vara med på förkväll men frågan just nu är vem av mamma och pappa ska vara med, pappa är sur på mig just nu och jag är sur på honom så han kommer troligtvis inte följa med men det är han som har kontakten med dom, så han måste bara ge dom mammas nummer så kommer nog allt vara klart. Jag tror att vi skulle vara med Måndagen den 11 januari, några dagar innan min födelsedag alltså (jag fyller den 19 januari), jag längtar värkligen det ska bli skit kul!!!

Klara Gadd


OneTwoThreePoes


RSS 2.0