If Movies Were Real och Super Powers!Inte någon tid...

jag har varit riiiktigt dålig på att skriva i bloggen men först var det workshopen och nu måste jag träna in repliker till LA så jag kommer nog inte hinna skriva på ett tag men ska försöka, och sen lägga ut fotton från semestern.
PUSS

The Real Housewives of New Jersey

Okej något du MÅSTE se är The Real Housewives of New Jersey, det är glamor, mycket bråk och skandaler, shopping, showbuise karriärer för barnen och PENGAR! ÄLSKAR DET!


Storbritaniens mest bortskämda barn!

Gud jag ÄLSKAR sånna här skandal dokumentärer från Storbritanien det här är Brogan Mackay som får en MASSA design kläder, väskor, teknik saker och sånt... kolla på det här!

svar

Nancy om Pretty in Pink:

Snygg färg.
Gillar din header!

Svar: Tack! Åh! Tack igen vad gullig du är :)


Maja om Pretty in Pink:

Fin färg :)

Svar: tack :)


Slut på Workshopen

nu är Workshopen slut... det känns sorgligt jag kommer sakna alla man kom ganska nära alla på 4 dagar, men vi har fortfarande inspelningen på lördag, jag testar för rollen som Johanna, men det är inte säkert att jag kommer få just den rollen om jag får någon roll... men man får se :) filmen heter i alla fall "i skuggan av lasermanen", det känns så konstigt att inte åka dit imorron men det blir skönt att få sovmorgon :P
Jag har inte skrivit något på bloggen för jag har varit så HIMMLA tröt, man blev helt utmattad av workshopen men det var en av dom bästa grejerna jag gjort i hela mitt liv :)

:D

imorron är workshopen (skådisgrejen) är glad men ska lägga mig tidigt så jag orkar upp :)

Pretty in Pink

Köpte ett jätte söt sommar nagellack från Isa Dora, nr 118, 69 kr, hehe jag vet att mina naglar ser ut som dom har blivit målad av en cpskadad men det är så jag målar dom orkar inte vara nogran väntar sen tills det har torkar och pillar av det! :)

England gose Barbie!


inget att göra...

Jag har sååå tråkigt, alla har åkt iväg någonstanns så jag har ingen att vara med... så det är trögt. Men poå måndag börjar i alla fall worshopen som dom kallade det inte teaterskola, så det ska bli kul, dn håller på från Måndag till torsdag och sen är det inspelning lördag och söndag. Så då har jag lite att göra i alla fall...
Och snart ska jag ju åka till USA och HOLLYWOOD så jag får vara glad...

Yummy Yummy Summyr!


Poor little girl!

Hörde talas om Sasha Bennington när jag var 13 år och var i england och jag... kolla på klippet... oj oj oj

SOMMARLOV!


så skönt att det är sommarlov, gick inte på avslutningen.. jag tänkte men jag sov till 10.30 och då är det väll lite för sent... fack jag har inte gått på en skolavslutning sen i 5an, men firade lite med släkten, och träffade min kusin-barn Ines hon är 5 år och såååå söt!


Från topp till tå


Sommarfräch med smink naglar och vaxade ben och jag har hört att om man drar upp hårstråna från rötterna kommer dom aldrig tillbaka!

Chatsida

Hihi min blogg har böivit en chatsida ;P

saaaaaaaaandra
om svar:

haha jag fattaaaaaaaaar ingenting?
e du arg på alexandra Yasmine?

Yasmine om svar:

Fuck you Alexandra, jag talade för mig själv.

alexandra om svar:

smart.

Ajat om svar:

Förlåt att jag skrev det klara det var inte meningen :) förlåt


PS jag fattar inte någonting av det här längre från det alexandra sa "smart"...


svar

Yasmine om svar:
Jag hatar inte dig. Ge det tid, det brukar ta ett tag att bli en i gänget och försök att inte ta någonting personligt.

Svar: tack yasmine, håller på att lära mig att inte ta åt mig saker, men det är svårt, något jag behöver bli bättre på, men det hjälper att tänka att alla som man är sura på är bitchar ;P inte för att jag tycker att ni är bitchar, visst alla kan vara bitchiga ibland, men ni i klassen är väldigt personliga och är väldigt svårt att inte tycka om er... bara så att ni vet
och till Alexandra, förlåt att jag skriv sådär till dig, men du måste förstå att din komentar gjorde mig sur. och när jag blir sur försöker jag såra personen jag är sur på (inte någon bra vana...)

När all värkar värdelöst

Jag har tänk på en sak, jag skriver aldrig några viktiga saker i min blogg eller saker som folk kan inspereras av eller relatera till. Oftast är ju bloggar ganska ytliga. På min blogg skriver jag om det jag tror att folk vill läsa om mitt liv, som shopping och minkarriär... men jag vill hjälpa folk med deras problem, så jag ska försöka.

Så det jag ska börja med är att skriva lite pepp till folk. Jag har gått igenom väldig mycket och jobbiga saker, vilket jag inte kommer gå in på i alla fall inte just nu, och även fast dom här jobbiga sakerna är otrolig jobbiga så kommer dom med bra saker också. Man blir också starkare och blir inte lika påverkad av saker lika lätt som man blev innan och man mognar fortare. Sen så verkar det också vara så om man är med om något dåligt kommer något bra efter det, typ som karma. Så har det i alla fall varit för mig. Så om ni mår dåligt och har det jobbigt så tänk bara, det är okej att må dåligt att må RIKTIGT dåligt, gråt och kanske till och med ta sönder saker, och kom ihåg det kommer bli bra. Det viktigaste är att du trivs med dig själv och tror på dig själv, och tänk på dom sakerna du tycker är värdt att leva och kämpa för, det hjälper.

Lycka till! Hoppas jag kunde hjälpa någon


varför?

Jag är så jävla trött på att vart jag än kommer så hatar folk mig, varfördå?

svar

Ajat om svar:
Bra sagt Yasmine det för Alexandra är en av oss !!

Svar: Asså varför är alla så sura på mig?! Och vad har jag gjort så att alla ni hatar mig? och du gjorde det väldigt klart att jag inte är en av er

planer i Juni

I början av sommarlovet och Juni kommer min kalender vara ganska uppbokad men det är otroligt roliga saker jag är uppbkad med!

Som jag skrev förut så har jag och 15 andra gått vidare i castingprocesen till den där filmen och dom ska ha en lite teater utbildning för oss 16 från den 14-20 i förorten filmen ska utspelas i (och jag vet fortfarande inte vart) men det ska bli jätte roligt, och sen åker jag ju till USA den 23 juni och kommer hem den 6 juli (på kalendern skrev jag 7 OOPS!)
Yeeehy för mitt sommarlov! :D


svar

Yasmine om svar:
Det är inte direkt så att stadsteatern tar in skådespelare utefter om man röker eller inte. Dessutom bryr sig Alexandra mer om sin framtid än vad du gör eftersom att hon iallafall går till skolan.
+ Du kan inte veta om du har större chans än henne till att få rollen eftersom att Alexandra inte ens har sökt. Vad betyder "såna bilder" förresten?

Svar: Har jag sagt att dom gör det eller? Okej det kanske hon gör jag sa det för att jag va sur för det hon skrev till mig! Och jag menade att jag har större chans än henne efterson jag sökte, jag har ju ingen aning om hon kan skådespela. Jag menar såna bilder dör hon sitter och röker..
varför blir alla så sura för det här? är Alexandra sur på mig för det här eller?

Shopping med Alex


På glitter

Köpte avslutningstopp och sloglasögon


Loooving IT!


Sooo Sweeet!

man kanske inte borde visa underkläder man köpt i sin blogg.. men strunt samma, jag köpte dom här tre på New Yorker, såååå söta och kostade bara 69 kr st. Älskar dom!


Blond?


Här har ni mig som blond... hum jag brukar bli blond på sommrarna får se hur blond jag blir det här året :P


På Dagensvisa, är 4 år


Hihi här är jga när jag var med på dagens visa :) jag var sååå söt, men grafiken är dålig... men men

svar

What !! om svar:
hon får ha vilka bilder som helts !

Svar: Såklart hon får, jag frågade bara varför

MumsMums!

Har köpt doftljus, är helt beroende av dom! Dom tre första luktar plommon och det JÄTTE stora luktar någon slags kaka :P


HubbaBubba

Jag köpte den här idag, och den (läpp-saken) luktar jordgubbs hubba bubba ni vet sånt tuggummi man tuggade när man var liten som luktade sååååååå sött!!! Tror den kostade typ 20-30 kr


om skolan

okej till dom som undrar varför jag inte har gått i skolan så myckt på sista tiden är det för att det händer lite saker i familjen, men jag tänker inte säga vad.

svar

Anonym om Audison på Stadsteatern:
hahah tror du själv att du kommer gå vidare ?

Svar: haha, ja Alexandra jag har i alla fall större chans att få en roll på stads teatern än någon som bara skiter i sin framtid och typ bara sitter och röker... föresten varför har du sånna bilder på din blogg?!

Audison på Stadsteatern

Var på audison för en pjäs på stads teatern idag och det gick riktigt bra, men jag tror inte att jag är det dom söker utseende mässigt, men det var väldigt kul som typ alla audisons :) så det borde ni testa man får värsta adrenalin kicken efteråt eller vad det nu heter... ;P
dom skulle svara om ungefär en vecka.

Jävla idioter!

Asså Ikea SUGER! Jag köpte en ny säng och valde ut världens mjukaste madrasser, och när jag försökte sova på kvällen på söndagen var det som jag sov på en matta på golvet. Jävla idioter på Ikea, antingen är madrasserna dom har i affären mjukare eller så gav dom mig fel! Jävla idioter!


RSS 2.0