Jobbar på dokumentär 2

Jag sitter och klipper och "klistrar" på dokumentär 2 som kommer handla om min tredje auditionresa till Los Angeles. Jag funderar lite på hur jag ska ge er uppdateringar angående det här... och det kan ju vara lite sårt att förklara. Men just nu håller jag på med basen till INTROT, då jag berättar hur allt har gått till och hur jag har kommit till där jag är nu så hoppas det blir bra :)
Bara så att ni vet så kommer det här ta tid för det är MYCKET jobb med det här men jag tar lite i taget och hoppas adet blir klart så fort som möjligt, det är omöjligt att ge ett datum när det ungefär kommer vara klart. Ledsen för det...
:)


Kommentarer
Postat av: Jasmin - The dream of being famous!

Tack så mycket, och nej utan jag vill bli en skådespelerska, äga mitt egna företag/klädmärke och jag vill att det ska bli lika stort som h&m och även en regissör haha stora drömmar! :)

Fyfan vad coolt att du ska flytta till LA! Ska du flytta dit själv eller med någon? :)

2012-04-10 @ 00:06:39
URL: http://jaasses.webblogg.se/
Postat av: Asta

Sv: ja om man har en jeans jackan som man inte använder så kan man göra det men tycker alltid att affärernas är lite bättre :) kram

2012-04-10 @ 00:08:57
URL: http://pastiss.blogg.se/
Postat av: Jasmin - The dream of being famous!

Så skönt att ha din mamma som tror på dig, själv så tror ingen på att jag kan klara det inte ens mina föräldrar. Men det är ju så som dom säger "Greatest pleasure in life is to do something people say you can't do". Håller verkligen tummarna för oss båda! :)

2012-04-10 @ 14:29:19
URL: http://jaasses.webblogg.se/
Postat av: Josefine 

2012-04-10 @ 20:12:36
URL: http://jozzis.blogg.se/
Postat av: F E L I C I A

sv: ojdå varför så långt bort?!

allt de vet jag inte vad de kostade, tröjorna kostade iaf 75 :p

2012-04-10 @ 20:13:44
URL: http://feeilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0