Music, Money and Hip Hop Honeys

Jag var inne på BBC threes hemsida och hittade ett pogram jag skulle kolla på, och det var riktigt interesant. Vad tjejer kan göra för att bli kända och tjäna pengar men även hur killar ser på tjejer tack vare Hip Hop världen. Kolla på den och jag lovar att du kommer bli introduserad till en värld du inte visste fanns och du kommer få ett helt annat perspektiv på världen.


Kommentarer
Postat av: JOSEPHINE OSTEVIK - chasing the dream

sv: ja han gör ju det.. från början var jag riktigt osäker om han skulle göra det, men faktiskt så händer det. han förstår mig iallafall, och är med på om saken att flytta till USA, problemet är bara min mamma och min lillasyster, dom är inte på även fast jag vet att dom hoppas jag lyckas... men iallafall.....med agenterna, ja det blir nog inte så enkelt... men jag tänker inte ge upp om det så lätt , det kan jag garantera ! ;)... gud ja det skulle vara jättekul om vi va där samtidigt! aja, vi kommer nog antagligen träffas någon gång i framtiden...... jag är nog rädd att jag också tar på mig för mycket, tyvärr. men det kommer nog bättra sig. vad bra att du ska ta privatlektioner innan, det är ju viktigt om för att kunna satsa! vad jag och pappa ska göra i usa / LA... vi ska skaffa tränare åt mig. sen blir det ju ( samma här ) att åka runt i hollywood och CA-området och bara vara.... Vi håller på och kollar runt på olika agenturer och annat som kommer finnats att göra som har med auditions/skådespeleri/musik, ja-du-förstår att göra! Åh, jag hoppas dokumentärfilmen bli av.det skulle ju antagligen få konsekvenser, bra konsekvenser!

kram josefin

2011-01-18 @ 20:33:35
URL: http://allboutjosefin.blogg.se/
Postat av: Emys.se

sv: hejsan! Nöjesnytt är som metro ungefär, men dem skriver mer om vad som händer lokalt och de skriver om fester, kläder, nöje osv :)

och jag är deras bloggare i Jkpg :) kram

2011-01-21 @ 02:14:46
URL: http://emys.se
Postat av: Clara

KLara!!!!!!! Dumåste börja blogga igen!!! :(:(;( Ser du?! Min smiley fick ögonryck bara för det!!!!

2011-02-14 @ 22:10:36
URL: http://claramidos.blogg.se/
Postat av: JOSEFIN - ChasingTheDream

du kommer säkert inte läsa det här men,

det var längesen vi skrev nu, vad har du för dig, hur går det med allt ?

KRAMAR <3

2011-03-12 @ 00:51:32
URL: http://allboutjosefin.blogg.se/
Postat av: Minnie

Godmorgon :D

2011-03-13 @ 10:18:48
URL: http://finest.se/minniewinnie
Postat av: JOSEFIN -ChasingTheDream

sv: va kul! jo du det gör jag också, ska antagligen dit i sommar!

jo men privatlärare är superbra, försöker faktiskt jag med! för mig , jag har väldigt stressigt nu! föreställningar bl.a. Bloggpaus behövs verkligen , måste verkligen dedikera mig nu,

lycka till med allt !!

Kram Josefin

2011-03-23 @ 00:04:35
URL: http://alloutjosefin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0