bloggare...?

jag har börjat ÄÄÄÄLSKA att läsa bloggar
så jag har kollat in dom populäraste tjej bloggarna.. och.. ja...


http://www.kissies.se/
asså den här tjejen värkar ju vara helt dum i huvudet, och det tycker jag inte bara för att hon ser ut som ett jävla plastikoperationsmisstag, utan det hon skriveroch tar bilder på så märker man ju att hon är en utseende fixerad, bitchig och horig bimbo. Ärligt talat skaffa dig ett liv.

http://blondinbella.se/
Blondinbella värkar vara ganska smart jämfört med dom andra bloggorskerna, det jag läst om så håller hon på med smarta saker som jurnalist utbildning och SSU och sånna saker. Men jag måste säga att hon låter ju väldigt korkat när hon pratar, men hon värkar smart på dom sakerna hon håller på med.

http://isabellestromberg.blogg.se/
Humm... Isabelle... hon värkar som en normal fjortis... lever på bara... och sen bloggar hon om det. Hon älskar kläder som alla andra tjejer och värkar tänka mycket på utseende, men vem gör inte det?

http://fokis.se/
Foki värkar vara en tjej som ÄLSKAR att göra roliga saker, äta ;P och japanska saker. Hon värkar villja njuta av sitt liv och ha kul när hon är unga och jag håller med henne det borde alla tjejer göra!.. men komihåg få bra betyg allihopa! :P


Kommande bloggare!

http://klaragadd.blogg.se/
Haha, :P ja vem vet jag kanske blir en sotr bloggare... det som jag tror gör mig unik som bloggare är att jag skriver lite mer om mitt privatliv som i skolan och hemma och såklat min karriär som jag bygger på. :)


Ska börja läsa... tror jag...

http://kenzaas.blogg.se/
http://paow.se/

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0