YEEEEEEAAAHY!

Jag gick vidare i casting procesen!!!! :D till filmen jag inte får nämna vid namn :P haha nu är det bara 16 personer kvar till 3 huvudroller! :D jag är SÅ glad och stolt över mig själv! :)

Me like!

okej jag har börjat ÄLSKA många olika armband som inte riktigt passar ihop på armen!
Som domhär + en toffs ;P


Muuuums!

Åt det här till middag, och det var SÅÅÅÅÅ gott! Kyckling, sallad, oliver, någon vit ost och någon sorts dressing... men det var såååå gott!

IGÅR!

Undrar ni varför jag inte bloggade igår..?  Jag ägnade hela dagen åt att köpa en säng... och här är den :D den är såååå fin lite prinssesig och sån man kan ha typ gardiner eller vad det nu kallas på :P
och som ni ser har jag en talang för att stöka till det på mindre än en halvtimme...


transan.blogg.se

Hihi jag kallade på dom mäst lästa bloggarna och hittade Transans blogg haha den var lite kul han ser faktiskt ut som en tjej, om han inte öppnar tröjan ;P


va kul ;P

Haha nu har folk börjat komentera elaka komentarer igen :P fortsätt ned det!
.
 (.)
om Summer basics!:
ush

Ny sommarväska!


Köpte en sommar väska från Glitter, 129 kr


CupCakes!

Bakade muffins med några kompisar igår! Och kolla hur fina dom blev! Dom ser såååå söta ut, eller hur?


update

hej jag har inte skrivit något på typ två dagar nu, men jag har varit trött och inte orkat!

Ska börja skriva igen!


Summer basics!


Köpte lite bas saker till sommaren, älskar t-shirten jag köpte den passar sååå bra med ett smalt skärp! Sen köpte jag också ett par ballerinaskor som jag sa förut att jag ville köpa!


Renhud!

försöker hitta något bra ansiktsvatten, är det någon som vet om det här är bra?


Underbara sommar!

Jag gick hem från skolan idag, det är helt underbart nu på sommaren!

Tog bilden idag!


WOW

Gissa vilket sms jag fick i fredags... :D

Hur coolt är det?! :D stadsteatern! inte för att jag tror att jag kommer få rollen men det är ju alltid kul att ha blivit utvald :)
(stryckte för det jag inte viste om jag fick lägga ut)


Ooops!

Är hos mormor nu.
Jag försökte ändra min blogg design... haha det gick inte så bra ska fixa den nån gång...

På väg till Uppsala

Den här helgen ska jag till mormor i Uppsala och jobba för henne för att fi lite extrapengar!
Sen ville mormor att jag skulle ta med Desperat Housewives sesongerna, haha vilken mormor jag har va?! :)


Hairspray!

Köpte lite hårdspray igår, jag köper aldrig dyra skönhetssaker, sparar pengarna till kläder istället, prioretering! Och sen gjorde jag en lite fotoshoot med min katt ;P är han inte bedorande? Hihi ser ni att han poserar! ;P


på ögat idag


Ser ni man ser nästan inte att jag har något på ögonen, eller hur? Älskar det!
Jag har använt en peach-rosa färgad blush stick från Viva la Diva


Inköpsöista

Hej det här är mina MÅSTE köp just nu.

Sex and the City pälsen
jag vet det är sommar men den är såååå underbar! JAG MÅSTE HITTA DEN!

Vax remsor
dom fungerar riktigt bra om man vet hur man använder dom, kan förklara någon gång.

Jeans shorts
man måste faktist ha jeans shorts på sommaren och jag har inga...

Balerina skor

jag ha ett par styckan finamen kom ihåg om du ska köpa ballerina köp inga dyra dom blir utslitna ganska fort, i alla fall om du använder dom mycket!

Sommar smink
jag vill ha ljusrosa färger förut har jag varit inne på guld och naturella biega färger men nu har jag börjat ÄLSKA ljusrosa!

Avslutnings klänning
jag ska köpa en fin avslutnings klänning eftersom det här är den första skol avslutningen jag varit på sen i 5an.

Något jag borde lägga till?


karinbylund.blogg.se

Har hittat en ny blogg och jag ÄLSKAR den den heter http://karinbylund.blogg.se/ hon skriver om shopping och mode, det finns OTROLIGT snyggt mode och jätte fina bilder så ni borde värkligen börja läsa den!


trött...

Jag har känt mig väldigt hänging idag jag vet inte vad det är med mig det känns som jag kommer somna hela tiden...

Bella & Tyra Show - Bloggvärlden

Har börjat kolla på Bella & Tyra show och som du troligtvis vis vet handlar om bloggar, och jag har fått en mycket bättre insyn i blogg-världen. Det värkar vara som en klass med bara fjortistjejer och gaykillar som alla hatar varandra och är avundsjuka på varandra. Och jag tycker värkligen att normalare tjejer borde börja blogga jag menar nu handlar alla populära bloggar om att gå ut och dricka och vad folk shoppat, fast det är väll det folk vill läsa om antar jag... eller vad tror ni?


Träning!?

Jag som många andra tjejer vill gå ner i vikt, och jag har testat ett par saker för att gå ner i vikt men nästan allt har misslyckats, och jag tro att om man vill vara smal och inte behöva svälta sig själv. Måste man träna ca 3-4 gånger i veckan (om man inte har otroligt smala gener), och det har jag testat men då gick jag till ett gym och det var det tråkigaste jag gjort så jag tror jag ska börja med att dansa igen och något till. Men jag tror man ska hålla på med något man tycker är kul som typ dans. Jag ska börja på tränings aktiviteter efter sommaren när alla kurser börjar, så får vi se hur det går! Men just nu ska jag försöka hålla igång liite med att gå typ en timme om dagen.
Om ni har något roligt tränings aktivitet får ni gärna göra ett inlägg!

Castingen

Idag var jag på en casting för en film som jag gick vidare i. Jag tror det gick bra, det värkade som det för dom jag prov spelade för värkade vara nöjda. Dom kommer höra av sig om några veckor. Hoppas jag går vidare men det är ju inte jätte stor chans, dom ska bara ha en och det är 30 tjejer kvar. Men men man får hoppas...


Favorit sminkning


Det här är min favoritsminkning just nu. Myckt kajal och maskara, och guldig ögonskugga från egypten, och blushstick från Viva la Diva som jag här använder på läpparna.
Jag använder nämligen inte det man ska där man ska när man pratar om smink, hehe, alltså typ blushsticks på munen och läppstift som ögonskugga.


Fy fan Kissie

Asså jag såg just på Bella & Tyra show där dom intevjuvade Kissie och fy fan. Hon är ju så jävla ego. Hon värkar på fullt alvar tro att hon är bäst i världen och seriöst tro att hon är snygg. Jag vet att man inte ska säga att folk är fula men kissie, snälla fortsätt fotoshop-a dina bilder för i värkligheten eeeuuu! Och du hackar ner på tjocka människor, kolla på ditt ansikte! Det är ju fan synd om henne! Sånna personer som tror att dom är typ bäst och perfekta och som är det motsatta dom kan man ju bara tycka synd om.
Den ända saken jag respekterar henne liiiite för är att hon är ärlig, men hon skulle ju kunna utraka sig liite mer vuxet, jag menar hon är ju typ.. ja jag vet faktist inte men hon måste ju vara över 20 i alla fall... och då ska man ju inte utrycka sig som en omogen 13 åring som börjat få PMS!

UGLY Kissie


Den onda blonda sälj-tjejen

Men jag måste bara säga en sak, lita inte på en blond tjej som jobbar på H&M i Skärholmen, hon lådsades hjälpa mig att hitta skärpet jag just köpte, och hon visste exakt vilket skärp jag menade jag sa bara "jag letar efter ett smalt och färglatt skärp" och hon sa "ja, okej det, nej vi har inga kvar" sen ringde hon till H&M i Kungans kurva och sa sen att dom inte hade något där heller men sen hittade jag det skärpet i en skärp-låda och sen ett annat vid disken. Det var som om hon ville ha säkärpet själv men inte fick lägga undan det för att hon jobbar där, så hon försökte få mig att inte köpa det. HON ÄR OND! Men sen hittade jag ju skärpet i en av H&Ms skärp lådor, haha, där fick hon, och det kallas karma.


budget smink, smink, smink

Kollade på smink i torsdags, och jag hittade väldigt fina färger från Viva la Diva, och jag älskar Viva la Diva, och jag älskar neutrala färger på smink, men jag har aldrig gillat ljusrosa smink men jag har börjat tycka om det nu, och jag har rätt hudfärg för att andvända det också väldigt väldigt ljus.


Läppstift - Läppglans
typ 60 kr st - 60 kr st

Ögonglitter - Ögonskugga
 45 kr - 45 kr - 50 kr


shopping på H&M

Gjorde lite sommar shopping, och det var BILLIGT! Jag är annars inte för H&Ms saker, men ärligt talat kan man hitta riktiga fynd! Jagg hittade ett PERFEKT skärp och ett par gulliga balerina skor och det blev under 150 kr! Hur tur får man ha!

skor 99 kr

skärp 49 kr


Sex and the City Pälsen!
GUD, vad jag älskar den här pälsen, det är typ exakt en sån här päls son Carrie i Sex and the City har, JAG ÄLSKAR DEN!

1000 kr


på ögonen idag


Idag gick jag för en guldig look på mina ögon!


Få fin hud

Det här fottot tog jag idag. Utan någon foundation (har lite puder på några finnar), och jag tycker jag har okej hud, lite prickar och finnar. Men det man inte ser är att jag har väldigt trro hud, och det är jätte jobbigt men jag tror att det är för att det är för övergången från vinter till vår. Men jag har haft mer prickar och finnar och det var när jag inte tvättade mitt ansikte varje kväll och slutade använda foundation och började använa puder.

Det jag gör för att få bra hud:
- Tvättar ansiktet VARJE kväll
- Använder ALDRIG foundation
- Använder bufasin (finmedel finnas på apoteket)
- Pealar ansiktet då och då
- och såklart använder bodybutter (kanske borde använda ansiktskrämer istället)

Det jag ska göra dör att få bättre hud:
- inta klämma finnar (det gör jag mycket)
- vänta tills det har blivit sommar då kommer nog min hud"förändring" vara över


http://www.youtube.com/user/KlaraGaddsBlogg

det är min videoblogg sida på youtube, just nu har jag bara ett videoklipp där men det kommer mer.

Bluu-ga om..?


Jag funderar på att visa er mina olika sminkningar jag gör, skulle visa er en idag men min hud är ganska... dålig just nu så jag gör det någon annan gång.


på en torsdag

I klassen jag går i har vi papper fasttejpade på våra bänkar som vi kan klottra på istället för på bänken och här är min, jag har i ju för sig limat fast bilder från tidningar. och jag är inte klar ska göra mer...

och sen var jag och åt middag idag med mamma på en thai resturant, vi åt en tre rätters rätt, det var super gott jag absolut ÄLSKAR thai mat!

MUMS!


bloggare...?

jag har börjat ÄÄÄÄLSKA att läsa bloggar
så jag har kollat in dom populäraste tjej bloggarna.. och.. ja...


http://www.kissies.se/
asså den här tjejen värkar ju vara helt dum i huvudet, och det tycker jag inte bara för att hon ser ut som ett jävla plastikoperationsmisstag, utan det hon skriveroch tar bilder på så märker man ju att hon är en utseende fixerad, bitchig och horig bimbo. Ärligt talat skaffa dig ett liv.

http://blondinbella.se/
Blondinbella värkar vara ganska smart jämfört med dom andra bloggorskerna, det jag läst om så håller hon på med smarta saker som jurnalist utbildning och SSU och sånna saker. Men jag måste säga att hon låter ju väldigt korkat när hon pratar, men hon värkar smart på dom sakerna hon håller på med.

http://isabellestromberg.blogg.se/
Humm... Isabelle... hon värkar som en normal fjortis... lever på bara... och sen bloggar hon om det. Hon älskar kläder som alla andra tjejer och värkar tänka mycket på utseende, men vem gör inte det?

http://fokis.se/
Foki värkar vara en tjej som ÄLSKAR att göra roliga saker, äta ;P och japanska saker. Hon värkar villja njuta av sitt liv och ha kul när hon är unga och jag håller med henne det borde alla tjejer göra!.. men komihåg få bra betyg allihopa! :P


Kommande bloggare!

http://klaragadd.blogg.se/
Haha, :P ja vem vet jag kanske blir en sotr bloggare... det som jag tror gör mig unik som bloggare är att jag skriver lite mer om mitt privatliv som i skolan och hemma och såklat min karriär som jag bygger på. :)


Ska börja läsa... tror jag...

http://kenzaas.blogg.se/
http://paow.se/

 


Yeeeaahy!

Jag kommer inte ihåg om jag berättade om en av filmerna jag har gått vidare i men den här filmen handlar i alla fall om två killar och en tjej som var tonåringa 1993. Mer kan jag nog inte säga, men jag tycker budskapet värkar otroligt bra, och jag är jätte glad att jag har gått vidare. Hoppas jag får rollen! :)

liten update...

här är bilderna jag lovade, på mitt rum där det finns nästan ingenting... och i mitt dressing room är... stökigt...


Sen har jag ett par historiaprov innan skolan är slut, och det är det ända ämnet jag kan få betyg i efter som jag har varit bordta så mycket, men jag antar att det är bra att jag kan få betyg i alla fall ett ämne...

I lördags:
jaa.. som jag redan berättat så klämde jag tummen i bildörren i lördags, fast det var inte mitt fel, såhär ser min tumme i alla fall ut efter det... alltså inte bra...


RSS 2.0