Happy Endings Film inspelning (Bollywood film)

Jag hade ett skådespelarjobb som min agentur skickade mig på, det var riktigt kul, jag var en featured extra, vilket är en avancerad statistroll, då dom visar mitt ansikte i närbild. Spelade in en videoblogg där ni får följa med mig genom hela dagen :) Berättar mer detaljer där!
Men måste bara säga att jag ser JÄTTE ful ut genom hela videon... men men...
 

New Headshots

Idag var jag och tog nya headshots, det var verkligen nödvändigt! Mina gamla var inte tillräckligt bra, dom gamla visar inte upp mig från en bra vinkel och min hårfärg är JÄTTE mycket mörkare än den egentligen är + jag behöver mer variation på mina headshots, en när jag ser väldigt glad ut, seriös, mystisk, söt, arg och så vidare så man kan skicka en passande bild till auditionen man söker! Sen tog han också några "life style" foton, vilket är foton av bakgrund och kroppen, inte bara huvudet dom i headshots. GUD! Jag vill ha bilderna så sjukt mycket! Ska åka och hämtade bilderna när jag har betalat dom!
Jag fick världens bästa deal på dom här fotona! Jag fick göra 4 looks, vilket är 4 olika outfits, och får köpa dom för 140 dollar! Vilket är BILLIGT! Dom förra headshotsen jag tog kostade 150 dollar för bara en look. Anledningen till att jag fick den här möjligheten var att fotografen ville ha nya foton till sin portfolio så det var i stort sett ett obetalt jobb, men man fick möjligheten att köpa bilderna för en sänkt kostnad. Vilket var perfekt för mig eftersom jag ändå behövde nya! :) happy girl!
Imorgon ska jag på ett jobb, som en avancerad statist för en film :) det är mitt första betalda jobb, men jag är mer intresserad av the exposure, så jag har jobb att visa upp! Ska bli kul! Så kommer vara borta hela dagen, även statist jobb tar timmar!
Hade en audition idag, gick ok skulle vara en andrioid... Vet inte riktigt vad det är men tror det är en typ av alien :p
Kommer hem till Sverige snart! :)


Full rulle

Har haft 2 auditions idag och ett möte för hosting jobbet som jag fick, kommer inte ihåg om jag berättade om det. Hade igentligen bara en audition men när jag satt i väntrummet till auditionen kom en kille fram till mig och frågade om jag ville göra en audition för hans kortfilm som han ville göra en långfilm av. Det finns nämligen många lokaler som har en massa små rum som hyrs ut till folk dom håller auditions så flera auditions pågår på samma gång. Tror han frågade mig för att det var ingen som kom till hans audition, men det var ju bra för mig! :p vet inte om jag gjorde ett bra jobb eftersom jag läste igenom manuset en gång, han frågade mig också om jag kunde spela upp en annan scen ut manuset, så jag gjorde det. Hoppas att eftersom det inte var några där så kanske jag verkligen kan få den här rollen :) + den första auditionen jag var på verkade gå bra, dom verkade vara nöjda med mitt framträdande, dock så stod det i annonsen att dom inte ville ha någon med en accent, vilket jag har, så det är nog ganska kört men dom kommenterade inte min accent i alla fall :) hoppas jag har fått en mindre tydlig accent!
Mötet för hosting jobbet gick bra, det verkar som vi tonåringar i stort sätt kommer få styra programmet eller i alla fall ha mycket att säga till om vad vi vill diskutera om. Programmet heter Teen Review där vi kommer diskutera om ämnen som intresserar och berör tonåringar! Ska bli riktigt kul! Dom ska försöka få ut programmet på tv men först måste vi spela in den första episoden så vi kan söka pengar och visa upp den för tv kanalerna! Ska bli riktigt kul! Kan berätta mer med tiden! :)
Det har varit en fullspäckad dag, men rolig :) + jag har fått info som kan hjälpa min musik karriär :) kan berätta mer om det sen!
God natt! Kommer hem till Sverige den 2 juli! Ska bli kul att träffa vänner och släckt igen! :)


Det blev som det blev

Ja... Jag är nu inte hemma i Sverige... Jag vill hinna spendera så mycket tid som möjligt i LA för jag har nu fått ett hosting jobb för ett program som heter Teen Review, fick reda på det för ungefär två veckor sedan, planen var att jag skulle åka hem i en månad till Sverige och sen åka tillbaka till Sverige. Men om jag skulle åka hem nu skulle jag behöva vara hemma i Sverige i över två månader vilket inte skulle vara bra eftersom jag vill vara riktigt produktiv under sommaren med min karriär eftersom nu har jag tid, men mötena och inspelningarna kommer troligtvis inte börja på ett tag... Så det här har blivit helt messed up... Och jag gjorde bara en RIKTIG kort sammanfattning av allt...
Sommaren ska tydligen vara riktigt trög men auditions och jobb, men det har jag inte upplevt än har haft 3 auditions tre dagar i rad för stora projekt, alla auditionena gick bra, speciellt den idag det var för en musik video, den gick riktigt bra gjorde en monologe där jag skulle gråta, jag älskar att göra riktigt dramatiska monologer. Och den igår har jag fått ett callback ifrån, det var för en långfilm ska dit på tisdag, ska förbereda en monologe inför det + har en till audition samma dag som verkar passa mig jätte bra :) ska bli jätte spännande!
Dock är det väldigt ensamt att vara själv här :( gillar det inte särskilt mycket... Men måste vänja mig.


RSS 2.0