Total Truth #TotalTruth

Just nu jag jobbar på en kommande webb serie som heter Total Truth, ni kanske har sett videobloggen från den första inspelningen. Det är en startup webb serie som producenterna försöker få att bli "upp plockad" eller finansierad av ett produktionsbolag eller ett nätverk. Så just nu försökar dom publicera projektet så att det får så många gillningar och tittar som möjligt så projektet troligtvis kan bli upp plockat eller fanatiserat!
Dom kommer lägga ut den första säsongen på Youtube för att få fans och följare, dock är den första säsongen inte så lång som vanliga seriers säsonger eftersom det är en pilot, så det kommer bli 8 avsnitt som kommer vara ca 1o min.
Jag spelar Dana en diplomats dotter som blir förförd av det glamorösa livet i Los Angeles och leds in på helt fel spår av Ginger och Kiki. Serien handlar om ett killgäng som bestämmer sig för att börja göra porr filmer och det leder dom in på Los Angeles mörka sida, det är där Dana, Kiki och Ginger kommer in!
Jag kommer få göra ett par riktigt tunga scener, vilket kommer bli jätte kul och utmanande! :)
 
Jag kommer skriva mer om det här och lägga ut mer info ni kan också få se bilder och få uppdateringar från Facebook sidan! Gilla den gärna! :) Total Truth Facebook page
 
 

För upptagen för att känna jordbävningar?

Det senaste inlägget som jag försökte publicera saknade text... det var inte villigt... jag vet inte vad som hände med det jag skrev, försökte mobilblogga, och det suger tydligen.
Men i alla fall jag har fullt upp som vanligt, inget nytt där, jag kommer fortsätta vara off tills i mitten-slutet av nästa vecka. Jag har 3 videobloggar som jag inte har klippt klart än... som kommer! :)
Ska skriva en liten snabb sammanfattning om vad som pågår!
Har 2 skådisjobb som är under inspelning, har mycket att berätta om dom. Är båda projekt som är startup projekt och piloter! Och spelar svensk i båda :P haha, ännu ett bevis på att jag behöver träna bort min svenska dialekt!
Skolan går okej, dock otroligt mycket och göra. Jag hatar min matte lärare, han är den värsta läraren jag NÅGONSIN haft, jag ska berätta om det nån annan gång om argumenten jag har haft med honom!
Det är också mycket info inför collage... om hur det fungerar med att söka och sånt, dock så tycker jag att alla som försöker hjälpa en berättar om helt fel saker, inte om hur ansökan fungerar utan om vad man borde söka till för skolor.. och det är ett stort FAIL att söka till ett Community Collage och dom ända jobben som är bra är som doktor eller advokat för det är det ända som betyder att du har lyckats... herregud då är väll i princip sätt hela världen misslyckad...
Vi har haft 2 jordbävningar här... jag kände ingen av dom! VARFÖR? Det kanske låter knäppt men jag vill vara med om i alla fall en, inte en farlig, men jag vill veta hur det känns. Tror anledningen varför jag inte kände dom var för att jag bor i ett område som är ganska säkert för jordbävningar och under en av dom sov jag...
Sen så en grej jag försökte skriva om in det förra inlägget var att jag saknar mina kompisar i Sverige! Jag känner att väldigt många personer här är bara schysta om dom känner att dom kan få ut något av det. Jag gillar verkligen inte det, men det är så samhället här fungerar. Du är mer värd om du är snygg, har pengar, makt eller är känd. Som sagt LA är ytligt... Jag har väldigt bra vänner i Sverige, dom får mig att överväga att flytta hem till Sverige igen väldigt ofta, speciellt innan lov och efter lov när jag har varit hemma i Sverige. Jag kallar både Sverige och LA hem... men jag antar att det bättre att ha 2 hem den inget!
+ Hade ett photoshoot för nya headshots som jag blev castad för på CastingNetworks, det var kul!
Hoppas ni har det bra hemma i Sverige! :)
 

RSS 2.0