Spirits Within Chloe Inspelning

Var på en inspelning för en film som heter Spirits Within Chloe, jag var en av statisterna i en fotbollsmatch blev dock en av dom featured statisterna :) filmen kommer gå på kanalen LifeTime vilket är en stor kanal här i USA.
Jag tjänade 64 dollar för hela dagen vilket var från 8-18, tjejerna jag träffade där var väldigt snälla inte som väldigt många jag träffat på andra inspelningar som har varit väldigt ignoranta och egenkära, så det var väldigt kul. Inte bara för att personerna där var snälla men för att det inte var så mycket väntan. Hela dagen gick ut på att spela in fotbolls scenen och jag och dom andra blåa tjejerna blev i princip använda och fick jobba hela tiden vilket var kul så man slapp vänta + att dom använde mig till closeup scener.
Dock så blev jag nästan utkickade från inspelningen eftersom jag glömde och ta med mitt working permit (vilket man behöver ha för att få jobba här), men killen som tog hand om alla release forms ignorerade det eller glömde bort det, så jag kunde stanna! :) 
Det var 2 stycken kända skådespelerskor på inspelningen Jennifer, som spelar bästa kompisen till huvudpersonen i Wizards of Waverly Place och tjejen som spelar Mona i Pretty Little Liars. Oroade mig lite för inspelningen eftersom jag skippade skolan för att åka på den :) men det var det värt! Kände mig så dum för jag råkade fälla hon Jennifer och hon ramlade ganska rejält på magen... och dom bakom kameran verkade lite arga :P men hon var verkligen jättesnäll och vi pratade en hel del. Dom hade också stunt personer där för att dom skulle göra en avancerad fällning! Det var jättecoolt! Vill nästan bli en stunt person efter det! :)dom gjorde värsta kullebyttan i lyften och en av stunt personerna hoppade på den andra så att hon ramlade! Det såg så kul ut!

Min intervju i P3 - På golvet i Hollywood

Här är intervjun jag gjorde med P3. Tyckte den var väldigt bra :) gillar hur Sverige gör grejor dom överdriver inte allt, dock så blev ju väldigt mycket av det jag sa bortklippt eftersom intervjun tog lite över en timme, men tyckte inte att dom klippte intervjun så att sanningen blev twistad, men det är ju väldigt mycket mer info bakom allt vi pratade om. Gillade också intervjun för oftast så delar jag ju bara med mig av det som jag tror att ni tycker är kul att se som inspelningar och äventyr :P och inte alla vardagsgrejor och nedgångar, så det var bra att dom inte bara ville visa upp allt bra i intervjun, dock var det ju så jag fick intervjun för att jag berättade i ett mail hur oglamoröst Hollywood egentligen är.

Inspelning och auditiondag!

Från Lördagen den 26 oktober, först åkta jag på en inspelning för en musikvideo "Dimonds in the club" var en av dom 2 huvud dansarna, det var väldigt kul, fick troligtvis mer face time än jag trodde jag skulle få. Sen efter det så skyndade jag mig till två auditions... :p ja ni kan ju kola på klippet istället!
 
Hoppas att ni gillar videobloggarna! Jag gillar personligen videobloggar mer eftersom det känns mer intimt och roligt och mer verkligt, älskar att kolla på andras videobloggar så hoppas att ni tycker att det är ok att jag inte bloggar så mycket men lägger upp videobloggar lite då och då istället! :)
 
Har börjat läsa kommentarer :P har inte vågat göra det så mycket tidigare, och jag måste säga tack! Tack för att ni är intresserade av vad jag gör och att ni inte är elaka :) Ska bli bättre på batt svara men funderar om det är bättre att svara i ett inlägg eller i en video...
 
Tack så mycket alla ni som kollar och läser uppskattar det jätte mycket :)
 

WDGAF - Sam Pepper , music video shoot

Den här videobloggen är från den 13 oktober

RSS 2.0