I mitt liv

Jag klagade för en liten stund sedan att jag var dålig på att ta bilder på det jag gör så jag letade lite och hittade några. Vissa av bilderna har jag redan lagt ut och eftersom min blogg handlar om min karriär så är det sånna bilder jag har lagt ut nu. Det kommer mer lovar! ;)

På Barbizon Modell, Skådespelar, Sång och Dans skolan i USA med Zynn
Blir sminkad till en fotoshoot jag gjorde (ingen bra bild på mig)

Repetition till "I skuggan av lasermannen"

På Workshopen till "I skuggan av lasermannen", det var som en lång audison i 4 dagar

Här var jag på en utställning där min bild var med


Mer bilder?

Jag borde ta mer bilder, det är ganska tråkigt att jag inte gör det. Ni vet sånna bilder på det jag gör, för jag gör aldrig det och då blir bloggen ganska tråkig.


Mobilfynda på Tradera!

Min mobil har blivit otroligt trög, jag kanske har råkat tvätta den i tvättmaskinen, klivit på den med klackar och tappat den ett par... hundra gånger. Så jag behöver värkligen en ny och jag tror att Iphones är ganska bra men den nya kostar tydligen typ 7000 kr så det blir inget av det men sen kom jag på att jag kan köpa en äldre modell och så blir det billigare så jag tror att jag ska köpa den här på Tradera, och då får man med en massa skal också!


Imorgon smäller det! ;P

Imorgon får jag öppna lucka nummer 1 i min kalender! Fast jag önskar nästan att jag köpte en av kalendrarna från bodyshop som kostade antingen 800, 1000 eller 1200 kr för den här kostade bara 299 kr och då är säkert produkterna ganska dåliga, men jag får se... :) jag köper någon av kalendrarna från bodyshop nästa år istället
där är första luckan!


December längtan!

JUst nu längtar väll alla till Julen. Men jag längtar tills den 2a eller 16e December, det är något av dom datumena då Juliatidningen jag är med i ska komma ut men jag antar att jag märker det hon som intervjuvade mig sa att hon skulle skicka ett nummer till mig! Gud vad jag längtar!


Ny design igen

Tycker mi om min nya design? Jag tyckte den förra var lite tråkig, den nya är inte så anorlunda men bakrunden jag har nu gör mycket! Hoppas ni gillar den!

Candy Girls


Har börjat kolla på en ny serie som heter Candy Girls som går på E! Ganska bra men har inte kommit in i den än. Det handlar om musikvideo-tjejerna från LA som dansar med hiphoparna i deras musikvideos, som Mims, Lil Wayne mm, dom är snygga, sexiga, bitchiga och skapar mycket drama. Showen presenterar en helt ny värld jag inte kände till.


Clara

Gud, jag var och såg Claras konsert idag. Jag har inte hört henne spela på säkert 4 år. Det är sjukt, men Clara har blivit så bra. Hon är fantastisk! Jag var stolt, är det sjukt att vara stolt över en kompis? Jag började nästan gråta. Jag verkar ju helt sjuk, och jag kanske var lite överkänslig.
Men Clara du är så duktig!


Skola och "Jobb"... det kommer bara mer och mer...


Idag var jag på gymnasiemässan och det var galet, var typ hur många barn där som hällst och jag tog så många väskor jag kunde ;P haha, jag tog otroligt många brochyrer, för jag har INGEN aning vilket gymnasium jag vill gå på. Men just nu lutar det mot Kulturama.
Har också "jobbat" lite, kollat audisons och ring runt. Mitt dressingroom har blivit som mitt rum nu efterson jag kollar vilka jag ska kontakta på datan och jag har just nu min data i mitt dressingroom.
(jag vet att jag visar BHn i bilden men jag tycker det är snyggt att visa BHn om man gör det med klass och med lite high fashion, jag är alltså ingen slampa ;P)


Rutiner...

Har kommit tillbaka till mina vardags rutiner det känns bra, Skola, slappa, träna, plugga, kompisar och annat... Imorgon ska vi till gymnasie mässan, får se om jag hittar några gymnasium jag gillar, fast jag skulle gärna vilja börja på ett gymnasium i LA. Får se hur det blir kan berätta mer om mina planer någon annan gång...

More Barbizon bilder - Klara Gadd



http://tv.blinkx.com/

Jag älskar den här sidan, du kan kolla på en massa olika amrikanska serier som Desperate Housewives, Keeping up with the Kardashians, Pretty Wild, Friends, 2 and a half men och massor med mer. Ni MÅSTE kolla in den! men man kan bara kolla ett tag typ en timme sen måste man vänta i en timme tills man får kolla igen, men men det är gratis i alla fall... ;)

http://tv.blinkx.com/


vänskap

vänskap är otroligt viktigt, utan det skulle vi gå under. otroligt många har falska vänner som dom igentligen inte tycker om. jag älskar mina, utan er skulle jag gå under, ni ger mig den glädjen och styrkan jag behöver. låt oss aldrig skiljas, då kommer jag krossas
jag tror inte på kärleken men jag tror på vänskapen

PS. det här är inget dumt fjortis inlägg, som folk bara skriver för att dom inte har några liv!

Julkalendern 2010


Det är här är min julkalender 2010, skratta inte ;P men jag ÄLSKAR sånna där julkalendrar där man går och väntar på julaftonen. Jag ska öppna en lucka per dag såklart och visa vad jag får och skriva vad jag tycker om den. Hoppas det är bra produkter, för det kommer vara en skönhetsprodukt bakom varje lucka! Spännande!


Julshopping

Var och shoppa med Clara och Annika det var meningen att vi skulle jul shoppa men så bliv det tydligen inte ;P Älskar rävsvansar som har börjat bli inne nu, råkade köpa två för jag köpte först den från Monki och sen hittade jag en syggare från DIVIDED men jag fick inte lämna tillbaka den från Monki för dom har tydligen ingen bytesrätt på assoccearer, så nu har jag två... men men dom är i alla fall snygga. Och bara så ni vet skit bra rea på Glitters smycken, 25 kr per smycke på många varor.

Bikbok 199 kr - Bikbok 199 kr

H&M 39 kr - Monki 60 kr - Glitter 25 kr

H&M 149 kr - Glitter 25 kr
Sen köpte jag också en makeupjulkalender, den som jag pratade om. Iiiiii jag är jätte spänd på att få se kommer visa vad jag får varje dag!

Åhlens 299 kr


The best dag ever!

jag hade en otroligt bra dag idag var och shoppade med Annika och Clara på dagen och sen gick jag och Alexandra på bio Harry Potter and The Deathly Hallows. Den var jätte bra är löjligt förälskad i Harry Potter filmerna, men det är så typiskt att det bara var första delen... vill värkligen se den andra. Men den kommer inte ut förns i Juli och då kommer jag vara i Hollywood igen. Men det gör inget ju, blir lika kul där om inte roligare ;)


sort of a pome

Pretty picture on the wall,
you lieing to us all.
Thats such a well kept facade...
What if it will fall apart?
I got a hammer In my hand,
Broke, crush and falland stand in front of your picture.
I know I can break it, I know I can break you.

sort of a pome, i suppose, by Klara Gadd

Längtar tills helgen

Gud vad jag längtar till helgen jag ska shoppa med Annik och Clara, och jag har en budget på 2000:-, tänk, plus jag ska haldla julklappar! Så ni får se vad jag köper fast inte förns jul för då kommer ju dom jag köper dom se det jag köper.
Jag ska bla köpa en skönhetsjulkalender, typ som en sån där chockladkalender fast med skönhetsprodukter. Jag ska lägga upp på bloggen vad jag får varje dag!
Asså gud vad jag längtar efter att julpynta och få det att se ut som jul, jag älskar jul känslan!

Sen ska jag också se på bio med Alexandra, vi ska se den nya Harry Potter filmen, jag känner mig otroligt töntig ;) men jag är löjligt förälskad i Harry Potter filmerna! Så jag är såååå spänd inför att se den här!

Min första dricks!

Jag vet att jag nästan bara har klagat på min prao, men det är faktiskt inte så illa, alla är väldit snälla och idag fick jag min första dricks! 20kr! Jag fick den av en otroligt trevlig kvinna som satt på cafeet ganska länge och när jag började städa så började vi prata. Vi pratade om att jag var en slav :P haha och annat med praoen, skolan, utbildning, framtidsplaner, cafeet och hur man skulle kunna få in mer kunder. Jag ville prata med henne mer men jag behövde jobba... jag hoppas hon kommer tillbaka, och sen när hon gick där ifrån sa hon "jag lämnade något till dig" och det var den här lappen och en 20 kr sedel. Jag fick nästan lite dåligt samvete för jag hade sagt att jag inte fick något betalt för det här jobbet... men men jag blev glad i alla fall ;)


Googlade Klara Gadd


Jag googlade mitt namn och kollade vad jag fick upp, 6 hittar till min blogg, 1 till min youtube kanal och 1 till forumet för HelloHollywood resan. Inte så mycket än men jag hoppas att det blir med ;P hehe stort ego


Bye bye phoney...

Min telefon har gått sönder... jag vet jag vet först min dator och nu min mobil... tekniken verkar inte gilla mig...
det är dom där touch knapparna som inte fungerar så nu kan jag bara ringa folk... jag hatar tekniksaker man kan inte lita på dom! Fast i ju för sig så råkade min mobil tvättas i tvättmasiknen en gång... jag glömde dom i jeans fickan...

jag ska få en ersättnings mobil och jag tänkte på något sånt här, den är jätte söt eller hur och den måste vara begangnad.. men ärligt talat så spelar det inte så stor roll


35 kr!

Var och shoppa med Alexandra igår och hittade den här tröjan för bara 35 kr! Tänk bara 35 kr på New Yorker, den är väll lite millitärinspererad. men den är också lite... pedofilig så jag måste tänka efter vad jag matchar den med!


Shoppingen från Spanien

Här är det jag shoppade i Spanien, jag köpte ganska annorlunda saker där, som du kanske ser. Jag älskar sminket som typ är gjort i kina pudret är faktiskt vitare än jag är och något puder som är vitare än jag har jag ALDRIG hittat.
Jag funderar på att lägga upp allt jag köpte i USA också.


Min dator är död

Min dator har typ gått sönder... så jag skriver från min brorsas. Ska försöka fixa det eller jag ska fråga mamma om hon kan fixa den rättare sagt.


Pust...

Ett tips, sök aldrig prao på ett cafe det är TUFFT, man får typ springa runt hela tiden och det var skit varmt idag. Missförstå mig inte det är kul också, men man får så ont i fötterna och ja... det är otroligt varmt. Det är bara så krävande. Men men det är bara för två veckor alltså 7 arbetsdagar kvar... skönt.

Barbizon foto


Cafe Ca... någonting

Jag har ju börjat prao nu eller jag gjode det igår, det är okej, men man känner sig ivägen ibland och man är ganska förvirrad. men jag gillar cafet. Det är mysigt. Jag älskar att man får resturangmat varje dag, fast idag mådde jag så illa så att jag inte kunde äta så mycket och trodde att jag skulle spy. Men men det går bra, får se hur det går... det är lite pinsamt men jag kommer inte ihåg vad cafet heter.


Hollywood Hills

En av mina största drömmar är att flytta till Hollywood. Dels för min karriär om jag lyckas med IPAC, men också för att jag ÄLSKAR USA... eller i alla fall Los Angeles! Alla är så snälla, jag älskar, kulturen, dom billiga kläderna, den superbilliga frukten ;P stilen och nästan allt. Och nu har jag hittat mitt drömhus i Hollywood Hills, det kostar
1,575,000 dollar! som är typ 15 miljoner svenska kronor! Fast den har i ju för sig ingen pool men annars är det helt perfekt!
Perfekt eller hur?


Karriären rullar på

Min karriär går otroligt bra, mycket fortare och bättre än jag någonsin kunnat hoppas på. Jag vill komma mycket längre, men det här är en bra start! Som samtalet igår! Jag har kontakt med en skivproducent!!! Hon upptäckte bland annat Molly Salden. Shit jag vet fast det var faktist min mamma som fick tag i honom, vi kommer troligtvis planera ett möte om två veckor med dom. Det är ABSOLUT inte säkert att det kommer bli något men det är en skit rolig chans ju.

jag älskar att jag har en så bra början på min karriär men man kan inte göra allt så jag har faktist prioreterat min karriär och betyg. Så kompisar har blivit lite undan knuffade. Jag har otroligt dåligt samvete för det. Men vet ni va, kompisar som är sanna vänner är suportrande, jag har världens bästa kompisar och vill bara säga tack för att ni är så sanna, snälla, ärliga, omtänksamma och helt underbara. Tack!
Livet är för kort att slösa bort på falska personer!


Repet till filmen

Här är första bilden jag har från något rep... jag snodde den från Mys blogg som tydligen snodde den från Maddes ;P Dom gjorde ett jättebra jobb, fast jag var lite off... gå in och kolla deras bloggar vettja ;)
http://maddeblom.blogg.se/
http://sick.blogg.se/


TelefoningME!

Gissa vem som kommer ringa mig i morgon? Jag kommer inte berätta det nu men jag kommer berätta det imorgon när jag vet hur det gick ;) men jag kan säga en sak det skulle vara ett STORT steg för min karriär om det här lyckas :)


Youtube - DulceCandy87

Ni borde värkligen kolla in den här shopping och makeup kanalen på youtube, jätte bra.


OMG...


Pust..

Idag hade jag rep, det var jätte kul men jag var ganska off och var inte 100% där. Jag var nog trött, gick upp kl 7... plus att jag tror jag har blivit sjuk, vi var ute och gjorde en scen i typ några timmar och som ni kanske kände så var det SKIT kallt, och nu har jag tagit en tupplur... jag vet jag var as trött och frös och hade ont i huvudet. Jag mår lite bättre nu men känner mig fortfarande lite hängig, får se hur jag mår imorgon. Men det känns som det inte kommer bli bättre... men men man måste ju vara sjuk någon gång även fast det är på lovet... typisk

Ringring

Satt hela dagen igår vid telefonen och ringde runt, buisniscalls ;P har till exempel fixat ett möte som är skiiiiit spännande. Kommer berätta om det sen när jag bestämt tid med dom!
Sen har jag försökt fixa dans, sång och teaterlektioner måste träna inför IPAC annars är det ju helt slöseri.
Kommer sitta vid telefonen idag igen har inte fixat allt än...


RSS 2.0