Ögon pennor!

Jag glömde att lägga upp bilderna på alla ögonpennor, två är från Viva La Diva (55 kr,st), och tre är från H&M (29,50 kr,st), jag älskar Viva la Diva om jag inte redan har sagt det, men pennorna från H&M vet jag inte riktigt om dom är så bra... men det får jag väll reda på när jag testar dom. Och sen köpte jag ju den kream färgade jackan också.


utstängd från mitt rum...

Jag längtar efter till mitt rum är klart, mamma har ju sagt att vi ska göra om mitt rum, och det är så klart jäät bra men det kommer vi väll börja med i september tror jag... men just nu har jag inga möbler i mitt rum.. och det är väldigt frustrerande jag menar jag har ingenstans privat att gå till och det är riktigt jobbigt. Men när rummet är klart kommer det vara fantastiskt, jag vill ha en vägg svart, en eller kanske två väggar som är rosa, ovala hyllor över en hel vägg, en svart säng som är suuuper skön från Ikea, ett sminkbord, ett accoseariebord, och en massa små dekorations saker som gardiner, drapperier, nytt överkast, STORA ljusstakar och lite mera saker.
Jag borde lägga upp bilder på mitt rum men jag gör det imorron istället.


Sommar start

Igad gick jag för en lite mer sommrig look en den jag kört med hittills, jag ÄLSKAR jackor just nu och dom är otroligt bra att lyfta en hel outfit om du har ett par vanliga jeans och en bas topp är en snygg jacka perfekt att lyfta hela stilen med. Den här jackan köpte jag på Bikbok igår för 499 kr och jag ÄLSKAR den!
Nu ska jag börja försöka blogga lite mer också lägga ut bilder på det jag gör och sånt jag köper.. ska också lägga ut mer bilder på Facebook, och sen ska jag börja video blogga också, så jag ska börja med saker på nätet helt enkelt.. :)
Idag ska jag gå på en auditon för en reklam fiml hoppas det går bra, jag ÄLSKAR också när man får callbacks, alltså när dom ringer en och säger att dom vill att man ska komma in och provspela, det är sååå kul!

Kram Klara


Lite nya saker...

Just nu går allt väldigt bra jag har börjat gå i skolan, fick ett MVG på mitt första prov, har fått två callbacks och jag ska snart åka till Hollywood :) just det sen har jag ju börjat skriva en bok om mitt liv det kanske låter lite konstigt men dom som vet vad som hänt i mitt liv säger att dom tror att det skulle bli en bra bok :P
Sen måste jag börja ta mer bilder och lägga ut på bloggen och facebook
sen har jag ju startat en video blogg på Youtube, jag har inte lagt ut några videos än men dom kommer vara lite mer om mitt privatliv och inte som min första som är om all min shopping och min karriär, och min bloggkanal kommer vara på svenska och inte på engelska som min shoppin kanal är på. Så hoppas att ni gillar den!

Och en grej jag bara vill säga jag ääälskar min nya klass, man måste bara älska alla tjejerna!
Och alla i 8P2 ni var den bästa vanliga klassen jag NÅGONSIn gått i, så tack, ni är också bäst!

Och till alla som har det svårt, alla motgångar gör dig starkare! Lycka till!


2 castings

Jag har börjat söka efter skådespelar audisons igen, det har jag gjort i ungefär 3 månader nu, den senaste gången jag var på audison var för typ 1 år sen och den före det var när jag gick i 6an, men idag var jag i alla fall på 2 audisons, båda var för långfilmer, drama. Det gick nog ganska bra tror jag kommer få svar från den första om en vecka och den andra om ett par veckor till månader. Så jag får se om jag går vidare.
Jag är ganska stolt för att den första audisonen var bara för 10 st utvalda personer och jag var en av dom :) det var 10 av ca 1400 personer.
Man får en sån kick av att gå på audisons! Jag tycker det är väldigt kul, men man önskar nästan alltid efteråt att man ska få göra om den och göra bättre, prestation ågest!

Penga kris för Tonårs Shopaholics

Jag tror att nästan alla gillar att shoppa. Men om du är som jag som värkligen äääälskar att shoppa och inte kan skaffa ett jobb eller har dåligt med pengar, det är ju ganska vanligt om man är runt 15 som jag, då kan man behöva extra pengar!
Jag kan få upp till 2300 kr per månad fast det måste jag ju jobba för. Så om du vill tjäna extrapengar gör överänskommelser med dina föräldrar att städa hela huset en gång i veckan, det gör jag och jag får 300 kr per gång och det kan ge mig 1200-1500 per månad och det är bra med pengar. Sen har jag ju förhandlat till mig hela mitt barnbidrag somär 1100 kr, och det ger mig mycket shopping glädje. 2300-2600 kr i månaden!


Hello Hollywood

Hej jag har typ inte berättat det här för någon förutom för dom som kollar på min Youtube och ju för sig på facebook också men då har jag inte skrytigt och när jag berättade för alla på facebook så sa jag bara att jag skulle åka till LA, så nu ska jag berätta allt och skryta!
Jag ska till Hollywood och träffa agenter och provspela för dom och om dom tycker att jag är bra så får jag en agent!!! Sen ska jag också få teaterlektioner och en/ett fotoshoot alltså jag ska bli sminkad och bli fotograferad! Sen ska jag shoppa, MYCKET! Det här är så spännande jag vill bara skrika! Men jag måste gå ner i vikt så mycket jag menar i Hollywood är dom skit smala ju!
Hoho det är en livschans!!!!!!!!!


Göra om i mitt rum

Hej jag ska göra om i mitt rum men det kommer nog bli först i september efter jag kommit hem från Hollywood men det här är i alla fall några bilder på hur det såg ut innan. Jag tänker använda färgerna rosa, lila och svart. Det kommer bli jätte bra kommer lägga ut bilder när det är klart!
Hoppas ni gillar det!


Viva la Diva

Okej ja måste bara säga att jag ÄLSKAR Viva la Diva, jag är som ett barn i en godisbutik när jag kommer till Viva la Diva ställen, jag älskar färgerna, priset och typ kvaliteten!


Tog foto på ställen i skärholmen på Åhlens
Kramar åt Viva la Diva från Klara Gadd ;P


RSS 2.0