Letar efter hus i Los Angeles!!!

Gissa vad som händer? Om ni har läst rubriken vet ni redan :P men vi håller på att kolla på hus att bo i, i Los Angeles!!! OMF (oh my freak ;P) mamma skickade mig några förslag på hus och lägenheter hon tycket var bra, dom var sjukt fina (kolla bilderna nedan alla är från boendena mamma hade tänkt sig), själv hade jag tänkt mig något lite billigare och inte så fina, verkligen ett budgetbudget boende... ska nog också börja kolla runt lite efter ställen :)

Nu börjar kännslan av att det här kommer faktiskt att hända smyga sig in i mig, det känns bra :)  


Dokumentär 2 BLIR AV!
Oh my Freak!!! GISSA vad jag just gjorde! Jag hittade ALLA klipp från USA resan!!! Jag trodde jag hade raderat dom, men det hade jag tydligen inte! Det är något fel på min dator... Jag är så sjukt glad! :) :) :) Så det blir en dokumentär i alla fall! :) Men måste börja med att kolla upp allt så att jag vet hur jag ska lägga upp allt igen :)
Gud vad jag är glad!!! Hoppas ni vill följa med på min förra resa till L.A. :):)


Korean fashion

Min kompis Annika har fått mig helt inne på Korea och deras musik och mode. Älskar verkligen båda, men deras mode är hur fantastiskt som hällst, dom kör på den här lite funkiga stilen som jag älskar, och även fast den är sö som på bilden nedanför lyckas som ändå få stilen lite funky! Jag vill verkligen shoppa i Korea :)

En magisk förebild

En av mina förebilder är Emma Watson. Det är viktigt att ha personer att se upp till och som kan insperera en. Och Emma Watson är en riktigt bra skådis, verkar vara ödmjuk, snäll och hon är jätte vacker. Sen är hon ju också en riktig fashionita jag gillar hennes utåtstickande stil på rödamattan och sen har hon ju gjort många reklamer och kampanjer för märken som Burberry, Lancome och även för high fashion tidningar!
Och sen älskar jag ju hennes karraktär Hermione i Harry Potter (och är en Harry Potter film nörd :P)


Hello Kitty pyssel <3

Jag älskar verkligen magneter och har börjat göra mina egna :) så jag tog ett par Hello Kitty klistermäken och ett "stycke magnetbitsom är självhäftande på ena sidan och gjorde 4 supergulliga magneter :) ÄLSKR DOM verkligen!
Hello Kitty klistermärkena - Från godisägg från mataffär
Magnet bit - Panduro Hobby


Happy memories

Längtar sjukt mycket tillbaka till Los Angeles! Hittade den här bilden från i Oktober någron timme innan jag skulle göra mina auditions inför agenterna, tänk om jag hade vetat då att det skulle leda till att jag nu ska flytta dit några månader senare :)
Jag är en lycklig människa :) följ era drömmar, det kan få oväntade slut...

The most beautyful thing... ever!


Jag har ett problem... jag tror jag är beroende... av kläder...


Min förälskelse på allahjärtansdag!

Hoppas alla hade en bra alla hjärtans dag! :) eftersom jag inte har någon pojkvän eller hade planerat något med mina kompisar (sad face :P) så spenderade jag min alla hjärtansdag i dansstudion, men det var en riktig rolig alla hjärtansdag! :) Jag har ju precis börjat dansat igen och det är såååå kul!

(ser ni att jag har på mig knallrosa benvärmare på knäna ;P det är för att jag gjort illa knät och försöker hålla dom varma så att jag inte gör mig illa lika lätt, appropå ingenting ;P)


Ny Header

Som ni kanske redan sett har jag fixat en ny design och ändrat headern lite. Tycker det blev ganska mycket bättre än den förra, jag är inte så bra på det här med bloggdesign och koder och sånt men jag tycker allt blir bättre och bättre för varhje gång. Jag vill att headern ska representera vad mitt liv och blogg är om och det tycker jag den gör ganska i alla fall kommer handla om (L.A. LIV!!!! Iiiip!)
+ visst har jag blivit mycket bättre på att uppdatera!


På väg...

Har varit med pappa och övningskört, det var min andra gång så vi gick igenom att starta bilen, kopplingen, växla och låte sånt, bas saker helt enkelt. Vi pratade om att börja köra i alla fall några gånger i veckan så att det sätter sig i ryggmärjen, vill ju kunna vara ganska redo tills i sommar då vi flyttar till L.A.

Älskar min nya väska, perfekt färgklick, älskar verkligen riktigt starka färger (199 kr HM)


Svar på kommentar

Ida  (flashofsunshine@hotmail.com) om 100% fokus på Karriären!:

Lycka till :) Älskar din blogg, snälla sluta inte blogga när du flyttar till L.A. Var går du på teater och musikal lektioner förresten?


Hej Ida! :) Tack gud vad glad jag blir! Nej gud nej det ska jag absolut inte det är nog då jag kommer försöka börja blogga på riktigt, blogga om mitt L.A. liv :)
Jo jag går på teater i stan och på musikal i Huddinge :)Bild från i sommras, gud vad jag längtar till sommaren + alla sommarkläder man får börja använda :)100% fokus på Karriären!

Jag håller på att hoppa av NV linjen jag går för att byta till en teater linje istället, jag vill ägna mitt liv åt det jag brinner för vilket är skådespeleri, sång och dans (äääääälskar mode och kläder också :P men sattsar inte på mode industrin) orkar inte förklara för det är verkligen ingen som förstår mitt val förutom mina bästa vänner, min pappa och jag tror min brorsa också. Min mamma verkar skit besviken men det är väll för att hon gick NV och vill att jag ska göra som hon gjort (och det kommer INTE hända).

Flytten till L.A. börjar bli mer och mer klar det har börjat sväva lite i luften vart vi ska bo i L.A. :D:D:D är så sjukt taggad! Iiiip, tänkt det är det här jag drömt om så länge jag kan minnas + jag ska försöka komma in på ett Preforming Arts High School men jag vill gärna ta reda på lite mer hur det fungerar, har kollat upp det lite men måste veta mer...

Just nu håller jag ju på med en massa träningar dans 2 dagar i veckan, teater 1 gång, musikal 1 gång och sen ska jag ta sånglektioner varannan vecka. Sen ska jag försöka träna så mycket för att kunna få ett körkort så snart som möjligt.. det kan ju vara bra om man bor i L.A. man kan inte komma någon vart utan bil, men vet inte om jag får ta körkort eftersom jag inte är amerikansk medborgare...
Och nästa månad ska vi ju också börja repetitionerna till filmen :) ÄNTLIGEN! och i April är det dax! INSPELNING!!!! IIIIIIIIiiiiip! :D:D:D Så sjukt peppad!
Sen har jag också ett projekt som jag verkligen hoppas att det blir något av, men det är ju absolut inte säkert att det blir något av det så jag kommer inte gå ut med vad det är än... ;) ni får vänta tålmodigt och se!

+ sisst, jag ska försöka fixa upp min blogglite, göra designing snyggare och blogga oftare, men det är lite svårt eftersom jag bara hade tänkt att skriva om min karriär inom underhållningsbranschen, men kanske borde börja skriva lite om mitt privatliv också? Jag måste bli bättre på allt inom bloggen, ta foton oftare, designa, uppdatera och sånt :P önska mig lycka till!


RSS 2.0