Break!

som ni kanske har märkt att jag inte skrivit något på ett ganska lång tag, jo det är för att jag ska ta en lååång bloggpause. Jag måste folusera på allt som pågår just nu skolan, massor med manus, träningen, alla kurser inför IPAC och privatliv. Så hejdå för just nu, jag tror bloggpausen kommer vara i några månader.
Hejdå!

Kommentarer
Postat av: JOSEPHINE OSTEVIK - chasing the dream

svar: jag förstår varför ! så är det nog nästan för mig också. Jag ska söka till två långfilmer, vara med på ett artistläger, en talangjakt, mina dans / sång och teaterlektioner... skolan...usa... BLABLA!

jag har pratat en del om det. min pappa stöttar mig mest med det här men jag ska prata med han mycket mer om det här så att han förstår hur viktigt det är... Men du? Jag vill så gärna se vad du gör och följa dig... jag kan lägga till dig på facebook :)?



kram josefin

2011-01-12 @ 22:21:43
URL: http://allboutjosefin.blogg.se/
Postat av: JOSEPHINE OSTEVIK - chasing the dream

svar: okej det är klart!

jo faktiskt... jag har pratat med pappa nu och han ska ta imorgon till att prata med mig om min karriär bara.. Vi ska försöka få tag i en bra agentur i USA så jag kan göra audition för agent. Om jag ska till USA? min pappa och jag har pratat om att göra en längre resa dit ner faktiskt! Det blir ju i år då...i sommar antagligen, eller på hösten också. Isåfall hyr vi väl ett hus där och så. + jag ska söka till två långfilmer nu också, vi får hoppas det går bra:)!

vad ska du göra när du ska till USA i sommar, är det något mer än IPAC? lycka till!!



kram Josefin

2011-01-15 @ 14:01:23
URL: http://allboutjosefin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0